Ταρώ Ανατολής 15/01 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 15/01 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 15/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των κυπέλλων .

Σε μια κατάσταση που σας απασχολεί η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει την απάντηση που χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και προχωρήστε στην επίλυση του προβλήματος. Διαφορετικά, αφιερώστε τον ελέυθερο χρόνο σας γράφοντας τις σκέψεις σας και εντοπίστε ποια από τα όνειρά σας μπορούν να πάρουν μια καλλιτεχνική μορφή.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των κυπέλλων

Βρείτε τρόπους για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην οικία σας. Είτε χρειάζεται να δουλέψετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας με τα άλλα άτομα του σπιτιού, είτε ο χώρος σας απαιτεί κάποια ανανέωση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 15/01 Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε ιδιαίτερα εργατικοί και προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας. Σε αυτή τη φάση της ζωής σας έχετε έντονη παραγωγική ικανότητα και απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αν η εργασία σας δεν ταιρίαζει στον τρόπο ζωής σας, είτε νιώθετε να μην αναγνωρίζεται η προσπάθειά σας, μην φοβάστε να αναζητήσετε κάτι νέο.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των ξιφών

Μερικές φορές είμαστε πρόθυμοι να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που μας υποδεικνύουν το αντίθετο. Άλλες φορές, όχι τόσο πολύ. Η σημερινή κάρτα υποδηλώνει ότι τώρα θα πρέπει να ακολουθήσετε τη δεύτερη περίπτωση. Αυτή τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνετε καλά από ό, τι έχει πληγώσει το σώμα και την ψυχή σας. Η αποστολή σας είναι να βρείτε ισορροπία κάνοντας ένα διάλειμμα από τον καθημερινό κόσμο.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/01 Επίσημες προτάσεις – Λόγια επανασύνδεσης

 

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 15/01 Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Τί θα επιλέγατε να μάθετε αν είχατε τη δυνατότητα τώρα; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο πιο πολύ ωριμάζετε. Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να φτάσετε στην αλήθεια.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η δύναμη

Η δύναμη ενός ανθρώπου μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις. Τι είναι αυτό που σας έχει δυσκολέψει τη ζωή τελευταία; Αν νιώθετε να έχετε φτάσει στα όριά σας, χρησιμοποιήστε αυτή την αποφασιστικότητα για να λήξετε ό,τι σας τρομοκρατεί. Είστε πιο δυνατοί από αυτό, αρκεί να το πιστέψετε και οι ίδιοι.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση, είναι να αποσυρθείτε από τον εξωτερικό κόσμο και να δείτε μέσα σας. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε μια νέα αντιμετώπιση στις τωρινές συνθήκες. Η ηρεμία θα επιτρέψει και πάλι στη ζωή σας.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων σηματοδοτεί την ιδανική στιγμή για να αφιερωθείτε στην αγάπη, την τέχνη και την ομορφιά. Δώστε προτεραιότητα στους ανθρώπους που αγαπάτε και καλλιεργήστε την καλλιτεχνική σας φύση. Επικεντρωθείτε στα όμορφα πράγματα γύρω σας και μεταδώστε τη χαρά σας σε όσους συναντάτε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/01 Επίσημες προτάσεις – Λόγια επανασύνδεσης

 

xartomanteia

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

9 των κυπέλλων

Ό,τι και αν είναι αυτό που επιθυμείτε βαθιά μέσα σας να αποκτήσετε, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει. Απλά φροντίστε να αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας στην φροντίδα αυτών που αγαπάτε. Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε και να μοιράζεστε.

300x300a

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα ως έχουν, και όχι όπως σας κάνουν να νιώθετε. Σας επηρρεάζουν αρνητικά τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ελευθερωθείτε από αυτή την κατάσταση.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των ξιφών

Ίσως περνάτε μια άσχημη περίοδο και το μόνο που επιθυμείτε τώρα είναι να βγείτε από αυτήν. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και κυρίως μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό που βιώνετε. Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχετε λάβει ένα πολύτιμο μάθημα και θα νιώσετε σοφότεροι.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098