Ταρώ Ανατολής 15/08 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 15/08 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 15/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Σελήνη .

Νιώθετε παραπάνω συναισθηματικοί; Βλέπετε πολύ ζωντανά όνειρα; Όλα αυτά είναι σημάδια που σας δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα, και να φροντίσετε το παιδί που υπάρχει μέσα σας. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Εναλλακτικά, σημειώστε τυχόν στιγμές διαίσθησης που μπορεί να έχετε. Η σοφία που λαμβάνετε μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη λογική, αλλά θα σας φανεί χρήσιμη.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των ράβδων

Έχει έρθει η στιγμή για να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις ιδέες σας πράξη.

Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή επιχείρηση. Και μην φοβάστε να δουλέψετε πολύ σκληρά.

Μόνο έτσι θα καταφέρετε να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε κάτι περισσότερο από μια απλή ιδέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 15/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των πεντάκτινων

Προσπαθείστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας για να διαφυλάξετε τα όσα έχετε. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να μάθετε να αφήνεστε. Σε περίπτωση που αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σας ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε αυτά που σας αντιστοιχούν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η κρίση

Η σκέψη και μόνο μιας μεγάλης αλλαγής σας τρομάζει. Αλλά σκεφτείτε ότι μπορεί να πρόκειται και για κάτι καλό. Αυτή τι στιγμή η ζωή σας τείνει να αποκτήσει διαφορετική πορεία. Κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά για σημαντικές ειδήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Για ό,τι και αν πρόκειται, είναι απαραίτητο να συμβεί.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/08 – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 15/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο πύργος

Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε σταθερά θεμέλια στα όσα χτίζετε. Μην τα παρατήσετε ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή. Μπορεί τα σχέδιά σας να ανατραπούν αλλά έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στο τέλος θα βγείτε νικητές.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσσος των ξιφών

Η εμφάνιση του άσσου των ξιφών υποδηλώνει ότι έχει έρθει η ώρα να αναπτυχθείτε πνευματικά. Σκεφτείτε καλά τι θα θέλατε να μάθετε. Μόνο μέσα από την μάθηση μπορούμε να ωριμάσουμε και να προοδεύσουμε ουσιαστικά. Σε περίπτωση που αναλύετε μια κατάσταση εδώ και πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να φτάσετε στην αλήθεια.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 15/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Υπάρχει ένα άτομο η μια κατάσταση που σας δημιουργεί εμπόδια το τελευταίο διάστημα; Ό, τι κι αν είναι, θα πρέπει να τελειώσει σήμερα. Διαφορετικά θα πρέπει να αναλάβετε δράση και να θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να πάρετε τις επιθυμητές απαντήσεις.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τους παράγοντες της ευημερίας στη ζωή σας: την ακίνητη περιουσία, τα χρήματα, και τους οικογενειακούς σας δεσμούς. Έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν είναι ανάγκη να παλεύετε συνεχώς με στερήσεις. Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε όσα θέλετε, συμβουλευτείτε κάποιον που το έχει καταφέρει.

zwdia-taro-astra

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, και ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Ώρα να εκπλήξετε τα αφεντικά και τους συνεργάτες σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Το μόνο σίγουρο είναι, πως τα μεγάλα σχέδια απαιτούν μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

5 των πεντάκτινων

Πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά; Αυτή είναι η πρόκληση που σας θέτει το 5 των πεντάκτινων σήμερα. Στην επιφάνεια μπορεί να νιώθετε απογοήτευση από την έλλειψη χρημάτων τώρα. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά συμβαίνει στον τραπεζικό σας λογαριασμό μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι ο απολογισμός αυτού που σας θρέφει πραγματικά. Ακόμα και όλο το χρυσάφι του κόσμου δεν έχει αξία αν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/08 – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των κυπέλλων

Είναι ποτέ δυνατόν να έχετε υπερβολικά πολύ από κάτι ιδιαίτερα καλό; Δεν το νομίζουμε. Το μάθημά σας σήμερα είναι να πάρετε μια γερή δόση από όσα καλά πράγματα υπάρχουν στη ζωή σας. Προσωπική ευτυχία, σχέσεις αγάπης, οικογενειακή αρμονία και πολλά άλλα. Απλώς θυμηθείτε να λέτε ευχαριστώ και να μοιράζεστε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι στη ζωή σας που έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να αποχαιρετήσετε το παλιό, και να καλωσορίσετε το νέο. Ίσως είναι επώδυνο να σκέφτεστε τις αλλαγές προτού γίνουν, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στα καινούρια πράγματα να μπούν στη ζωή σας χωρίς φόβο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot