Ταρώ Ανατολής 16/04 Σάββατο

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 16/04 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 16/04 Σάββατο  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των κυπέλλων .

Μην αφιερώνετε υπερβολική ενέργεια σκεπτόμενοι τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Σας αρέσει να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε αλλά αν το παρακάνετε ίσως χάσετε κάποιες πολύτιμες ευκαιρίες. Μείνετε σε εγρήγορση σε ό,τι παρουσιάζεται και θα καταφέρετε όσα επιθυμείτε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των κυπέλλων

Σας αρέσουν οι αλλαγές και δεν επαναπαύεστε σε τίποτα στη ζωή σας.

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ανανεωμένη προοπτική τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας.

Αναζητήστε νέους ανθρώπους και νέα έργα που θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο ο εαυτός σας. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 16/04 Σάββατο  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο μάγος

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας για να αλλάξετε τη ζωή σας ουσιαστικά. Μην μένετε αμέτοχοι στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας. Αν πιστέψετε πραγματικά ότι αξίζετε κάτι καλύτερο θα συμβεί πραγματικά. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 2ο 15ήμερο Απριλίου 2022 Ερωτικές Προβλέψεις

zwdia shmera

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Ήλιος

Οι αχτίδες του Ήλιου ζεσταίνουν την καρδιά σας τώρα και είστε έτοιμοι να αφιερωθείτε στις δυνάμεις τις έμπνευσης και της δημιουργικότητας. Γιορτάστε την ζωτική ενέργεια που σας περιβάλλει και αξιοποιήστε τα πράγματα για τα οποία νιώθετε ευγνωμοσύνη.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των ράβδων

Θα λάβετε καλά νέα σήμερα σχετικά με την δουλεία των ονείρων σας. Μπαίνετε σε μια φάση ανάπτυξης και ωριμότητας. Μην φοβάστε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και πρωτοβουλίες. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 16/04 Σάββατο Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τους παράγοντες της ευημερίας στη ζωή σας: την ακίνητη περιουσία, τα χρήματα, και τους οικογενειακούς σας δεσμούς. Έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν είναι ανάγκη να παλεύετε συνεχώς με στερήσεις. Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε όσα θέλετε, συμβουλευτείτε κάποιον που το έχει καταφέρει.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα πρόκειται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για εσάς. Είτε αυτά τα καλά συναισθήματα έρχονται στο δρόμο σας από μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση με φίλους ή απλά κάποια καλά νέα που θα λάβετε, θα το γιορτάσετε με την καρδιά σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας για να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο ή να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Εάν έχετε μια επιχείρηση σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους για να αυξήσετε την πελατεία σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 2ο 15ήμερο Απριλίου 2022 Ερωτικές Προβλέψεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 16/04 Σάββατο Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές έχουμε οι ίδιοι τον έλεγχο μιας κατάστασης. Άλλες φορές … όχι τόσο πολύ. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της τύχης καθοδηγούν τα πράγματα, όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Η πρόκλησή για εσάς: να έχετε εμπιστοσύνη στη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ξιφών

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται να επιλυθεί στη ζωή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν, και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υπομείνουμε και να δείξουμε κατανόνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66