Ταρώ Ανατολής 17/02 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 17/02 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 17/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η αυτοκράτειρα .

Με ό,τι κι αν ασχολείστε, η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σας που σας δίνει χαρά. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτό το έργο στο οποίο έχετε αφιερωθεί με τόσο πάθος τώρα είναι έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των κυπέλλων

Σας αρέσει πολύ να σχεδιάζετε το μέλλον σας και να φαντάζεστε όλα τα απίθανα πράγματα που θα καταφέρετε και τα μέρη στα οποία θα πάτε, όμως αν δεν ξεκινήσετε να εργάζεστε βήμα βήμα γι’ αυτά που θέλετε να πετύχετε, θα παραμείνουν απλές φαντασιώσεις.

Εκμεταλλεύτείτε κάθε ευκαιρία που παρουσίαζεται για να φτάσετε ολοένα και πιο κοντά στους στόχους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 17/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε θα κάνει κάτι σημαντικό για εσάς, και πρόκειται να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση μέσω αυτού. Δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να σας προσεγγίσουν και θα ωφεληθείτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να συμβεί ανάπτυξη της υλικής σας ευημερίας με διάφορους τρόπους τη σημερινή μέρα. Οποιοσδήποτε τομέας σας ενδιαφέρει τώρα, από τα επαγγελματικά εως τα περιουσιακά σας στοιχεία, θα πάει καλά, και το έδαφος για την έναρξη οποιουδήποτε σχεδίου θα είναι πρόσφορο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 17/02 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα 

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 17/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που έχει μπεί εμπόδιο στο δρόμο σας αυτές τις μέρες, χρησιμοποιήστε την ενέργεια της σημερινής κάρτας για να το ξεπεράσετε. Είτε πρόκειται για ένα άτομο, είτε για ένα αναπάντεχο συμβάν, πρέπει να ξέρετε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν. Η αλλαγή είναι στο χέρι σας.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Η προσοχή των ανθρώπων είναι στραμένη επάνω σας σήμερα. Ωστόσο, μην προσπαθήσετε να το αποφύγετε, αλλά αντίθετα εκμεταλλευτείτε το για να πείτε όσα σκέφτεστε ή να δείξετε τις δυνατότητές σας. Ίσως θέλετε να πάτε κόντρα στο υπάρχον κατεστημένο, αλλά φροντίστε να βρείτε την ιδανική στιγμή για να το κάνετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των ξιφών

Σήμερα θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε αν οι λόγοι για τους οποίους νιώθετε λυπημένοι είναι πράγματι σοβαροί ή απλά είστε ευαίσθητοι λόγω των δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος και τείνετε να βλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή την δυσάρεστη φάση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 17/02 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 17/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των κυπέλλων

Βρείτε τρόπους για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην οικία σας. Είτε χρειάζεται να δουλέψετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας με τα άλλα άτομα του σπιτιού, είτε ο χώρος σας απαιτεί κάποια ανανέωση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο μάγος

Σας δίνεται η σπάνια ευκαιρία να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εφόδια γι’ αυτό να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία. Θέστε σε κίνηση όλες σας τις δυνάμεις. Διαφορετικά, ίσως η έμπνευση που σας παρέχει κάποιος να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να αναπτυχθείτε καλλιτεχνικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia