Ταρώ Ανατολής 16/05 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 16/05 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 16/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των ράβδων .

Εαν το διάστημα που πέρασε αφιερωθήκατε στην σκέψη και τον προγραμματισμό ενός έργου, τώρα είναι ώρα να αναλάβετε δράση. Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη μιας μεγάλης περιόδου δημιουργικότητας στη ζωή σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και αναζητήστε τις κατάλληλες ευκαιρίες.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το αντιμετωπίσετε από μια άλλη οπτική.

Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμέυει και σας επηρεάζει αρνητικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 16/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η εγκράτεια

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχυση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 – Ερωτική εξομολόγηση – πρόταση γάμου

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 16/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο αυτοκράτορας

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο και να κάνετε πράξη όσα έχετε φανταστεί. Ο τομέας σας χρειάζεται την φρέσκια ματιά σας γι’ αυτό μην φοβάστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι κάντε το πρώτο βήμα και παράλληλα ζητήστε τη βοήθεια κάποιου ανθρώπου με περισσότερη εμπειρία.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο θάνατος

Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε άχρηστο και παλιό και καλωσορίστε το νέο. Μην φοβηθείτε να κάνετε

τις απαραίτητες αλλαγές. Αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά νόημα στη ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 16/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική σας ευημερία σε όλες τις μορφές της. Είτε αφορά τα επαγγελματικά, τα περιουσιακά ή τα προσωπικά σας έργα όλα θα πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει τώρα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Θα μπορούσε να έρθει μέσω τη διαίσθησής σας ή μέσω των ονείρων που βλέπετε. Και αν αυτό δεν συμβεί, αφιερώστε χρόνο για να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε σε νέες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε μπορεί να γνωρίζει πολλά για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό το λόγο σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις πληροφορίες που πρόκειται να φτάσουν στο δρόμο σας. Και αν αυτό δεν συμβεί, αναζητήστε οι ίδιοι τις πιθανές επαφές σας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Το αστέρι

Αν ψάχνετε για ένα σημάδι ότι το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, σήμερα θα σας παρουσιαστεί ένα μεγάλο λαμπερό αστέρι. Οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας πρέπει να αποβληθούν. Όταν ακολουθείτε την ευδαιμονία σας χωρίς φόβο, να περιμένετε να εμφανιστούν απρόσμενες ευκαιρίες. Η ελπίδα είναι φίλος σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 – Ερωτική εξομολόγηση – πρόταση γάμου

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας παρουσιάζει ένα ανίκητο εμπόδιο. Αντί να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας πολεμώντας το, αποδεχτείτε την ύπαρξή του. Είναι σίγουρα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές το να παραδοθούμε στη μοίρα είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανίζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, μας λέει να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας όνειρα. Αν υπήρχε μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με ένα επαγγελματικό εγχείρημα, είναι σήμερα. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίσει κάποιον σημαντικό καλλιτέχνη ο οποίος θα λειτουργήσει σαν πρότυπο έμπνευσης για τα δικά σας έργα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00