Ταρώ Ανατολής 17/03 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 17/03 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 17/03 Πέμπτη  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

10 των ξιφών .

Αν έχετε εξαντληθεί από τις τελευταίες εξελίξεις της καθημερινότητας, θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε οτι σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται για εσάς. Μόνο η ανάμνηση και η εμπειρία αυτής της δυσκολίας θα υπάρχουν πλέον στο μυαλό και την ψυχή σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων σηματοδοτεί την έναρξη μιας δημιουργικής φάσης για εσάς που λατρεύετε να εκφράζεστε μέσα από τα έργα και τα ταλέντα σας.

Μην αφήνετε την μονοτονία της καθημερινότητας να σας τραβά μακριά από όσα απολαμβάνετε.

Βρείτε χρόνο για να φτίαξετε κάτι όμορφο και αξιοθαύμαστο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 17/03 Πέμπτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

3 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναζητήσετε όλους τους πιθανούς βοηθούς για τα δημιουργικά έργα που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Καταγράψτε μια λίστα εποικοδομητικών, ρεαλιστικών βημάτων που θα σας φέρουν στο σημείο του τερματισμού. Αναρωτηθείτε ποιοί θα είναι αυτοί που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη με την βοήθεια και τα ταλέντα τους. Όμως θα πρέπει κι εσείς από τη μεριά σας να είστε εκεί γι’ αυτούς όταν χρειαστεί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία SIBYLLA 17-27/03 – Καρμικές επανασυνδέσεις και οικονομική άνεση!

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει δυσκολέψει για καιρό, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζετε πως δεν ωραιοποιεί τα πράγματα και ξέρετε οτι θα σας πεί την αλήθεια χωρίς περιττά λόγια. Αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να προχωρήσετε, γι’ αυτό βρείτε αυτό το άτομο και εκφράστε του τους προβληματισμούς σας χωρίς υπεκφυγές.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

7 των ξιφών

Αν αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε συνεχώς έναν λόγο για να παραπονίεστε, ή ότι όλα σας φαίνονται αρνητικά και απαισιόδοξα, βάλτε τα δυνατά σας για να το σταματήσετε. Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε την θετική πλευρά όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας πηγαίνουν στραβά, όμως θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι αν έστω προσπαθήσετε. Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 17/03 Πέμπτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

4 των ξιφών

Μερικές φορές χρειάζεται να προχωρήσετε μπροστά παρά τα σημάδια που σας δείχνουν το αντίθετο. Ενώ άλλες φορές πρέπει να ακούτε τα σημάδια και να επιβραδύνετε. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδηλώνει ότι τώρα πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση. Αυτήν τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να γιατρευτείτε από ό, τι πληγώνει το σώμα και την ψυχή σας. Η αποστολή σας είναι να βρείτε ισορροπία λαμβάνοντας μια μικρή απόσταση από τον έξω κόσμο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα, ο ιππότης των ράβδων σας καλεί να κάνετε το μεγάλο πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε σχέδια επεξεργάζεστε. Μην χάνετε άλλο χρόνο! Αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν από το περιβάλλον σας, είτε κάποιον που δεν γνωρίζετε αλλά θαυμάζετε πολύ.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από την έλλειψη χρημάτων που ίσως αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα της ζωής σας που σας γεμίζουν αληθινά. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Έχετε την ευκαρία να επιλέξετε τι είναι αυτό που θέλετε να μάθετε περισσότερο, καθώς ανόιγεται ένας νέος κύκλος πνευματικής γνώσης και ανάπτυξης μπροστά σας. Είτε σας ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο,είτε θέλετε να εμβαθύνετε στην εξερεύνηση της ψυχής σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία SIBYLLA 17-27/03 – Καρμικές επανασυνδέσεις και οικονομική άνεση!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 17/03 Πέμπτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες μην το αγνοείτε άλλο. Φέρτε στην επιφάνεια όλους τους προβληματισμούς και τα συναισθήματά σας αντί να κάνετε πως δεν υπάρχουν. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε. Πάρτε τον χρόνο σας για να το επεξεργαστείτε και θα τα καταφέρετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia