Ταρώ Ανατολής 15/01 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 15/01 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 15/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

9 των πεντάκτινων

Ώρα να λάβετε μια μικρή απόσταση από όσα σας απασχολούν καθώς και τις αμέτρητες ευθύνες σας. Σκεφτείτε όσα έχετε καταφέρει και δώστε το απαραίτητο διάλειμμα στον εαυτό σας γιατί το αξίζετε. Απολαύστε τη ζωη!

zodia-taro-45

 

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

9 των κυπέλλων

Τι επιθυμείτε περισσότερο στη ζωή σας; Αγάπη; Ευημερία; Συναισθηματική ικανοποίηση; Για ό,τι κι αν πρόκειται, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει με έναν πραγματικά αρμονικό τρόπο.

Απλά φροντίστε να αφιερώνετε χρόνο για να ακούσετε τις ανάγκες των άλλων, να είστε ευγνώμονες για όσα σας δίνονται και να μοιράζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 15/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η κρίση

Κάποια είδηση που θα λάβετε σήμερα μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη για τα μελλοντικά σας σχέδια, ή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο. Εμπιστευθείτε την προσωπική σας κρίση σε όσα συμβαίνουν γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα απ’ όλους γύρω σας που θέλετε να φτάσετε.

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των ράβδων

Αν έχετε εντοπίσει πως κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο στα σχέδια και την εξέλιξή σας, είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Συζητήστε μαζί του τις ανησυχίες σας, και αν δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν θέστε τα όριά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/01 Νέοι Έρωτες και Παλιές Αγάπες

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αυτό το γεγονός σίγουρα σας έριξε ψυχολογικά. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε υλικό αγαθό. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν όμως οι άνθρωποι της ζωής μας είναι πάντα εκεί. Εκτιμήστε τα πράγματα που έχουν αληθινή αξία και σύντομα πρόκειται να ανακάμψετε οικονομικά.

 

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί υπάροχυν πολλά να κερδίσετε τώρα. Βάλτε τα δυνατά σας να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε και τι μπορείτε να πετύχετε. Αν δεν το κάνετε εσείς θα βρεθεί κάποιος άλλος, γι’ αυτό μην το σκέφτεστε και αναλάβετε δράση.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 15/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας περιμένει μια γεμάτη και κουραστική μέρα, όμως μην αποθαρρύνεστε. Έχετε το σπάνιο χάρισμα να αποδίδετε καλά ακόμα και κάτω από συνθήκες πίεσης. Θα καταφέρετε όσα απαιτούνται να γίνουν και μόλις η ημέρα σας ολοκληρωθεί θα νιώσετε ευτυχία και πληρότητα.

 

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

3 των πεντάκτινων

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε να αξιοποιήσετε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τον έρωτα, τη φιλία, και ό,τι άλλο σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

xartomanteia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ερημίτης

Είναι ώρα να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Ειδικά αν όσα σας συμβαίνουν φαίνονται μονότονα και χωρίς ιδιαίτερο νόημα, χρειάζεται να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και κινητοποίησης. Μπορείτε να κατορθώσετε τα πάντα, αρκεί μόνο να το πιστέψετε!

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

 των κυπέλλων

Αν οι γύρω σας δεν μπορούν να διακρίνουν την δυσαρέσκεια που νιώθετε προς μια λανθασμένη συμπεριφορά τους, ίσως είναι ώρα να τους μιλήσετε ανοιχτά. Ιδίως αν πρόκειται για πολύ κοντινά σας πρόσωπα, δεν είναι ανάγκη να καταπιέζετε αυτά που αισθάνεστε για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση. Αυτοί που αξίζουν να μείνουν δίπλα σας θα σας ακούσουν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/01 Νέοι Έρωτες και Παλιές Αγάπες

dream

Ταρώ Ανατολής 15/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο πύργος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε γερές βάσεις σε όποια προσπάθεια επιδιώκετε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή αλλά θα αξίζει τον κόπο. Ο πύργος θα σας βοηθήσει να μπείτε με ανανεωμένη ενέργεια σε οτιδήποτε προσπαθείτε ακόμα κι αν περάσατε μια δύσκολη φάση τελευταία.

 

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των ξιφών

Προσπαθήστε να δείτε την θετική πλευρά όσων συμβαίνουν για να μπορέσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία σε ό,τι φέρει το μέλλον. Αν νιώθετε ότι οι σκέψεις σας από μόνες τους δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν, συμβουλευτείτε ένα άτομο ή ακόμα και ένα βιβλίο που μπορεί να σας δείξει μια πιο ανανεωμένη προοπτική στα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera