Ταρώ Ανατολής 15/03 Τρίτη

taro

Ταρώ Ανατολής 15/03 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 15/03 Τρίτη  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

4 των κυπέλλων .

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει ότι το να το παρακάνουμε με κάτι, όσο ευχάριστο κι αν μας είναι αυτό, δεν οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα. Βάλτε τα κατάλληλα όρια και μέτρα σε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, για να μην αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα έρθουν αν αυτό δεν συμβεί.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σημαντικό ζήτημα ζωής;

Στον διαρκή αγώνα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να εμπιστευθείτε τη λογική σας την δεδομένη χρονική στιγμή.

Δείτε τα πράγματα από μια πιο σφαιρική άποψη και ρωτήστε να σας πουν την ειλικρινή γνώμη τους τα άτομα που εμπιστεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 15/03 Τρίτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των ράβδων

Δώστε βάση στις επικοινωνίες σας, γιατί πλέον αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να βγείτε από οποιδήποτε αδιέξοδο. Είτε στα επαγγελματικά σας, είτε στα προσωπικά, οι φίλοι που είναι πάντα εκεί για σας μπορούν να προτείνουν αναπάντεχες λύσεις ή να σας παρέχουν έμπρακτη βοήθεια. Μην απομονώνεστε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/03 Κρυφός έρωτας – Μυστικά και λάθη

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

9 των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον μας είναι να απολαύσουμε αυτά που υπάρχουν γύρω μας. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το νόημα της εραγσίας σας αν δεν μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας; Χαρείτε τη ζωή και αφιερώστε χρόνο σε αυτά που σας γεμίζουν.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 15/03 Τρίτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν δώσετε στο μυαλό σας τα κατάλληλα ερεθίσματα τώρα, θα δείτε την πνευματική σας δύναμη να αυξάνεται και να φτάνει σε επίπεδα που δεν περιμένατε. Όταν η καθημερινότητα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρνητικά, βρείτε καταφύγιο σε αυτά τα πνευματικά διαλείμματα με οποιονδήποτε τρόπο προτιμάτε, είτε πρόκειται για ένα λογοτεχνικό βιβλίο, είτε για ένα επιμορφωτικό ντοκιμαντέρ της αγαπημένης σας θεματολογίας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των ξιφών

Αν μια ανεπιθύμητη κατάσταση έχει μπεί για τα καλα στη ζωή σας σκεφτείτε μήπως έχει έρθει η ώρα να συμφιλιωθείτε με αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε συνεχώς και να χαλάτε την ηρεμία και τις όμορφες στιγμές σας. Τα πράγματα θα φτιάξουν με τον καιρό, και αυτή η κακή ανάμνηση θα μείνει στο παρελθόν.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Ίσως υπάρχει ένας σημαντικός λόγο που νιώθετε έτσι. Οργανώστε τη άμυνά σας απέναντι στα πράγματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια και όλα θα γίνουν καλύτερα. Όμως μην γίνεστε επιθετικοί χωρίς λόγο, απλά πάρτε το χρόνο σας σε οτιδήποτε καινούργιο χρειαστεί να αντιμετωπίσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/03 Κρυφός έρωτας – Μυστικά και λάθη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 15/03 Τρίτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των πεντάκτινων

Το να μοιράζεστε πράγματα σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε για τους άλλους. Σήμερα, βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε την καλοσύνη σας με τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει να κάνετε μια δωρεά σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, είτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους άλλους. Δώστε πράγματα και θα σας επιστραφούν. Θα λάβετε σίγουρα ευγνωμοσύνη για τις πράξεις σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιεροφάντης

Ετοιμαστείτε να γίνετε το κέντρο της προσοχής τη σημερινή μέρα. Σκεφτείτε καλά πως θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την δημοτικότητα. Ίσως είναι ώρα να πείτε στους ανθρώπους τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Και αν αναζητάτε συνεργάτες σε ένα νέο έργο είναι η ιδανική ευκαιρία να το προτείνετε στα άτομα που θα σας προσεγγίσουν και να δείτε τι θα ακολουθήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia