Ταρώ Ανατολής 17/06 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 17/06 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 17/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

Η κρίση .

Κάποια είδηση που θα λάβετε σήμερα μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη για τα μελλοντικά σας σχέδια, ή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο. Εμπιστευθείτε την προσωπική σας κρίση σε όσα συμβαίνουν γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα απ’ όλους γύρω σας που θέλετε να φτάσετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου που περιλαμβάνει δημιουργικό δυναμικό και συναισθηματική ικανοποίηση.

Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια που ετοιμάζετε καιρό, καθώς οι μέρες σας πρόκειται να κυλήσουν με ανανεωμένη έμπνευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 17/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ράβδων

Ήρθε η ώρα να τολμήσετε κάνοντας πραγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα. Αν η πορεία κάποιου σας έχει εμπνεύσει να γίνετε καλύτεροι πάρτε παράδειγμα από αυτό το άτομο ή ακόμα καλύτερα ζητήστε τη συμβουλή τους για να κάνετε το ιδανικό ξεκίνημα. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της πορείας σας. Σε αυτό το θέμα, ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας φοβίζουν για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 17-19/06 – Σκιές από το παρελθόν

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 17/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των κυπέλλων

Τι επιθυμείτε περισσότερο στη ζωή σας; Αγάπη; Ευημερία; Συναισθηματική ικανοποίηση; Για ό,τι κι αν πρόκειται, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει με έναν πραγματικά αρμονικό τρόπο. Απλά φροντίστε να αφιερώνετε χρόνο για να ακούσετε τις ανάγκες των άλλων, να είστε ευγνώμονες για όσα σας δίνονται και να μοιράζεστε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ράβδων

Τη σημερινή μέρα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο στον οποίο ζείτε, είτε αυτό επιτευχθεί βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τα άτομα που μένουν μαζί σας, είτε αλλάζοντας τον χώρο σας και βάζοντας σε αυτόν την προσωπική σας πινελιά. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σας θα γίνει ξανά ένα καταφύγιο γαλήνης και αγάπης.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 17/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας. Όμως αντί να αφήσετε την κρίση τους να σας επηρεάσει, αποδείξτε τους ότι έκαναν λάθος.

zwdia-3-zodia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ξιφών

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς. Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 17-19/06 – Σκιές από το παρελθόν

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα κάντε ένα διάλειμμα από τις ευθύνες σας και αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εαν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο σπίτι προσπαθήστε να θυμηθείτε τι είναι αυτό που θα σας φέρει την αρμονία που χρειάζεστε. Σκεφτείτε σε ποιές περιόδους της ζωής σας πήγαιναν καλά τα πράγματα και προσπαθήστε να το επαναλάβετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σημαντικό ζήτημα ζωής; Στον παντοτινό αγώνα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να εμπιστευθείτε τη λογική σας, τουλάχιστον προς το παρόν. Δείτε τα πράγματα από μια πιο σφαιρική άποψη και ρωτήστε να σας πουν την ειλικρινή γνώμη τους τα άτομα που εμπιστεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065