Ταρώ Ανατολής 15/12 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 15/12 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 15/12  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η δύναμη .

Η δύναμη της ψυχής σας μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις, και οι εμπειρίες που ζήσατε το τελευταίο διάστημα σας έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα. Τα καλά νέα είναι πως είστε απόλυτα ικανοί να εξημερώσετε τις δυνάμεις που σας εκφοβίζουν και να ξαναβρείτε τη χαμένη σας γαλήνη.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των ξιφών

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική.

Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς.

Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 15/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται σύντομα να λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε με ανυπομονησία. Όμως εκτός από τα οικονομικά σας και οι επικοινωνίες σας πηγαίνουν πολύ καλά τώρα. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα μάθετε και μην αρνείστε την βοήθεια που οι άλλοι σας προσφέρουν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των κυπέλλων

Μην υποκύπτετε στη θλίψη που σας δημιουργούν οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίνοται στις προσδοκίες σας. Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Διαφορετικά αν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί συζητήστε το ευθέως μαζί τους και μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-17/12 Αισθηματικές εκκρεμότητες

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των ξιφών

Αν νιώθετε άβολα ή ακόμα και άσχημα κοντά σε ένα άλλο άτομο ή μια συνθήκη της ζωής σας, θα πρέπει να υπάρχει ένας σημαντικός λόγος γι’ αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι όλα στο μυαλό σας. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε να μην δημιουργείτε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Το άρμα

Σήμερα η ζωή σας πρόκειται να υποστεί μια αλλαγή ταχυτήτων. Η τύχη σας θα αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και θα συμβούν γεγονότα που περιμένατε για καιρό. Εξακολουθείτε να νιώθετε μια ανυπόφορη στατικότητα; Πάρτε την πρωτοβουλία για να στρέψετε τις πιθανότητες υπερ σας.

zodia-zwdia-88-optimizedΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 15/12  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική σας ευημερία σε όλες τις μορφές της. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι ή να κάνετε οποιοδήποτε νέο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο διάβολος

Νιώθετε να σας κυριαρχούν τα πάθη σας σήμερα; Είναι κάτι κάτι που δελεάζει τη σκοτεινή πλευρά της ψυχής σας; Όπως έλεγε και ο Όσκαρ Γουάιλντ, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από τον πειρασμό είναι να ενδώσουμε σε αυτόν. Γι’ αυτό αφεθείτε και διασκεδάστε το αλλά φροντίστε να μην χάσετε τον έλεγχο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Πώς σας αντιμετωπίζουν στο περιβάλλον της εργασίας σας; Νιώθετε να αναγνωρίζεται όλη σας η σκληρή προσπάθεια; Σας γεμίζει αυτό που κάνετε στο τέλος της ημέρας; Δεν είναι ανάγκη να συμβιβάζεστε αν νιώθετε πως δεν είναι το ιδανικό για εσάς. Αναζητήστε ευκαιρίες για μια εργασία με καλύτερη προοπτική.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-17/12 Αισθηματικές εκκρεμότητες

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 15/12  Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ράβδων

Ίσως νιώσατε πως η ρουτίνα της καθημερινότητάς σας έχει αρχίσει να σας κουράζει και να σας ρίχνει ψυχολογικά. Η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα θα είναι η επικοινωνία σας με άτομα, καινούργια η γνώριμα, με τα οποία θα ανταλλάξετε ιδέες και συναισθήματα και θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπά όσο θα θέλατε, κάντε εσείς το πρώτο βήμα και κανονίστε μια συνάντηση.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

O Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia