Ταρώ Ανατολής 16/08 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 16/08 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 16/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο τροχός της τύχης .

Νιώθετε να χάνετε τον έλεγχο σήμερα, γιατί η τύχη καθοδηγεί τις εξελίξεις της ζωής σας και όχι εσείς. Αυτή η αλλαγή μπορεί να σας αγχώσει καθώς θέλετε να έχετε πάντα τον τελευταίο λόγο σε όσα συμβαίνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν γιατί σας επιφυλάσσει μια θετική κατάληξη. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των πεντάκτινων

Τι θα σας έκανε να νιώσετε πραγματικά πλούσιοι σε αυτόν τον υλιστικό κόσμο; Ένα άνετο σπίτι; Ένας μεγάλος τραπεζικός λογαριασμός;

Μια αφοσιωμένη οικογένεια για να μοιραστείτε τα πάντα μαζί της; Αν δυσκολευτήκατε τελευταία να επιτύχετε στην απόκτηση των όσων έχετε ανάγκη, το δέκα των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ.

Τη σημερινή μέρα, αναζητήστε τρόπους για να μαζέψετε τους καρπούς που σας περιβάλλουν. Όπως τα σταφύλια που ωριμάζουν στον φθινοπωρινό ήλιο, οι στόχοι σας είναι τώρα έτοιμοι για να τους πετύχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 16/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία  – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 16/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το αντιμετωπίσετε από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμέυει και σας επηρεάζει αρνητικά.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 16/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ράβδων

Νιώθετε πως η ζωή σας κυλάει αργά, χωρίς να γίνεται κάτι συναρπαστικό. Όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει. Θα έρθετε σε επικοινωνία με νέους ανθρώπους από εκεί που δεν το περιμένατε. Και αυτό θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τις αβεβαιότητες που σας απασχολούν. Αν αυτό δεν συμβεί αναλάβετε οι ίδιοι την πρωτοβουλία να διευρύνετε τις επαφές σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Υπάρχει ένα άτομο η μια κατάσταση που σας δημιουργεί εμπόδια το τελευταίο διάστημα; Ό, τι κι αν είναι, θα πρέπει να τελειώσει σήμερα. Διαφορετικά θα πρέπει να αναλάβετε δράση και να θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να πάρετε τις επιθυμητές απαντήσεις.

taro-6-9

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο πύργος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε γερές βάσεις σε όποια προσπάθεια επιδιώκετε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή αλλά θα αξίζει τον κόπο. Ο πύργος θα σας βοηθήσει να μπείτε με ανανεωμένη ενέργεια σε οτιδήποτε προσπαθείτε ακόμα κι αν περάσατε μια δύσκολη φάση τελευταία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Οι εραστές

Οι εραστές σας προσκαλούν να αναζητήσετε μια νέα συνειδητοποίηση της φύσης του παθιασμένου έρωτα. Πώς μπορείτε να τον βιώσετε με τον καλύτερο τρόπο; Μπορεί να βρείτε την αγάπη σε ένα άλλο άτομο. Ή μπορείτε να τη βρείτε μέσω της γενναιοδωρίας του κόσμου. Καλύτερα ακόμα, να την βρείτε στον εαυτό σας: αφιερώστε λίγο χρόνο για να γίνετε ο καλύτερος φίλος σας. Σε τελική ανάλυση, αν δεν αγαπάτε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει;

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία  – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

zodia-0988

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η κρίση

Η αλλαγή μπορεί να σας τρομάζει. Αλλά μπορεί επίσης να είναι κάτι καλό. Μετά το ταξίδι σας σε γειτονικούς δρόμους, η ζωή σας πρόκειται να μετακινηθεί στην κεντρική λεωφόρο. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικές ειδήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Ό, τι κι αν είναι, είναι απαραίτητο να συμβεί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσσος των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή έχει να κάνει με τη σκέψη και τον προγραμματισμό. Άλλες φορές, χρειάζεται δράση για να ξεκινήσουν νέα έργα. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο τώρα. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας μεγάλης περιόδου δημιουργικότητας στη ζωή σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για νέα έμπνευση και νέες ευκαιρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot