Ταρώ Ανατολής 16/11 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 16/11 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 16/11  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Σελήνη .

Αν ο ύπνος σας είναι ανήσυχος και τα όνειρα που βλέπετε έντονα και συναισθηματικά φορτισμένα, αυτή είναι μια ένδειξη πως η ψυχή σας χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Τα πράγματα που έχουν συμβεί τελευταία σας έχουν αποδιοργανώσει είτε το συνειδητοποιήσατε, είτε όχι. Είναι ώρα να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν συνέβη κάτι δυσάρεστο τελευταία στη ζωή σας, η σημερινή μέρα έρχεται να σας φέρει όμορφα συναισθήματα και να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος.

Αυτό θα συμβεί είτε με την άφιξη ενός αγαπημένου προσώπου είτε με ένα αναπάντεχο και χαρμόσυνο γεγονός.

Μην χάνετε την ελπίδα σας, η ζωή έχει και την όμορφη πλευρά της!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 16/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των πεντάκτινων

Η δουλειά μπορεί να περιμένει! Σήμερα φροντίστε να χαρείτε στο έπακρο την ομορφιά και την αγάπη που σας περιτριγυρίζουν. Σχεδιάστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τους αγαπημένους σας και έπειτα θα γυρίσετε στις υποχρεώσεις σας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ερημίτης

Είναι ώρα να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Ειδικά αν όσα σας συμβαίνουν φαίνονται μονότονα και χωρίς ιδιαίτερο νόημα, χρειάζεται να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και κινητοποίησης. Μπορείτε να κατορθώσετε τα πάντα, αρκεί μόνο να το πιστέψετε!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 16-18/11 – Στο κατώφλι του Έρωτα

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Το άρμα

Ίσως τον τελευταίο καιρό να νιώσατε κολλημένοι στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας, όμως έχει φτάσει η στιγμή που θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Όλα θα γίνουν πολύ φυσικά γιατί οι δυνάμεις της μοίρας δουλεύουν για εσάς τώρα. Και αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει κάτι νέο, αναζητήστε οι ίδιοι τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας περιμένει μια γεμάτη και κουραστική μέρα, όμως μην αποθαρρύνεστε. Έχετε το σπάνιο χάρισμα να αποδίδετε καλά ακόμα και κάτω από συνθήκες πίεσης. Θα καταφέρετε όσα απαιτούνται να γίνουν και μόλις η ημέρα σας ολοκληρωθεί θα νιώσετε ευτυχία και πληρότητα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 16/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα σκέφτεστε να κάνετε κάτι τολμηρό, και η σημερινή μέρα υποδεικνύει ότι ίσως να μην είναι και τόσο απερίσκεπτο εκ μέρους σας τελικά. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε να έχετε προβλέψει όλες τις πιθανές παραμέτρους ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας. Όμως αντί να αφήσετε την κρίση τους να σας επηρεάσει, αποδείξτε τους ότι έκαναν λάθος.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Πρόσφατα σας συνέβη κάτι πολύ άδικο και έτσι πέσατε ψυχολογικά αναλογιζόμενοι πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα, και γιατί έπρεπε να συμβεί σε εσάς. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Πρόκειται σύντομα να αποδοθεί δικαιοσύνη γι΄αυτό μην αφήνετε αυτή την κατάσταση να σας επηρεάσει άλλο. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως θα θέλατε ιδανικά κάτι πολύ καλό σας περιμένει.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αυτό το γεγονός σίγουρα σας έριξε ψυχολογικά. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε υλικό αγαθό. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν όμως οι άνθρωποι της ζωής μας είναι πάντα εκεί. Εκτιμήστε τα πράγματα που έχουν αληθινή αξία και σύντομα πρόκειται να ανακάμψετε οικονομικά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 16-18/11 – Στο κατώφλι του Έρωτα

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 16/11 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε σκληρά και ιδιαίτερα κοπιαστικά τελευταία, έτσι ώστε τώρα να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν. Αν αυτό ισχύει δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο διάλειμμα. Μην φτάνετε συνεχώς στα όριά σας και πληγώνετε την ψυχή σας ανεπανόρθωτα. Πάρτε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των ράβδων

Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες, όμως νιώθετε έτοιμοι να τις κάνετε πράξη; Κάθετι που σας εμπνέει και σας γεμίζει ενθουσιασμό θα πρέπει να φιλτράρεται μέσω μιας ρεαλιστικής προοπτικής. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9