Ταρώ Ανατολής 15/04 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 15/04 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 15/04 Παρασκευή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο αυτοκράτορας .

Σήμερα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή ή τα επαγγελματικά σας. Έχετε όλα τα απαραίτητα προσόντα, και την ψυχή για να το κάνετε. Αν δεν ξέρετε από που να αρχίσετε συμβουλευετείτε κάποιον που μπορεί να σας καθοδηγήσει.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η μεγάλη ιέρεια

Στη φάση που βρίσκεστε έχετε κατανοήσει ότι η γνώση είναι δύναμη, και επιδιώκετε να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πνευματικά εφόδια για την υπόλοιπη πορεία σας.

Αναζητήστε τις κατάλληλες πηγές, τα βιβλία, τα μαθήματα ή τους ανθρώπους, που θα σας οδηγήσουν κατάλληλα στο ταξίδι της γνώσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 15/04 Παρασκευή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιεροφάντης

Τη σημερινή μέρα έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας, όμως αντί να κρυφτείτε από ντροπή, εκμεταλλευτείτε αυτή την προσοχή για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε. Και αν νιώθετε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε, κραστήστε τα χαρτιά σας κρυφά μέχρι να φτάσει η ιδανική στιγμή.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των πεντάκτινων

Σε ένα μεγάλο έργο σας που είναι σχεδόν έτοιμο να ολοκληρωθει, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Μην δειλιάζετε, ούτε να σκέφτεστε πως θα το κρίνουν οι άλλοι. Εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε καλύτερα από όλους πόση προσπάθεια έχετε καταβάλλει, και αυτό σας κάνει νικητές.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-17/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

δωρεάν-προβλέψεις

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Η σημερινή κάρτα σας συμβουλεύει να βάλετε τη λόγική πάνω από το συναίσθημα τώρα. Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόβλημα. Και αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε κατάλληλα συμβουλευτείτε κάποιον που δεν θα μασήσει τα λόγια του ή θα ωραιοποιήσει την κατάσταση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των πεντάκτινων

Ακόμα κι αν γνωρίζετε εκ των προτέρων οτι σας περιμένει μια κουραστική μέρα, έχετε το χάρισμα να τα καταφέρνετε πολύ καλά, καθώς η υπομονή και η επιμονή σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε σε όλους τους τομείς. Ακόμα και έτσι όμως, φροντίστε να δίνετε βάση και στις δικές σας ανάγκες, και να μην νιώθετε τύψεις αν χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα για να κάνετε κάτι όμορφο για εσάς.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 15/04 Παρασκευή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των πεντάκτινων

Ώρα να λάβετε μια μικρή απόσταση από όσα σας απασχολούν καθώς και τις αμέτρητες ευθύνες σας. Σκεφτείτε όσα έχετε καταφέρει και δώστε το απαραίτητο διάλειμμα στον εαυτό σας γιατί το αξίζετε. Απολαύστε τη ζωη!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ζωής μας και άλλες όχι τόσο πολύ. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της μοίρας καθοδηγούν την πορεία σας και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να σας προκαλέσει συναισθήματα άγχους και φόβου. Όμως θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στην απόλυτη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα γίνονται για κάποιο λόγο – ακόμη και αν αυτός δεν είναι ξεκάθαρος τη δεδομένη χρονική στιγμή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα επιθυμείτε να κάνετε κάτι τολμηρό, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε όμως, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Διαφορετικά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα μετανιώσετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-17/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 15/04 Παρασκευή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η εγκράτεια

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην αναζωογόνησή σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας για το διάστημα που έρχεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε σε ισορροπία το σώμα και την ψυχή σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δουλέψατε ασταμάτητα. Το χρειάζεστε!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας κηρύσσει την έναρξη ενός νέου κύκλου εξέλιξης, δημιουργικής δυναμικής και συναισθηματικής ικανοποίησης. Κρατήστε κοντά το σημειωματάριό σας γιατί είναι μια μέρα έντονης έμπνευσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot