Ταρώ Ανατολής 16/01 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 16/01 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 16/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των πεντάκτινων .

Είστε έτοιμοι να πιάσετε δουλειά! Τη σημερινή μέρα, η εστίασή σας είναι συγκεντρωμένη στην ερασία σας, και θα ολοκληρώσετε όλες τις τρέχουσες προθεσμίες. Είστε σίγουροι ότι αμοίβεστε σωστά για τη δουλεία που προσφέρετε; Εάν δεν λαμβάνετε την υλική αναγνώριση που θέλετε, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια καλύτερη ευκαιρία.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσσος των ράβδων

Σήμερα είναι μια μέρα έμπνευσης και είστε γεμάτοι με νέες ιδέες. Ωστόσο, μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αυτή την έξαψη της φαντασίας σας.

Φροντίστε να ισορροπήσετε την έμπνευσή σας με την πραγματικότητα.

Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποια μηνύματα που μπορεί να λάβετε από ένα άπειρο νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο, αλλά άπειρο. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 16/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ξιφών

Τι θα μαθαίνατε αν σας δινόταν η επιλογή τώρα; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσο περισσότερα γνωρίζετε τόσο περισσότερο ωριμάζετε. Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να μάθετε τι συμβαίνει πραγματικά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Ήλιος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να γιορτάσετε με ενθουσιασμό όλα τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν και ζεσταίνουν την καρδιά σας!

Οι δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσής σας βρίσκονται στην ιδανική τους φάση, και τα παιδιά μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Σελήνη 16-17/01 Την αγάπη αυτή μην την πετάς

zodia-astra-tarot

Ταρώ Ανατολής 16/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας τονίζει την επιτακτική ανάγκη του να χαρείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας. Απολαύστε τη φύση γύρω σας, ελάτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φέρτε σε ισορροπία το πνεύμα και την ψυχή σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των ράβδων

Υπάρχει κάποιος που σας επιτίθεται; Πρόκειται για δικό τους λάθος; Ή μήπως είστε υπεύθυνοι για την έναρξη της διαφωνίας; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα είναι ότι απλά και μόνο επειδή σας έχουν προκαλέσει σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι πρέπει να την αποδεχτείτε. Εάν αρνηθείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας από ασήμαντες ανησυχίες, ένα μεγαλύτερο μάθημα θα σας περιμένει.

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 16/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Τι σας κρτάει πίσω αυτές τις μέρες; Ένα άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Ένα τυχαίο γεγονός; Ό, τι κι αν είναι, αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει σήμερα. Προχωρήστε και κάντε τις σωστές ερωτήσεις για να μάθετε τις κατάλληλες πληροφορίες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε σύγχυση!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

4 των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί μας ζεσταίνει. Το δεύτερο μας κάνει χαρούμενους. Αλλά από το τέταρτο ποτήρι και μετά πρόκειται να ακολυθήσει hangover την επόμενη μέρα. Το νόημα αυτής της αλληγορίας είναι πως μερικές φορές το να το παρακάνουμε με κάτι που μας ευχαριστεί δεν είναι καλό. Σήμερα, κάντε τη μετριοπάθεια φίλο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν τώρα διψάτε για πνευματική γνώση, σας έχουμε καλά νέα. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε τη σοφία που κρύβουν οι βαθύτερες πηγές. Διαβάστε ένα βιβλίο, γραφτείτε σε ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε διαλογισμό. Ανοίξτε το μυαλό σας στα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλύφθούν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η δύναμη

Η Έλινορ Ρούζβελτ είχε πεί, πως μια γυναίκα μοιάζει σαν ένα φακελάκι τσαγιού, δεν μπορείς να ξέρεις πόσο δυνατή είναι μέχρι να την βάλεις σε ζεστό νερό. Ανεξάρτητα από το φύλο σας, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίσατε δύσκολες καταστάσεις οι οποίες ανέβασαν τη θερμοκρασία. Το καλό στην όλη υπόθεση, είναι πως κι εσείς σαν αυτό το μεταφορικό φακελάκι τσαγιού, είστε επιτέλους αρκετά δυνατοί για να θέσετε ύπο έλεγχο τις δυνάμεις που σας τρομοκρατούν.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Σελήνη 16-17/01 Την αγάπη αυτή μην την πετάς

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Πρόκειται να σας παρουσιαστεί μια ιδανική ευκαιρία για να αξιοποιήσετε τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Χρησιμοποιήστε την έμπενυση που σας έχει γεννηθεί όλο αυτό το διάστημα και θα δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που πρόκειται είτε να σας συνοδεύσει, είτε να σας παρακινήσει σε σημαντικά επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η κρίση

Η αλλαγές μπορεί να σας τρομάζουν, αλλά αν το τολμήσετε θα σας βγεί σε καλό. Πρόκειται να γνωρίσετε την επιτυχία και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικές ειδήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Ό,τι κι αν αφορούν είναι απαραίτητο να το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098