Ταρώ Ανατολής 14/11 Κυριακή

taro

Ταρώ Ανατολής 14/11 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 14/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

4 των ξιφών .

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας τονίζει πως είναι επιτακτική ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα για να θεραπεύσετε το σώμα και την ψυχή σας. Ακούστε τα σημάδια που σας δείχνουν ότι δεν έχει νόημα να προχωράτε αν είστε τραυματισμένοι, το μόνο που καταφέρνετε είναι να εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Μόλις έρθετε και πάλι σε ισορροπία θα καταφέρετε ότι έχετε βάλει στόχο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν.

Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας.

Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 14/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε από τα συναισθήματα που κλονίζουν τις σκέψεις και την αυτοπεποίθησή σας. Πρόκειται για κάτι που σας κρατάει πίσω και πρέπει να το αποβάλλετε μια για πάντα. Ίσως έχει να κάνει με μια εμπειρία του παρελθόντος. Όπως και να έχει, αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga απαντά για τα ερωτικά μελλούμενα

zwdia-zodia-astrologia-65

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο πύργος

Ίσως στο παρελθόν να βιώσατε μια αποτυχία και αυτό να σας επηρεάζει μέχρι και σήμερα, όμως έχει έρθει η στιγμή να ξεπεράσετε τις άσχημες αναμνήσεις και να οικοδομήσετε και πάλι τα όνειρά σας. Η αρχή θα είναι δύσκολη όμως έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα τα καταφέρετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

8 των ράβδων

Αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας τελευταία, αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα που πρόκειται να ζωηρέψουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Απλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε αυτά που πρόκειται να έρθουν και να καλωσορίσετε τις καινούργιες εμπειρίες με προθυμία.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 14/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των ράβδων

Σήμερα ο κόσμος πρόκειται να δεί και να θαυμάσει ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ. Οι άνθρωποι θα θελήσουν να μάθουν πράγματα από εσάς και θα νιώσετε ότι οι κόποι σας επιτέλους ανταμείβονται. Μην σταματάτε να προσπαθείτε γι’ αυτά που αγαπάτε!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των πεντάκτινων

Έχετε το σπάνιο χάρισμα να ανταπεξέρχεστε σε ό,τι παρουσιάζεται μέσα στη μέρα σας, γι’ αυτό μην ανησυχείτε για όσα πρόκειται να έρθουν. Πάντα βρίσκετε τον τρόπο να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν, όμως να θυμάστε να δίνετε χρόνο και στην προσωπική σας φροντίδα όταν νιώθετε οτι το χρειάζεστε.

zwdia-taro-astra

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική για σας αν κάνετε ένα μικρό και απαραίτητο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και κανονίσετε κάτι όμορφο για εσάς και αυτούς που αγαπάτε. Είτε αυτό είναι ένα γεύμα, μια βραδιά ταινίας, ή μια εξόρμηση στη φύση. Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένα άτομο που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga απαντά για τα ερωτικά μελλούμενα

zodia-astra-tarot

Ταρώ Ανατολής 14/11 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει ότι το να το παρακάνουμε με κάτι, όσο ευχάριστο κι αν μας είναι αυτό, δεν οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα. Βάλτε τα κατάλληλα όρια και μέτρα σε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, για να μην αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα έρθουν αν αυτό δεν συμβεί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των κυπέλλων

Αν αισθάνεστε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει, ή σημερινή κάρτα υπόσχεται οτι αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Θα συναντήσετε τον σύντροφο ή τον φίλο που θα σας ταιρίαξει πραγματικά και θα σας ολοκληρώσει. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση αφιερώστε χρόνο για να την αναζωογονήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098