Ταρώ Ανατολής 14/07 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 14/07 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 14/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

10 των ράβδων .

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα έργο για το οποίο προσπαθήσατε πολύ και νιώθετε περήφανοι. Όμως οι τελικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσής του σας φαίνονται βουνό. Σε αυτό το στάδιο της δημιουργίας είναι εύκολο να τα παρατήσετε κάνοντας πίσω, όμως έτσι θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας. Κάντε το διάλειμμα που έχετε ανάγκη και επανέλθετε έτοιμοι για τη νίκη.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των κυπέλλων

Αν οι γύρω σας δεν μπορούν να διακρίνουν την δυσαρέσκεια που νιώθετε προς μια λανθασμένη συμπεριφορά τους, ίσως είναι ώρα να τους μιλήσετε ανοιχτά.

Ιδίως αν πρόκειται για πολύ κοντινά σας πρόσωπα, δεν είναι ανάγκη να καταπιέζετε αυτά που αισθάνεστε για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση.

Αυτοί που αξίζουν να μείνουν δίπλα σας θα σας ακούσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 14/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Πρόκειται να λάβετε άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση, γι’ αυτό αναζητήστε όλους τους πιθανούς τρόπους για να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Ξεκινά μια νέα φάση στη ζωή σας καθώς ανακαλύπτετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από αυτήν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/07 Ζευγαρώματα – Πρόταση συγκατοίκησης

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 14/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η μεγάλη ιέρεια

Σήμερα βάλτε σαν προτεραιότητα την πνευματική σας καλλιέργεια και μην αναβάλλετε άλλο την ανάγκη σας για γνώση. Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεση σας, τις πηγές αλλά και τους ανθρώπους με εμπειρία και μόρφωση, για να επιτύχετε την ανάπτυξη που επιθυμείτε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των ράβδων

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμοιφθούν σωστά.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 14/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των πεντάκτινων

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε να αξιοποιήσετε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τον έρωτα, τη φιλία, και ό,τι άλλο σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο μάγος

Σας δίνεται η σπάνια ευκαιρία να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εφόδια γι’ αυτό να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία. Θέστε σε κίνηση όλες σας τις δυνάμεις. Διαφορετικά, ίσως η έμπνευση που σας παρέχει κάποιος να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να αναπτυχθείτε καλλιτεχνικά.

xartomanteia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο αυτοκράτορας

Σήμερα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή ή τα επαγγελματικά σας. Έχετε όλα τα απαραίτητα προσόντα, και την ψυχή για να το κάνετε. Αν δεν ξέρετε από που να αρχίσετε συμβουλευετείτε κάποιον που μπορεί να σας καθοδηγήσει.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της πορείας σας. Σε αυτό το θέμα, ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας φοβίζουν για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/07 Ζευγαρώματα – Πρόταση συγκατοίκησης

zwdia-66

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν συνέβη κάτι δυσάρεστο τελευταία στη ζωή σας, η σημερινή μέρα έρχεται να σας φέρει όμορφα συναισθήματα και να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος. Αυτό θα συμβεί είτε με την άφιξη ενός αγαπημένου προσώπου είτε με ένα αναπάντεχο και χαρμόσυνο γεγονός. Μην χάνετε την ελπίδα σας, η ζωή έχει και την όμορφη πλευρά της!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Είναι ώρα να συγκεντρώσετε όλους τους υποψήφιους στη λίστα σας, στους οποίους πρόκειται να απευθυνθείτε για την πολύτιμη για εσάς βοήθεια. Δείξτε τους οτι μπορείτε να είστε εκεί γι’ αυτούς και αν πρόκειται για άτομα εμπιστοσύνης να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν το ίδιο. Μην φοβάστε να βασιστείτε για λίγο στους άλλους, δεν είναι εύκολο να τα κάνουμε όλα μόνοι μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098