Ταρώ Ανατολής 14/03 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 14/03 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 14/03 Δευτέρα Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των κυπέλλων .

Αν αισθάνεστε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει, ή σημερινή κάρτα υπόσχεται οτι αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Θα συναντήσετε τον σύντροφο ή τον φίλο που θα σας ταιρίαξει πραγματικά και θα σας ολοκληρώσει. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση αφιερώστε χρόνο για να την αναζωογονήσετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των ράβδων

Βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τις ιδέες που επεξεργάζεστε το τελευταίο διάστημα. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε το ξεκίνημα.

Μην φοβάστε να εργαστείτε σκληρά. Κοπιάζοντας θα καταφέρετε να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε κάτι περισσότερο από μια ιδέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 14/03 Δευτέρα Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον μας είναι να απολαύσουμε αυτά που υπάρχουν γύρω μας. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το νόημα της εραγσίας σας αν δεν μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας; Χαρείτε τη ζωή και αφιερώστε χρόνο σε αυτά που σας γεμίζουν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/03 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί υπάροχυν πολλά να κερδίσετε τώρα. Βάλτε τα δυνατά σας να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε και τι μπορείτε να πετύχετε. Αν δεν το κάνετε εσείς θα βρεθεί κάποιος άλλος, γι’ αυτό μην το σκέφτεστε και αναλάβετε δράση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η εγκράτεια

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην αναζωογόνησή σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας για το διάστημα που έρχεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε σε ισορροπία το σώμα και την ψυχή σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δουλέψατε ασταμάτητα. Το χρειάζεστε!

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 14/03 Δευτέρα Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ράβδων

Δώστε βάση στις επικοινωνίες σας, γιατί πλέον αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να βγείτε από οποιδήποτε αδιέξοδο. Είτε στα επαγγελματικά σας, είτε στα προσωπικά, οι φίλοι που είναι πάντα εκεί για σας μπορούν να προτείνουν αναπάντεχες λύσεις ή να σας παρέχουν έμπρακτη βοήθεια. Μην απομονώνεστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των ράβδων

Αν τον τελευταίο καιρό εργαστήκατε αδιάκοπα και νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας αναζωογονήσει και θα πάρει μακριά την κούραση. Ακούστε το σώμα σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Αντίθετα αν νιώθετε ότι κάθε μέρα που περνά είναι η ίδια με την προηγούμενη, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που θα σας κινητοποιήσει και βάλτε τα δυνατά σας να το τηρήσετε.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

4 των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο ποτήρι κάνει τον κόσμο γύρω μας πιο όμορφο. Όμως, από το τέταρτο ποτήρι και μετά θα ακολουθήσει ένα άσχημο μεθύσι. Το νόημα από αυτή την παραβολή, είναι πως μερικές φορές δεν πρέπει να το παρακάνουμε ακόμα και αν πρόκειται για κάτι καλό. Σήμερα, κάντε τη μετριοπάθεια φίλο σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Ακόμα κι αν γνωρίζετε εκ των προτέρων οτι σας περιμένει μια κουραστική μέρα, έχετε το χάρισμα να τα καταφέρνετε πολύ καλά, καθώς η υπομονή και η επιμονή σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε σε όλους τους τομείς. Ακόμα και έτσι όμως, φροντίστε να δίνετε βάση και στις δικές σας ανάγκες, και να μην νιώθετε τύψεις αν χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα για να κάνετε κάτι όμορφο για εσάς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/03 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 14/03 Δευτέρα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει δυσκολέψει για καιρό, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζετε πως δεν ωραιοποιεί τα πράγματα και ξέρετε οτι θα σας πεί την αλήθεια χωρίς περιττά λόγια. Αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να προχωρήσετε, γι’ αυτό βρείτε αυτό το άτομο και εκφράστε του τους προβληματισμούς σας χωρίς υπεκφυγές.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia