Ταρώ Ανατολής 15/02 Tρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 15/02 Tρίτη .

Ταρώ Ανατολής 15/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

10 των ξιφών .

Αν έχετε εξαντληθεί από τις τελευταίες εξελίξεις της καθημερινότητας, θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε οτι σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται για εσάς. Μόνο η ανάμνηση και η εμπειρία αυτής της δυσκολίας θα υπάρχουν πλέον στο μυαλό και την ψυχή σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους.

Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 15/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

10 των ράβδων

«Τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά!», αυτό είναι το μήνυμά σας για σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να ολοκληρωθεί, όμως από την άλλη νίωθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν και θέλετε να τα παρατήσετε όλα. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας και φανταστείτε την ικανοποίηση που θα νιώσετε όταν τα καταφέρετε. Μην τα παρατάτε!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/02 – Θετικές εξελίξεις – Δέσιμο σχέσης

δωρεάν-προβλέψεις

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

8 των πεντάκτινων

Σήμερα, η εστίασή σας είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένη στην εργασία σας. Προχωρήστε, και ολοκληρώστε τις ανθέσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Απλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε στην αντίστοιχη αξία για τη δουλειά που προσφέρετε. Εάν δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που θα θέλατε, ίσως βρεθεί μια ευκαιρία με καλύτερες προοπτικές, να είστε έτοιμοι να την εκμεταλλευτείτε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η εγκράτεια

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 15/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Το άρμα

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα συμφέροντά σας και να περάσετε στο επόμενο βήμα της εξέλιξής σας. Όλες οι αλλαγές θα γίνουν πολύ ομαλά και φυσικά, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας και η μοίρα σας οδηγεί στο σωστό μονοπάτι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί υπάροχυν πολλά να κερδίσετε τώρα. Βάλτε τα δυνατά σας να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε και τι μπορείτε να πετύχετε. Αν δεν το κάνετε εσείς θα βρεθεί κάποιος άλλος, γι’ αυτό μην το σκέφτεστε και αναλάβετε δράση.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

7 των ράβδων

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε τελευταία μπορεί να έμοιαζε σαν να σκαρφαλώνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που βρίσκεστε εκεί, τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να το χαρείτε. Τα καλά νέα, είναι πως έχετε το πλεονέκτημα σε αυτήν την κατάσταση. Και τα κακά νέα, πως πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα άτομα που αντιτίθενται στα σχέδιά σας. Μπορείτε να το καταφέρετε!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσσος των ράβδων

Εαν το διάστημα που πέρασε αφιερωθήκατε στην σκέψη και τον προγραμματισμό ενός έργου, τώρα είναι ώρα να αναλάβετε δράση. Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη μιας μεγάλης περιόδου δημιουργικότητας στη ζωή σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και αναζητήστε τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/02 – Θετικές εξελίξεις – Δέσιμο σχέσης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 15/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των ξιφών

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλό να προχωράμε παρά τα σημάδια που μας παρακινούν να κάνουμε το αντίθετο, ενώ άλλες φορές χρειάζεται να ακούμε αυτά τα σημάδια και να κάνουμε ένα διάλειμμα. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδηλώνει πρέπει να εφαρμόσετε τη δεύτερη επιλογή. Αυτή τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσετε τη δράση σας και να γιατρευτείτε από ό, τι έχει βλάψει το σώμα και την ψυχή σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας, καθώς πρόκειται να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είτε διαλέξετε να μείνετε σπίτι με τους δικούς σας, είτε βρεθείτε με φίλους αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτή την ευχάριστη συνάντηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia