Ταρώ Ανατολής 14-15/11 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Ανατολής 14-15/11 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Ανατολής 14-15/11 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 6 των ράβδων

Δεν θα νιώσετε και τόσο διαφορετικά αυτό το σαββ/κο Κριέ. Θα φορέσετε τη μάσκα σας και θα κάνετε τις δουλειές σας. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η κάρτα απεικονίζει μια μάσκα και είναι σημαντικό να το λάβετε σοβαρά υπόψη. Δεν θα κάνετε κάποια προσωπική εξέγερση και δεν θα επαναστατήσετε.Θα είστε καλά. Ωστόσο, είστε από τα άτομα που έχετε πάντα το βλέμμα σας στραμμένο στο βραβείο….που μπορεί να είναι ο έρωτας ή τα χρήματα. Με ό,τι και να καταπιαστείτε πάντως….είναι κάτι στο οποίο είσαστε συνηθισμένοι.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 10 των ράβδων ανάποδα

Θα αισθανθείτε μια απογοήτευση αυτό το διήμερο Ταύρε καθώς θα χάσετε μια ευκαιρία που πιστεύατε πως είχατε στο τσεπάκι σας.

Όμως τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει και θα έχετε ξανά την ευκαιρία να ανοίξετε αυτήν την πόρτα και να περάσετε. Όλα είναι θέμα αντίληψης. Μπορεί να δείτε την παρούσα κατάστασή σας σαν θετική αντί να παραιτηθείτε, επειδή δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

Ώρα να χρησιμοποιήσετε το πείσμα σας και να μην τα παρατήσετε πολύ εύκολα. Παραμείνετε στο σχέδιο και θα πάρετε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 14-15/11 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : άσος των ξιφών

Δεν λειτουργεί για εσάς αυτή η κατάσταση, Δίδυμοι. Θέλετε να περάσετε αυτό το σαββ/κο μόνοι σας μέσα στα τείχη της απομόνωσής σας. Απλά δεν θέλετε να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους….μάλλον γιατί πιστεύετε πως δεν σας θέλουν.

Αυτό σας πονάει…. αλλά μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποσυρθείτε σε ένα μέρος όπου μπορείτε να θεραπεύσετε τις πληγές σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων, ανάποδα

Καρκίνε, δεν πρόκειται να είναι ένα εύκολο κι ευχάριστο σαββ/κο, όχι μόνο για σας, αλλά και για τους περισσότερους. Θα το νιώσετε περισσότερο, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Έχετε χάσει πρόσφατα χρήματα σε μια επένδυση… ή κάτι που είχατε την καρδιά σας δεν είχε τα αποτελέσματα που ελπίζατε. Οι κάρτες είναι συγκεκριμένες εδώ: Θα αισθανθείτε τον πόνο των προηγούμενων οικονομικών σας λαθών.

Δεν είναι μόνιμο, ούτε κάτι που πρέπει να σας προκαλέσει ένταση… απλώς να είστε έτοιμοι να κάνετε λιγότερα αυτό το σαββ/κο από ό,τι συνήθως.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 12-14/11 Στο Κατώφλι του Ερωτα

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 14-15/11 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 3 των πεντάκτινων

Για άλλη μια φορά Λέοντα, οι καταστάσεις που περνάτε έχουν να κάνουν με την αντίληψη.

Αυτό το διήμερο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την κατάστασή σας είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο. Έχετε μπει στο πρόβλημα και ανάλογα με τον τρόπο που θα το χειριστείτε, θα μπορέσετε να κάνετε κάτι καταπληκτικό… από ένα λάθος που πήγε στραβά.

Έχετε τον έλεγχο και θα είναι υπέροχο αυτό το διήμερο, για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λαμπρή αισιοδοξία και να δημιουργήσετε μια νέα, πιο ευτυχισμένη πραγματικότητα. Αν κάποιος μπορεί να το κάνει, είστε εσείς!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Αυτό το διήμερο είστε οι κερδισμένοι. Μπορείτε απλά να βγείτε από τη γραμμή της σύγχυσης και της οικονομικής αναστάτωσης! Γιατί αν κάποιος πρόκειται να λάμψει αυτό το σαββ/κο, είστε εσείς! Περιμένετε μια αύξηση ή μια προώθηση με αποτέλεσμα μια οικονομική ενίσχυση.

