Ταρώ Ανατολής 15/11 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 15/11 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 15/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των πεντάκτινων .

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευτείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο μάγος

Σήμερα θα σας προσφερθεί η τέλεια ευκαιρία για να εργαστείτε παίρνοντας τη ζωή σας στα χέρια σας. Ποιες ευθύνες μπορείτε να αναλάβετε για να την μεταμορφώσετε;

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας! Έρχεστε σε έπαφη με έναν ανώτερο σκοπό που σας κάνει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 15/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο αυτοκράτορας

Ο αυτοκράτορας υποδηλώνει πως είστε κάτι παραπάνω από ικανοί να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο και να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Μην σας αγχώνει η πιθανή έλλειψη εμπειρίας που ίσως να έχετε. Κάποιος από το περιβάλλον σας είναι σε θέση να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για να ξεκινήσετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν. Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρησετε.

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga απαντά για τα ερωτικά μελλούμενα

zwdia shmera

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο θάνατος

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να πραγματοποιήσετε μια απαραίτητη αλλαγή την οποία επεξεργάζεστε καιρό, μην χάνετε άλλο χρόνο γιατί μόνο μέσω της αλλαγής έρχεται η ανανέωση και η ανάπτυξη. Είτε πρόκειται για ένα προσωπικό ή για κοινό σας θέμα, είναι ώρα να περάσετε στο επόμενο επίπεδο και να αποβάλλετε οτι δεν σας είναι πλέον χρήσιμο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Μην αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν να σας κάνουν να απελπίζεστε. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας θρέφει και σας γεμίζει πραγματικά. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε ό,τι παρουσιάσει η ζωή και θα ανακάμψετε σύντομα. Τα χρήματα δεν έχουν σημασία αν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

chartomantia-098Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 15/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν η τωρινή απασχόλησή σας δεν σας ταιριάζει, ή δεν σας παρέχει τη δυνατότητα να φτάσετε εκεί που θέλετε, είναι ώρα να αναζητήσετε κάτι πιο κατάλληλο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

7 των κυπέλλων

Μην αφιερώνετε υπερβολική ενέργεια σκεπτόμενοι τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Σας αρέσει να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε αλλά αν το παρακάνετε ίσως χάσετε κάποιες πολύτιμες ευκαιρίες. Μείνετε σε εγρήγορση σε ό,τι παρουσιάζεται και θα καταφέρετε όσα επιθυμείτε.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ξιφών

Αν τα συναισθήματά σας ή κάποιο άλλο άτομο ελέγχουν τη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να απελευθερωθείτε από αυτά τα «δεσμά». Ίσως ακόμα να νιώθετε αδικημένοι από μια κατάσταση, όμως θα πρέπει να δείτε τη θέση σας ψύχραιμα και αντικειμενικά και να μην αφήνετε να σας επηρεάσει κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Επικεντρωθείτε στα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει μπερδέψει, πρόκειται να λάβετε μια πληροφορία που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη σύγχυση. Αυτά που μαθαίνετε σήμερα θα σας επιτρέψουν να κάνετε τα πράγματα λίγο καλύτερα, ειδικά για τον εαυτό σας. Και αν δεν έρθουν τα νέα που περιμένετε, κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά, καθώς ένα άτομο από το περιβάλλον σας ίσως γνωρίζει περισσότερα απ’ ό,τι πιστεύατε.

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga απαντά για τα ερωτικά μελλούμενα

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 15/11 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των πεντάκτινων

Μήπως έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή με τον φόβο ότι θα χάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς; Η σημερινή μέρα σας καλεί να

αναλογιστείτε όσα χάνετε με αυτή σας την συμπεριφορά. Διαφορετικά, αν αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα αναλάβετε δράση διεκδικώντας αυτά που σας ανήκουν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ράβδων

Σήμερα ο κόσμος πρόκειται να δεί και να θαυμάσει ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ. Οι άνθρωποι θα θελήσουν να μάθουν πράγματα από εσάς και θα νιώσετε ότι οι κόποι σας επιτέλους ανταμείβονται. Μην σταματάτε να προσπαθείτε γι’ αυτά που αγαπάτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia