Ταρώ Ανατολής 14/08 Σάββατο

taro

Ταρώ Ανατολής 14/08 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 14/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

6 των κυπέλλων .

Τη σημερινή μέρα κάντε ένα διάλειμμα από τις ευθύνες σας και αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εαν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο σπίτι προσπαθήστε να θυμηθείτε τι είναι αυτό που θα σας φέρει την αρμονία που χρειάζεστε. Σκεφτείτε σε ποιές περιόδους της ζωής σας πήγαιναν καλά τα πράγματα και προσπαθήστε να το επαναλάβετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η αυτοκράτειρα

Ανεξάρτητα από το φύλο σας, η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι μακροχρόνιο που ζεί μέσα σας.

Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Με τον ένα η τον άλλο τρόπο, αυτό που κρύβετε μέσα σας είναι έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο τώρα. Κάντε ό,τι και η Γη την Άνοιξη, ανθίστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 14/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι που πλέον δεν σας χρησιμεύει, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αποχαιρετήσετε το παλιό, και να καλωσορίσετε το νέο. Ίσως είναι επώδυνο να μπαίτε στη διαδικασία μιας τέτοιας αλλαγής, αλλά είναι απαραίτητό να συμβεί. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στα καινούρια πράγματα να μπούν στη ζωή σας χωρίς φόβο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των πεντάκτινων

Με τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω σας θα καταφέρετε όλα όσα έχετε θέσει σαν στόχο. Και η σημερινή μέρα σας καλεί να γίνετε φιλόδοξοι και ρεαλιστές. Καταγράψτε όλα τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας, και απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτά τα βήματα.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 14-18/08 Μιλούν για τον Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 14/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσσος των ράβδων

Στην ζωή, χρειάζεται άλλοτε να σκεφτόμαστε διεξοδικά την κάθε μας κίνηση και άλλοτε να αναλαμβάνουμε δράση χωρίς δεύτερη σκέψη. Τι είναι αυτό που θα σας φανεί χρήσιμο τώρα; Μια νέα περίοδος δημιουργικότητας ξεκινά. Πρόκειται να βρεθούν στον δρόμο σας νέες ευκαιρίες και θα έχετε την ικανότητα να τις εκμεταλλευτείτε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα πρόκειται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για εσάς. Είτε αυτά τα καλά συναισθήματα έρχονται στο δρόμο σας από μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση με φίλους ή απλά κάποια καλά νέα που θα λάβετε, θα το γιορτάσετε με την καρδιά σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 14/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η δικαιοσύνη

Αν υπάρχει μια κατάσταση που σας προκαλεί στενοχώρια εδώ και καιρό, σήμερα τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και εσείς οι ίδιοι να το ξεπερνάτε. Όταν συμβεί αυτό χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας για να φέρετε την κατάσταση και πάλι προς όφελός σας. Μην σας ανησυχεί η αδικία που επικρατεί γύρω σας, θα καταφέρετε να βρείτε συμμάχους στην προσπάθειά σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των ξιφών

Εάν αισθάνεστε το θύμα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αφαιρέσετε τις παρωπίδες σας. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα ως έχουν, και όχι οπώς σας κάνουν να νιώθετε. Έχετε εγκλωβιστεί από τα συναισθήματά σας; Ή από κάποιον άλλο; Σκεφτείτε τρόπους για να απελευθερωθείτε.

taro-zodia-098

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να καλλιεργήσετε τον πνευματικό σας κόσμο. Είτε επιλέξετε να διαβάσετε, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να κάνετε διαλογισμό. Αφιερώστε χρόνο στην ανάπτυξη σας. Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλυφθούν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των ράβδων

Θα λάβετε καλά νέα σήμερα σχετικά με την δουλεία των ονείρων σας. Μπαίνετε σε μια φάση ανάπτυξης και ωριμότητας. Μην φοβάστε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και πρωτοβουλίες. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 14-18/08 Μιλούν για τον Έρωτα

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μοναπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον μας είναι να απολαύσουμε τα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή μας. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το νόημα των κόπων σας αν δεν μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας; Αγκαλίαστε τα κοντινά σας πρόσωπα και τη φύση που σας περιβάλει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00