Το 10 των πεντάκτινων όταν εμφανίζεται, φέρνει μαζί του καλή τύχη και σοφές επιλογές. Αξίζετε ένα όμορφο διήμερο…και πρόκειται να περάσετε υπέροχα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ Ανατολής 14-15/11 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των κυπέλλων, ανάποδα

Φαίνεται πως συνεχίζετε να πιστεύετε πως λειτουργείτε σωστά στον έρωτα και το ρομαντισμό, αλλά συνεχίζετε να κάνετε τα ίδια λάθη. Και αυτό το διήμερο θα σας κάνει να θέλετε να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο για τις ηλίθιες κινήσεις σας.

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε! Σκεφτείτε επίσης τα συναισθήματα των άλλων… ειδικά εκείνων που αγαπάτε, πριν μιλήσετε τολμηρά για τις ιδέες σας με αποτέλεσμα να τους αποτρέψετε από το να συνεισφέρουν.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Πρόκειται να πάρετε μια σημαντική απόφαση αυτό το σαββ/κο Σκορπιέ!

Αν υπάρχουν παιδιά στη ζωή σας, πιθανότατα θα πρέπει να λάβετε μια απόφαση που έχει σχέση με το μέλλον τους. Αν τα χρήματα είναι το κύριο μέλημά σας, ξέρετε πως ο χρόνος είναι ουσιαστικός, γι’ αυτό πρέπει να αποφασίσετε άμεσα.

Όλα έχουν να κάνουν με το τέλειο χρονοδιάγραμμα αυτό το διήμερο, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά… και κινηθείτε με προσοχή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Ενώ πιστεύατε πως υπάρχει ξηρασία δημιουργικά και οικονομικά, έρχεται μια επαναστατική επαγγελματική ευκαιρία.

Δεν πιστεύατε πως πλησιάζοντας η χρονιά στο τέλος της θα είχατε καλά αποτελέσματα, αλλά είναι εδώ. Από αυτό το σαββ/κο θα πρέπει να ξεκινήσετε τη σκληρή δουλειά, επειδή η αφθονία του σύμπαντος είναι ασταμάτητη και το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να μην πιστέψετε στη δική σας καλή τύχη.

Έχει ενεργοποιηθεί η καλοτυχία σας, Τοξότη… οπότε παραμείνετε σε εγρήγορση.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Αιγόκερε μπορεί να σας αρέσει η ιδέα της απομόνωσης. Γι’ αυτό είναι καλή ιδέα να κατανοήσετε πόσο ευλογημένη είστε και να πάψετε να ανησυχείτε για όλα όσα δεν μπορείτε να έχετε. Η αλήθεια είναι ότι είστε σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι οι περισσότεροι… και από οικονομική άποψη, δεν υπάρχει τίποτα που να σας απειλεί.

Προσπαθήστε να νιώσετε ευγνώμονες. Μην είστε εγωιστές και παραπονιέστε συνεχώς.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 12-14/11 Στο Κατώφλι του Ερωτα

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων, ανάποδα

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ξεγελάσετε τον εαυτό σας για χάρη του έρωτα! Αυτό το διήμερο αποδεικνύει πως το κάνετε ακόμα. Η αλήθεια είναι πως σας αρέσει να είστε ερωτευμένοι και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Ποιος δεν το λατρεύει;

Ωστόσο, αυτό το διήμερο, μπορεί να αναδείξει τον πραγματικό ηλίθιο εαυτό σας. Θα καταλάβετε πως είστε το άτομο που κάνει πολλά για τον έρωτα και καταλήγει να νιώθει σαν μπουμπούνας εξαιτίας του. Ωστόσο, όλα θα πάνε καλά στο τέλος…επειδή ο σύντροφός σας, θα σας συγχωρήσει.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Αυτό το διήμερο θα νιώσετε διχασμένη. Ή θα κοιμάστε όλη μέρα αγνοώντας όλα όσα απαιτούν την προσοχή σας ή θα έχετε υπερβολική ενεργητικότητα και θα κάνετε πάρα πολλά.

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα και θα μετανιώσετε άμεσα για την κάθε αγορά σας….ίσως και να επιστρέψετε αμέσως όλες τις αγορές σας. Ίσως να νιώσετε καλύτερα… αν ακολουθήσετε την πρώτη σας τάση να μείνετε στο κρεβάτι και να παρακολουθήσετε τηλεόραση όλο το σαββ/κο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66