Ταρώ Ανατολής 17/05 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 17/05 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 17/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσσος των ράβδων .

Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στην δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου και μιας άμεσης εφαρμογής της δράσης σας. Σημερά ξεκινά μια περίοδος έντονης δημιουργικότητας στη ζωή σας. Το πιθανότερο είναι πως θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε σωστά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ράβδων

«Τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά!», αυτό είναι το μήνυμά σας για σήμερα. Τα καλά νέα είναι πως ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο. Και τα κακά νέα, πως το υπόλοιπο της εργασίας που απομένει σας αγχώνει ιδιαίτερα.

Σε αυτό το στάδιο, καθώς είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να το βάλετε στα πόδια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι λύση. Χαλαρώστε και ολοκληρώστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Ανατολής 17/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές έχουμε οι ίδιοι τον έλεγχο μιας κατάστασης. Άλλες φορές … όχι τόσο πολύ. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της τύχης καθοδηγούν τα πράγματα, όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Η πρόκλησή για εσάς: να έχετε εμπιστοσύνη στη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να λάβετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά είτε επιχειρηματικά, γι’ αυτό επιδιώξτε να επικοινωνήσετε με τα κατάλληλα άτομα σήμερα. Επίσης θα σας πιστωθούν κάποια χρήματα που περιμένετε εδώ και καιρό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Τσιγγάνων 16-31/05 – Οι ερωτικές σχέσεις θα ισορροπήσουν!

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 17/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε σκληρά και ιδιαίτερα κοπιαστικά τελευταία, έτσι ώστε τώρα να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν. Αν αυτό ισχύει δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο διάλειμμα. Μην φτάνετε συνεχώς στα όριά σας και πληγώνετε την ψυχή σας ανεπανόρθωτα. Πάρτε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των ξιφών

Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση, η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να κάνετε ανακωχή μαζί της. Ίσως να μην είστε ακόμα σε θέση να το λύσετε αλλά κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και αυτό είναι που μετραέι. Ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σας και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 17/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή αφορά τη σκέψη και τον προγραμματισμό. Άλλες φορές, απαιτεί δράση για την έναρξη νέων έργων. Σήμερα, ο ιππότης των ράβδων σας προσκαλεί να προχωρήσετε με όλες τις νέες ιδέες που έχετε. Μην καθυστερείτε και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Εναλλακτικά, ο ιππότης των ράβδων μπορεί να σηματοδοτεί κάποιον που σας εμπνέει να γίνετε καλύτεροι, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την ενέργεια που σας μεταδίδουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των ράβδων

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμοιφθούν σωστά.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να γνωρίζετε ότι αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να αφιερωθείτε στην τέχνη, την ομορφιά και την αγάπη, αυτή είναι τώρα. Λοιπόν, τι περιμένετε; Εκμεταλλευτείτε αυτή τη δημιουργική περίοδο στο έπακρο. Και ακόμα καλύτερα, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο κόσμος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να δείξετε σε όλους τα έργα για τα οποία έχετε δουλέψει πολύ. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά να έχετε πίστη στον εαυτό σας και την γενναιοδωρία του σύμπαντος προς εσάς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Τσιγγάνων 16-31/05 – Οι ερωτικές σχέσεις θα ισορροπήσουν!

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας σας: τα ακίνητα, τα χρήματα, ακόμη και τη ζεστασιά των οικογενειακών δεσμών. Μας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν χρειάζεται να αγωνιζόμαστε συνεχώς. Και αν δεν καταφέρνετε να κάνετε τα πράγματα που επιθυμείτε, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον που γνωρίζει τον τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia