Ταρώ Ανατολής 16/01 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 16/01 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 16/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

Ο Βασιλιάς των ράβδων.

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

9 των ξιφών

Πώς είναι ο ύπνος σας τελευταία; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, η σημερινή κάρτα σας ζητά να εξετάσετε τα βαθύτερα ζητήματα που βασανίζουν την ψυχή σας.

Αποκτήστε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας το μυαλό σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας επηρεάζουν.

Δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ανησυχίες που σας δεσμεύουν; Απευθυνθείτε για βοήθεια στους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι πάντα δίπλα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 16/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/01 Επιστροφές και Χωρισμοί

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Οι εραστές

Τη σημερινή μέρα αφιερώστε την αναζητώντας την αγάπη στις σχέσεις σας. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, περάστε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε και δείξτε τρυφερότητα και γενναιοδωρία στους γύρω σας. Και το σημαντικότερο όλων, δείξτε αγάπη και ενδιαφέρον στον εαυτό σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

H σημερινή κάρτα σας καλεί να καταγράψετε όλα τα πολύτιμα πράγματα που υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη. Μην αρκεστείτε στα υλικά αγαθά, οι δικοί σας άνθρωποι και τα συναισθήματα που τρέφετε για αυτούς είναι πολυτιμότερα απ’ οποιοδήποτε απόκτημά σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 16/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η κρίση

Μην τρομάζετε στη σκέψη μιας δραστικής αλλαγής, γιατί θα έρθουν μεγάλες βελτιώσεις στη ζωή σας αν πάρετε απόφαση να μετατρέψετε τους τομείς που το έχουν ανάγκη. Ό,τι χτίσετε πάνω σε νέα θεμέλια θα μείνει σταθερό και σίγουρο στη ζωή σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ράβδων

Αν έχετε εμπλακεί σε μια διαμάχη με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σας, γνωρίζετε καλά πως έχετε δίκιο. Παρ’ όλα αυτά θα ήταν χρήσιμο να επανεξετάσετε την συμπεριφορά σας απέναντί τους και όταν τα πράγματα θα ηρεμήσουν να δείξετε προθέσεις συμφιλίωσης. Θα βγείτε κερδισμένοι αν καταφέρετε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε διαφωνία και ζήσετε αρμονικά.

xartomanteia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των κυπέλλων

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε αυτούς που αγαπάτε, και κάντε τους μια έκπληξη ή βοηθήστε τους με κάτι για το οποίο παλεύουν εδώ και καιρό, το να τους δείτε χαρούμενους είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Εαν το κλίμα στην οικία σας δεν είναι όσο αρμονικό θα θέλατε δείτε ποιές αλλαγές μπορούν να γίνουν για να το επιτύχετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των ξιφών

Αυτό που χρειάζεστε για σήμερα είναι να αποδεχτείτε πως μια κατάσταση που αντιμετωπίζετε θα χρειαστεί χρόνο για να λυθεί. Πιστέψτε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να αλλάξετε και συμφιλιωθείτε με όσα φέρνει η μοίρα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/01 Επιστροφές και Χωρισμοί

dream

Ταρώ Ανατολής 16/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ράβδων

Δώστε βάση στις επικοινωνίες σας, γιατί πλέον αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να βγείτε από οποιδήποτε αδιέξοδο. Είτε στα επαγγελματικά σας, είτε στα προσωπικά, οι φίλοι που είναι πάντα εκεί για σας μπορούν να προτείνουν αναπάντεχες λύσεις ή να σας παρέχουν έμπρακτη βοήθεια. Μην απομονώνεστε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Ίσως υπάρχει ένας σημαντικός λόγο που νιώθετε έτσι. Οργανώστε τη άμυνά σας απέναντι στα πράγματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια και όλα θα γίνουν καλύτερα. Όμως μην γίνεστε επιθετικοί χωρίς λόγο, απλά πάρτε το χρόνο σας σε οτιδήποτε καινούργιο χρειαστεί να αντιμετωπίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera