Ταρώ Ανατολής 17/01 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 17/01 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 17/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των κυπέλλων .

Ένας νέος κύκλος ωριμότητας και δημιουργικής δυναμικής ξεκινά για εσάς, πράγμα που πρόκειται να σας φέρει την συναισθηματική ικανοποίηση που αποζητάτε. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις εμπνευσμένες ιδέες που θα σας επισκεφθούν και αξιοποιήστε τις με τον κατάλληλο τρόπο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα έργο για το οποίο κοπιάσατε ιδιαίτερα.

Όμως το έργο αυτό είναι σχεδόν έτοιμο, και οι τελευταίες λεπτομέρειες σας φαίνονται βουνό. Σε αυτό το στάδιο της δημιουργίας είναι εύκολο να κάνετε πίσω και να τα παρατήσετε, όμως έτσι θα απαξιώσετε όλη την σκληρή σας προσπάθεια.

Κάντε το απαραίτητο διάλειμμα και επανέλθετε για την κορύφωση του δημιουργήματός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 17/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Σελήνη

Μήπως τελευταία είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και βλέπετε πολύ ζωντανά όνειρα; Εαν αυτό συμβαίνει, τότε θα πρέπει να υποχωρήσετε από την ενασχόλησή σας με τα πράγματα της καθημερινότητας και να φροντίσετε το εσωτερικό σας παιδί. Εναλλακτικά, καταγράψτε τυχόν λάμψεις διαίσθησης που μπορεί να σας συμβούν. Η σοφία που σας παρέχουν μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα λογική, αλλά θα είναι χρήσιμη.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της ζωής σας. Σε αυτά τα θέματα ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας τρομοκρατούν ώστε έπειτα να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Σελήνη 16-17/01 Την αγάπη αυτή μην την πετάς

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 17/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο μάγος

Σήμερα θα σας προσφερθεί η τέλεια ευκαιρία για να εργαστείτε παίρνοντας τη ζωή σας στα χέρια σας. Ποιές ευθύνες μπορείτε να αναλάβετε για να την μεταμορφώσετε; Εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας! Έρχεστε σε έπαφη με έναν ανώτερο σκοπό που σας κάνει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Όμως δεν θα πρέπει να κλείνεστε στον εαυτό σας για να τα προφυλάξετε. Σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να σκεφτείτε αυτή την πιθανή σας συμπεριφορά. Εναλλακτικά, εάν αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας σε υλικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους για να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 17/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και έχετε πολλές από αυτές τώρα. Ωστόσο, μην παρασύρεστε από τη ζωηρή σας φαντασία χωρίς να δίνετε στις σκέψεις σας μια δόση ρεαλισμού. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα άπειρο νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο αλλά άπειρο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν τον καβαλάρη επάνω στο άλογο. Άλλες φορές, φτάνει ανάλαφρα σαν το περπάτημα μιας γάτας. Σε κάθε περίπτωση, αδράξτε τις ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που θα σας ωθήσει σε μεγάλα έργα αγάπης και τέχνης.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Η μητέρα Γη σας καλεί ζητώντας σας να καταγράψετε τρόπους με τους οποίους θα δημιουργήσετε ένα πιο αρμονικό σπίτι. Είτε η απάντησή σας περιλαμβάνει τη φροντίδα της οικογένειάς σας, τον επανασχεδιασμό της κρεβατοκάμαράς σας, την ενασχόληση με τον κήπο ή τη φροντίδα του σώματός σας, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Η πρόκλησή για σας σήμερα είναι να βρείτε τρόπους για επιτύχετε μια υπαρξιακή ισορροπία.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Σελήνη 16-17/01 Την αγάπη αυτή μην την πετάς

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αφιερώστε την αγάπη και την ενέργειά σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και ταυτόχρονα εξασκείστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Η Βασίλισσα των ξιφών σας προτρέπει να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και να νιώσετε ψυχική ολοκλήρωση μέσα από αυτό.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ράβδων

Η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα σχετικά με ένα αγαπημένο σας έργο. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Αν δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, η περιόδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot