Ταρώ Ανατολής 15-16/08 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Ανατολής 15-16/08 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Ανατολής 15-16/08 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 9 των ράβδων, ανάποδα .

Αυτό πρέπει να είναι ένα ενδιαφέρον σαββ/κο για σας, Κριέ. Μερικά λάθη που θα συμβούν, θα διορθωθούν αμέσως και θα μάθετε απ’ αυτά. Θα είναι ένα διήμερο, από το οποίο, κάπου θα κερδίσετε και κάπου θα χάσετε…αλλά θα έχετε πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων.Και αυτό είναι το μάθημά σας. Είναι αυτό που σας ζητά συγκεκριμένα η κάρτα ταρώ! Να επιλέξετε τις μάχες σας, καθώς μερικοί αξίζει να κερδίσουν, ενώ κάποιοι άλλοι…απλά θα σπαταλήσουν τον πολύτιμο χρόνο σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 2 των πεντάκτινων

Ταύρε αυτό το σαββ/κο θα κερδίσετε χρήματα και θα το απολαύσετε παρέα με τον ταίρι σας. Θα ξοδέψετε αρκετά και θα το απολαύσετε….γιατί τα χρήματα που έχετε βγάλει είναι δικά σας…. και θα νιώσετε καλά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά σας αυτό το σαββ/κο, θα αφορά το πού θα βγείτε για φαγητό ή τι ακριβώς θέλετε να αγοράσετε.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Ίσως κλωτσήσετε τον εαυτό σας… γιατί θα ερωτευτείτε για άλλη μια φορά, με το λάθος άτομο αυτό το διήμερο, Δίδυμοι.

Παρόλο που μπορεί να μην καταλήξει σε μια τραγική ιστορία αγάπης, θα συνεχίσετε να αναρωτιέστε τι είδατε σ’ αυτό το άτομο και πώς συνέβη να καταλήξει να παρεξηγήσει τα λόγια σας. Γι’ αυτό, προσέξτε για σοβαρές παρανοήσεις – αν και τίποτα από όλα όσα συμβούν… δεν θα οδηγήσουν σε «πόλεμο».

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των πεντάκτινων

Θα είναι ένα κάπως επιπόλαιο σαββ/κο για σας, Καρκίνε, καθώς θα αισθάνεστε αρκετά ικανοί και πρόθυμοι να ολοκληρώσετε κάθε είδους εργασία.

Θα είστε το άτομο που θα σας ζητηθεί βοήθεια από τα άτομα που συναναστρέφεστε…και θα κρέμονται από τα χείλη σας, για συμβουλές και απαντήσεις.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 2 των κυπέλλων

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το 2 των κυπέλλων, όταν θέλετε να μάθετε πώς πηγαίνει η ερωτική σας ζωή. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κάρτα σας τονίζει, πως πηγαίνει πολύ καλά Λέοντα.

Περιμένετε αυτό το σαββ/κο, να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Θα συναντήσετε επίσης, αρκετούς ανθρώπους…και θα έρθετε σε επαφή με άτομα που είχατε καιρό να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 2ο 10ήμερο Αυγουστος 20

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 15-16/08 Σαββατοκύριακο .

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ξιφών

Ίσως να αισθάνεστε λίγο ανταγωνιστικοί αυτό το σαββ/κο, Παρθένε, καθώς υπάρχει κάποιος άλλος γύρω σας – στη δουλειά ή στο σπίτι – που κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας και απολαμβάνει όλη την προσοχή.

Αν βρεθείτε να βρίζετε περισσότερο από το συνηθισμένο, είναι επειδή κάποιος στη ζωή σας έχει αναλάβει τον έλεγχο. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και ξεχάστε αυτό το άτομο. Δεν θα σημαίνει τίποτα μακροπρόθεσμα.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Πρόκειται να αντιμετωπίσετε κάποια καθυστέρηση στα σχέδια, που αφορούν το σπίτι σας Ζυγέ. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά ό, τι είχατε στο μυαλό σας, … θα τεθεί σε αναμονή για μια επιπλέον εβδομάδα.

Είναι αλήθεια ότι έχετε μεγάλες προθέσεις και προγραμματίσατε να μοιραστείτε το διήμερο με το ταίρι σας, αλλά δε θα συμβεί αυτό το σαββ/κο. Κάντε υπομονή! Δεν είναι τραγικό, απλά ένα μικρό πρόβλημα, στην όλη διαδικασία.

taro-zodia-76

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων, ανάποδα

Έχετε ανακαλυφθεί, Σκορπιέ! Αυτό σημαίνει πως αυτό που κρύβατε για μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπαθώντας να υποβαθμίσετε κάτι που έχετε κάνει (είτε καλό είτε κακό), θα αποκαλυφθεί αυτό το διήμερο.

Δεν μπορείτε πλέον να φοράτε τη μάσκα της εξαπάτησης. Κάτι στη ζωή σας έπρεπε να αλλάξει, έπρεπε να σας ελευθερώσει και κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα μάθετε τι έχετε κάνει στο παρελθόν.

Ταρώ Ανατολής 15-16/08 ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Τοξότη αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι ένα διήμερο, που δηλώνετε στον κόσμο ότι έχετε κουραστεί να είστε μόνοι….και ψάχνετε για σύντροφο.

Είχατε πληγωθεί…. και τώρα αναγνωρίζετε, πως αυτό είναι μέρος του συμβολαίου της αγάπης – έρωτας και πόνος. Αυτό το διήμερο, θα ανοιχτείτε και πάλι…..και θ’ αγαπήσετε ξανά!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων, ανάποδα

Δεν σταματήσατε ποτέ… ούτε για μια στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, Αιγόκερε.

Κερδίσατε χρήματα και παρόλο που φροντίσατε επίσης να προστατευτείτε από τον ιό, δουλέψατε σαν σκύλος για όλα τα πράγματα που σας ενδιέφεραν κι εξακολουθούν να σας ενδιαφέρουν.

Το σπίτι σας … έχει σχεδόν τελειώσει, αλλά θα μάθετε αυτό το σαββ/κο, ότι κάτι που θέλετε δεν μπορείτε να το αποκτήσετε….και αυτό θα σας θυμώσει. Μην φοβάστε! Πρέπει απλά να κάνετε υπομονή και να δουλέψετε λίγο πιο σκληρά.

Ταρώ Ανατολής 15-16/08 ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών, ανάποδα

Αποφύγατε μια «σφαίρα» την περασμένη εβδομάδα Υδροχόε. Είχατε κάτι στο μυαλό σας, πιθανώς ένα ζήτημα υγείας. Τα καλά νέα είναι ότι είσαστε μια χαρά.

Αυτό το σαββ/κο θα νιώσετε αγαλλίαση και θα χαρείτε νιώθοντας ευγνωμοσύνη για την υγεία σας και για όλα όσα θα έρθουν ακόμη στο δρόμο σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 2ο 10ήμερο Αυγουστος 20

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Απλά προχωράτε μπροστά, με όλους τους θετικούς τρόπους!

Είστε έτοιμοι για τον μεγάλο έρωτα? Για οικονομική ευμάρεια? Όλα θα πάνε καλά για σας.

Αναμένετε αναβάθμιση στον τραπεζικό λογαριασμό σας και νέο ενδιαφέρον για κάποιες εργασίες στο σπίτι. Θα είναι ένα σαββ/κο που θα το απολαύσετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία