Ταρώ Ανατολής 14/06 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 14/06 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 14/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιεροφάντης .

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των ράβδων

Τη σημερινή μέρα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο στον οποίο ζείτε, είτε αυτό επιτευχθεί βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τα άτομα που μένουν μαζί σας, είτε αλλάζοντας τον χώρο σας και βάζοντας σε αυτόν την προσωπική σας πινελιά.

Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σας θα γίνει ξανά ένα καταφύγιο γαλήνης και αγάπης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 14/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Είτε έχετε έντονη καλλιτεχνική έμπνευση, είτε είστε στην αρχή ενός ιδιαίτερου σχεδίου, πρόκειται να βρείτε ιδανικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που θα μπεί στη ζωή σας αναπάντεχα, τον οποίο όμως περιμένατε καιρό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  Κλεφτές ματιές στο παρελθόν

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 14/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των ράβδων

Αν το τελευταίο διάστημα εργαστήκατε πολύ σκληρά πάνω σε ένα έργο, και συνέβη κάτι που σας απογοήτευσε, η σημερινή κάρτα τονίζει πως δεν πρέπει να τα παρατάτε. Ακόμα κι αν χρειάστηκε να γυρίσετε λίγο πιο πίσω από εκεί που θα θέλατε να είστε, αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα φτάσετε σύντομα εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι που δεν σας είναι πλεόν χρήσιμο, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να το βγάλετε από τη ζωή σας και να ανανεωθείτε. Ίσως είναι επώδυνο να σκέφτεστε τις αλλαγές προτού γίνουν, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στα καινούρια πράγματα να μπούν στη ζωή σας χωρίς φόβο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33Ταρώ Ανατολής 14/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε οτιδήποτε θελήσετε τώρα, καθώς η εμφάνιση του άσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Και η αλήθεια είναι ότι οσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο περισσότερο ωριμάζετε. Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε μια κατάσταση για μεγάλο διάστημα, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να βρείτε τη λύση που χρειάζεστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των ράβδων

Σε μια πιθανή διαφωνία που μπορεί να έχει προκύψει στη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι ρόλο έχετε παίξει εσείς σε αυτό. Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα είναι να μην παίρνετε μέρος σε οποιαδήποτε διαμάχη σας προκαλούν. Εάν αρνηθείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας σε ασήμαντες ανησυχίες, θα βγείτε κερδισμένοι.

μελλοντολόγος

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

5 των ξιφών

Έχετε πολλέες νέες ιδέες που πρόκειται να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που επιθυμείτε για την ζωή σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη της υλοποίησης τους σταδιακά, παρά στην διαρκή σκέψη και ανάλυση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην πράξη!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  Κλεφτές ματιές στο παρελθόν

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των κυπέλλων

Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι σύντομα θα βρείτε τη συντροφικότητα που αναζητάτε. Είτε πρόκειται για έναν φίλο ή έναν ερωτικό σύντροφο, κάτι καλό θα έρθει στη ζωή σας σύντομα. Αν είστε σε σχέση θα βρείτε τον τρόπο να συνδεθείτε πραγματικά με τον σύντροφό σας και θα εξελιχθείτε μαζί στο πέρασμα των χρόνων.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν η τωρινή απασχόλησή σας δεν σας ταιριάζει, ή δεν σας παρέχει τη δυνατότητα να φτάσετε εκεί που θέλετε, είναι ώρα να αναζητήσετε κάτι πιο κατάλληλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia