Ταρώ Ανατολής 16/03 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 16/03 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 16/03 Τετάρτη  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

9 των ράβδων .

Αν τον τελευταίο καιρό εργαστήκατε αδιάκοπα και νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας αναζωογονήσει και θα πάρει μακριά την κούραση. Ακούστε το σώμα σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Αντίθετα αν νιώθετε ότι κάθε μέρα που περνά είναι η ίδια με την προηγούμενη, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που θα σας κινητοποιήσει και βάλτε τα δυνατά σας να το τηρήσετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα.

Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματιά και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 16/03 Τετάρτη  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

5 των κυπέλλων

Μην υποκύπτετε στη θλίψη που σας δημιουργούν οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίνοται στις προσδοκίες σας. Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Διαφορετικά αν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί συζητήστε το ευθέως μαζί τους και μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η δύναμη

Η δύναμη της ψυχής σας μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις, και οι εμπειρίες που ζήσατε το τελευταίο διάστημα σας έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα. Τα καλά νέα είναι πως είστε απόλυτα ικανοί να εξημερώσετε τις δυνάμεις που σας εκφοβίζουν και να ξαναβρείτε τη χαμένη σας γαλήνη.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 16-18/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των ξιφών

Αυτές τις μέρες είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε ένα εμπόδιο στα σχέδιά σας. Μπορεί να πρόκειται για ένα άτομο ή μια κατάσταση. Ό, τι κι αν είναι αυτό πρέπει να τελειώσει σήμερα – γιατί έχετε ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο απ΄το να φτάσετε στον στόχο σας. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο διάβολος

Νιώθετε να σας κυριαρχούν τα πάθη σας σήμερα; Είναι κάτι κάτι που δελεάζει τη σκοτεινή πλευρά της ψυχής σας; Όπως έλεγε και ο Όσκαρ Γουάιλντ, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από τον πειρασμό είναι να ενδώσουμε σε αυτόν. Γι’ αυτό αφεθείτε και διασκεδάστε το αλλά φροντίστε να μην χάσετε τον έλεγχο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 16/03 Τετάρτη  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η κρίση

Σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, γι’ αυτό μείνετε επικεντρωμένοι στη διαίσθησή σας και μην παρασύρεστε από εξωτερικούς παράγοντες. Έρχονται μεγάλες αλλαγές και μόνο εσείς είστε ικανοί να τις φέρετε σωστά. Μην σας τρομάζει το καινούριο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε στην άκρη τις βαρετές σας υποχρεώσεις για λίγο και επικεντρωθείτε στην ομορφιά την αγάπη και την τέχνη. Χαρίστε ζεστασιά και καλά συναισθήματα στους γύρω σας, και ειδικά σε αυτούς που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Όσοι έχετε καλλιτεχνικές τάσεις σήμερα πρόκειται να δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε συνεχώς απογοητευμένοι και πως κάτι σας φταίει, είναι ώρα να εξετάσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του ζητήματος. Μήπως επιλέγετε να βλέπετε πάντα τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι καλό δεν καταφέρνετε να το αιστανθείτε ουσιαστικά; Προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αρνητισμό γιατί δεν μπορεί να σας ωφελήσει πλέον. Θα είναι δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας. Όμως αντί να αφήσετε την κρίση τους να σας επηρεάσει, αποδείξτε τους ότι έκαναν λάθος.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 16-18/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 16/03 Τετάρτη  Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των ξιφών

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδεικνύει ότι υπάρχει σημαντικός λόγος για να κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα από την καθημερινότητα . Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή σας χρειάζονται λίγο χρόνο για να έρθουν και πάλι σε ισσοροπία. Έπειτα θα είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε ό,τι φέρει η ζωή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των ξιφών

Εαν αισθάνεστε απογοητευμένοι από τη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα όπως έχουν, όχι πώς σας κάνουν να νιώθετε. Σας επηρεάζουν τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ελευθερωθείτε από αυτή τη δέσμευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia