Ταρώ Ανατολής 15/07 Πέμπτη

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 15/07 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 15/07  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

5 των ξιφών .

Ίσως να νιώθετε δυσφορία με μια κατάσταση της ζωής σας τώρα, και αυτό να σας έχει κάνει περισσότερο επιφυλακτικούς. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αλλά μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ξιφών

Πλησιάζει το τέλος μιας δυσκολίας την οποία αναγκαστήκατε να περάσετε το προηγούμενο διάστημα.

Από εδώ και πέρα η ζωή σας θα είναι περισσότερο ομαλή χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα.

Αν γνωρίζετε κάποιον που περνά κάτι παρόμοιο με εσάς θα μπορούσατε να τον βοηθήσετε ώστε να το αντιμετωπίσει με την σοφία που κρύβει η εμπειρία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 15/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των πεντάκτινων

Είναι ώρα να κάνετε μια αποτίμηση σε όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας και σας δίνουν δύναμη να συνεχίσετε να προσπαθέιτε για αυτά. Είτε πρόκειται για την οικογένειά σας, τους κοντινούς σας φίλους, ή τα προσωπικά σας επιτεύγματα. Αναγνωρίστε αυτά που αποτελούν την κινητήριο δύναμή σας και διαφυλάξτε τα σαν κόρη οφθαλμού.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των πεντάκτινων

Ώρα για δουλειά! Η νέα εποχή προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική. Σήμερα αξιοποιήστε ακόμα και τις ώρες που δεν θα δουλεύατε τυπικά ώστε να οργανώσετε ένα νέο πλάνο πορείας και να βάλετε σε μια σειρά όλες τις υποχρεώσεις αλλά και τις επιδιώξεις σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal 15-19/07 Το Παρελθόν ανοίγει τις πόρτες του

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 15/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσετε αυτούς τους τομείς της ζωής σας που έχουν παραμεληθεί από εσάς σκόπιμα ή μη. Η αρχή είναι δύσκολη όμως θα νιώσετε πιο ανάλαφροι όταν το ολοκληρώσετε. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος για να αποφασίσετε τι σας χρειάζεται και τι όχι.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να αποκτήσετε την πολυπόθητη υλική ευημερία που περιμένατε εδώ και καιρό. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, ή να κάνετε μια σημαντική αγορά, είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε τα πρώτα βήματα. Μην αφήνετε την τύχη σας ανεκμεταλλευτη.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 15/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

6 των ράβδων

Μετά από όλη την προσπάθεια που καταβάλλατε το τελευταίο διάστημα, έρχεται η δικαίωσή σας, και η αίσθηση της είναι πολύ γλυκιά. Πρόκειται να λάβετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που περιμένατε όλο αυτό τον καιρό, γι’ αυτό απολαύστε το.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των κυπέλλων

Βρείτε τρόπους για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην οικία σας. Είτε χρειάζεται να δουλέψετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας με τα άλλα άτομα του σπιτιού, είτε ο χώρος σας απαιτεί κάποια ανανέωση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο διάβολος

Λατρεύετε να υποκύπτετε στους πειρασμούς της ζωής, και τη σημερινή μέρα θα είναι εύκολο να ενδώσετε σε αυτούς που έχετε περισσότερη αδυναμία. Μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας σε ό,τι πρόκειται να θελήσετε σήμερα, απλά φροντίστε να μην χάσετε τον έλεγχο υπερβολικά!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο θάνατος

Η ζωή σας πρόκειται να μεταμορφωθεί τώρα, και όλα όσα θυμίζουν τον παλιό σας εαυτό σιγά σιγά θα μετατραπούν σε κάτι καινούργιο. Μην φοβάστε αυτή την ανανέωση, τίποτα στη φύση δεν μπορεί να εξελιχθεί χωρίς να αλλάξει. Εμπιστευθείτε το ενστικτό σας και αποβάλλετε οτιδήποτε είναι πλέον περιττό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal 15-19/07 Το Παρελθόν ανοίγει τις πόρτες του

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των ξιφών

Αν αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε συνεχώς έναν λόγο για να παραπονίεστε, ή ότι όλα σας φαίνονται αρνητικά και απαισιόδοξα, βάλτε τα δυνατά σας για να το σταματήσετε. Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε την θετική πλευρά όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας πηγαίνουν στραβά, όμως θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι αν έστω προσπαθήσετε. Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η δύναμη

Η δύναμη ενός ανθρώπου μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις. Τι είναι αυτό που σας έχει δυσκολέψει τη ζωή τελευταία; Αν νιώθετε να έχετε φτάσει στα όριά σας, χρησιμοποιήστε αυτή την αποφασιστικότητα για να λήξετε ό,τι σας τρομοκρατεί. Είστε πιο δυνατοί από αυτό, αρκεί να το πιστέψετε και οι ίδιοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia