Ταρώ Ανατολής 16/07 Παρασκευή Προβλέψεις Αγάπης

taro-13

Ταρώ Ανατολής 16/07 Παρασκευή Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ Ανατολής 16/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο μάγος .

Σας δίνεται η σπάνια ευκαιρία να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εφόδια γι’ αυτό να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία. Θέστε σε κίνηση όλες σας τις δυνάμεις. Διαφορετικά, ίσως η έμπνευση που σας παρέχει κάποιος να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να αναπτυχθείτε καλλιτεχνικά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι που λατρεύετε στη ζωή σας και η ενασχόλησή σας με αυτό έχει γεννήσει ένα έργο για το οποίο είστε περήφανοι. Είναι ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να χαλαρώσετε πριν προχωρήσετε στα επόμενά σας σχέδια.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον αστείρευτο ενθουσιασμό σας και θα καταφέρετε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα! Επενδύστε στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δεν θα χάσετε. Εάν αισθάνεστε έλλειψη κίνητρου, αναρρωτηθείτε ποιο άτομο το οποίο γνωρίζετε μπορεί να σας εμπνεύσει ή ακόμα και να σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 16/07 Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Ο στόχος σας σε αυτη τη φάση είναι η δημιουργία ενός αρμονικού οικιακού περιβάλλοντος. Ο τρόπος που θα συμβεί αυτό μπορεί να βρίσκεται στη φροντίδα της οικογένειάς σας, την ανακαίνηση των χώρων σας, ή την ενασχόληση με τις προσωπικές σας ανάγκες. Η πρόκλησή σας για σήμερα: βρείτε τρόπους να έρθετε σε ισορροπία.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των ράβδων

Υπάρχει μια ιδέα που επεξεργάζεστε εδώ και καιρό; Βρείτε έναν συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να την βγάλετε στον έξω κόσμο. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε με τα πρώτα σας βήματα. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά και αφοσίωση αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Ήρθε η ώρα να τολμήσετε κάνοντας πραγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα. Αν η πορεία κάποιου σας έχει εμπνεύσει να γίνετε καλύτεροι πάρτε παράδειγμα από αυτό το άτομο ή ακόμα καλύτερα ζητήστε τη συμβουλή τους για να κάνετε το ιδανικό ξεκίνημα. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Το Καλοκαίρι συνεχίζεται με εκπλήξεις!

taro-zodia-098

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε οικονομικά προβλήματα είναι ώρα να εξετάσετε τι μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για κακή διαχείριση από μεριάς σας; Η μήπως υπήρξαν πολλές υποχρεώσεις που συσσωρεύτηκαν και σας έφτασαν εδώ; Για ό,τι κι αν πρόκειται να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η λύση. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, όλα θα βελτιωθούν με το πέρσαμα του χρόνου. Αρκεί να δείξετε υπομονή και επιμονή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Η προσοχή των ανθρώπων είναι στραμένη επάνω σας σήμερα. Ωστόσο, μην προσπαθήσετε να το αποφύγετε, αλλά αντίθετα εκμεταλλευτείτε το για να πείτε όσα σκέφτεστε ή να δείξετε τις δυνατότητές σας. Ίσως θέλετε να πάτε κόντρα στο υπάρχον κατεστημένο, αλλά φροντίστε να βρείτε την ιδανική στιγμή για να το κάνετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Το Καλοκαίρι συνεχίζεται με εκπλήξεις!

xartomanteia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

4 των ράβδων

Είναι η ιδανική στιγμή για να φτιάξετε το σπιτικό που πάντα επιθυμούσατε ή να βρείτε το κατάλληλο μέρος για να εγκατασταθείτε. Είτε ψάχνετε ένα μεγάλο κα άνετο μέρος για να το διαμορφώσετε με το δικό σας γούστο, είτε θέλετε να εστιάσετε στην πρακτική οργάνωση του χώρου που μένετε, κάντε τα απαραίτητα βήματα για να το πετύχετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να πιάσετε δουλειά! Τη σημερινή μέρα, η εστίασή σας είναι συγκεντρωμένη στην ερασία σας, και θα ολοκληρώσετε όλες τις τρέχουσες προθεσμίες. Πέρα από την εργάτικότητα και τον ζήλο που δείχνετε στην δουλειά σας όμως, φροντίστε να αφήσετε λίγο χρόνο και για τις προσωπικές σας ανάγκες κάνοντας τα πράγματα που ευχαριστούν την ψυχή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal 15-19/07 Το Παρελθόν ανοίγει τις πόρτες του

zodia-zwdia-9988

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται σύντομα να λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε με ανυπομονησία. Όμως εκτός από τα οικονομικά σας και οι επικοινωνίες σας πηγαίνουν πολύ καλά τώρα. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα μάθετε και μην αρνείστε την βοήθεια που οι άλλοι σας προσφέρουν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο διάβολος

Είστε κάτι παραπάνω από επιρρεπείς προς τα πάθη σας σήμερα, και δεν θέλετε να σκέφτεστε κανόνες και μέτρα. Ενδώστε στις απολαύσεις της ζωής, όμως την επόμενη κι όλας ημέρα φροντίστε να θέσετε ξανά τα σωστά όρια για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες επιδράσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot