Ταρώ Ανατολής 15/05 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 15/05 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 15/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των ράβδων .

Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες, όμως νιώθετε έτοιμοι να τις κάνετε πράξη; Κάθετι που σας εμπνέει και σας γεμίζει ενθουσιασμό θα πρέπει να φιλτράρεται μέσω μιας ρεαλιστικής προοπτικής. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αυτό το γεγονός σίγουρα σας έριξε ψυχολογικά.

Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε υλικό αγαθό.

Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν όμως οι άνθρωποι της ζωής μας είναι πάντα εκεί. Εκτιμήστε τα πράγματα που έχουν αληθινή αξία και σύντομα πρόκειται να ανακάμψετε οικονομικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 15/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ερημίτης

Είναι ώρα να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Ειδικά αν όσα σας συμβαίνουν φαίνονται μονότονα και χωρίς ιδιαίτερο νόημα, χρειάζεται να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και κινητοποίησης. Μπορείτε να κατορθώσετε τα πάντα, αρκεί μόνο να το πιστέψετε!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η δικαιοσύνη

Πρόσφατα σας συνέβη κάτι πολύ άδικο και έτσι πέσατε ψυχολογικά αναλογιζόμενοι πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα, και γιατί έπρεπε να συμβεί σε εσάς. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Πρόκειται σύντομα να αποδωθεί δικαιοσύνη γι΄αυτό μην αφήνετε αυτή την κατάσταση να σας επηρεάσει άλλο. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως θα θέλατε ιδανικά κάτι πολύ καλό σας περιμένει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-31/05 Μηνύματα και αποκαλύψεις απο το μέλλον

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 15/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Σελήνη

Αν ο ύπνος σας είναι ανήσυχος και τα όνειρα που βλέπετε έντονα και συναισθηματικά φορτισμένα, αυτή είναι μια ένδειξη πως η ψυχή σας χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Τα πράγματα που έχουν συμβεί τελευταία σας έχουν αποδιοργανώσει είτε το συνειδητοποιήσατε, είτε όχι. Είναι ώρα να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας περιμένει μια γεμάτη και κουραστική μέρα, όμως μην αποθαρρύνεστε. Έχετε το σπάνιο χάρισμα να αποδίδετε καλά ακόμα και κάτω από συνθήκες πίεσης. Θα καταφέρετε όσα απαιτούνται να γίνουν και μόλις η ημέρα σας ολοκληρωθεί θα νιώσετε ευτυχία και πληρότητα.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 15/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η κρίση

Μην σας τρομάζουν οι αλλαγές, γιατί μονο έτσι θα καταφέρετε να βελτιώσετε τους τομείς της ζωής σας που το έχουν ανάγκη. Είτε πρόκειτα για προσωπικά, είτε για επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να βγείτε από τη ζώνη στην οποία νώθετε άνετα και να ανακαλύψετε τις ανανεωμένες προοπτικές. Η αρχή θα είναι δύσκολη αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο διάβολος

Είστε κάτι παραπάνω από επιρρεπείς προς τα πάθη σας σήμερα, και δεν θέλετε να σκέφτεστε κανόνες και μέτρα. Ενδώστε στις απολαύσεις της ζωής, όμως την επόμενη κι όλας ημέρα φροντίστε να θέσετε ξανά τα σωστά όρια για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες επιδράσεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σε όποιες συνθήκες κι αν ζείτε, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για κάποιες χρήσιμες αλλαγές. Επικεντρωθείτε στον τομέα που πιστεύετε οτι χρειάζεται βελτίωση, είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας με τα άτομα που ζούν μαζί σας, είτε για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα, ο ιππότης των ράβδων σας καλεί να κάνετε το μεγάλο πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε σχέδια επεξεργάζεστε. Μην χάνετε άλλο χρόνο! Αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν από το περιβάλλον σας, είτε κάποιον που δεν γνωρίζετε αλλά θαυμάζετε πολύ.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-31/05 Μηνύματα και αποκαλύψεις απο το μέλλον

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Εκφράστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας στους αλλους τώρα και δεν θα χάσετε. Ιδιαίτερα όσον αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, όσα σκέφτεστε πρόκειται να εκτιμηθούν και να επιβραβευθούν εφόσον παρουσιάζουν προοπτική. Έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε γι’ αυτό μην μένετε άλλο στην αφάνεια.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε ένα έργο στο οποίο βάλατε όλη σας την ψυχή και την ενέργεια. Αυτό το γεγονός σας γεμίζει ενθουσιασμό αλλά ταυτόχρονα αγχώνεστε για τις τελικές λεπτομέρειες και αναρωτιέστε πως θα φανεί τελικά στους γύρω σας. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα για να μαζέψετε την απαιτούμενη έμπνευση και αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια μοιραστείτε με τον κόσμο τα όσα έχετε καταφέρει. Να είστε σίγουροι πως η προσπάθειά σας θα αναγνωριστεί!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66