Ταρώ Ανατολής 17-18/10 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Ανατολής 17-18/10 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Ανατολής 17-18/10 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 9 των κυπέλλων

Ό, τι έχετε δουλέψει, στην αγάπη και την οικογένεια, θα το βρείτε μπροστά σας αυτό το διήμερο. Θα είναι ένα πολύ θετικό σαββ/κο για σας και θα το υποδεχτείτε με ανοιχτές αγκάλες.Έχετε αγωνιστεί σκληρά και χρειάζεστε αναζωογόνηση! Αυτό θα είναι ένα διήμερο γεμάτο αγάπη και χαρά.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: άσος των ξιφών, ανάποδα

Αυτό το διήμερο θα δείξετε όλο το πείσμα και την επιμονή σας για να υπερασπιστείτε ένα θέμα που έχει μεγάλη σημασία για εσάς.

Πρόκειται να εμβαθύνετε και να επιμείνετε… επειδή πιστεύετε ότι παραμένετε πιστοί στον εαυτό σας . Δεν μπορούν όλοι να αντιμετωπίσουν το πείσμα σας, αλλά έχετε μάθει να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 17-18/10 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των πεντάκτινων

Απλά δεν θα έχετε διάθεση ν’ ασχοληθείτε με σοβαρές υποθέσεις αυτό το σαββ/κο, γιατί δε σας ενδιαφέρει. Κάνατε ό, τι ήθελαν οι άλλοι αυτή την εβδομάδα και τώρα θέλετε να λειτουργήσετε όπως σας αρέσει.

Θα θεωρηθούν παιδαριώδεις οι τρόποι σας από τους άλλους και ίσως να έχουν δίκιο…αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει να κάνετε αυτό που θέλετε, χωρίς τη συμβολή τους.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων

Θα περάσετε υπέροχα αυτό το σαββ/κο Καρκίνε! Ο κόσμος μπορεί να καταρρέει γύρω σας, αλλά έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε έναν τέλειο μικρόκοσμο για τον εαυτό σας, που είναι περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους σας και από πράγματα που αγαπάτε.

Ο κόσμος σας είναι σημαντικός κι αυτό γιατί έχετε αποφασίσει να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στα κοινωνικά μέσα και περισσότερο χρόνο για να μοιραστείτε ιδέες με ανθρώπους που έχουν κουραστεί πλέον να κοιτάζουν διαρκώς ειδήσεις από την τηλεόραση.

zodia-astra-tarot

Ταρώ Ανατολής 17-18/10 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Μην εκπλαγείτε αν ακούσετε νέα από έναν παλιό φίλο ή έναν πρώην εραστή αυτό το διήμερο Λέοντα.

Ενώ αυτό το σαββ/κο υπόσχεται μια στοργική ατμόσφαιρα, υπάρχουν επίσης πολλές αναμνήσεις από το παρελθόν. Αυτό μπορεί να είναι πολύτιμο για σας, αν καταφέρετε να μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος. Η προειδοποίηση εδώ, είναι να συνεχίσετε να προχωράτε στο μέλλον.

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να μάθετε από την αναδιαμόρφωση μιας παλιάς σχέσης. Το μέλλον περιμένει…. και η στιγμή να το αναγνωρίσετε είναι τώρα.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ξιφών

Έχετε φτάσει στα όρια της υπομονής σας Παρθένε…κι αυτό αφορά το ταίρι σας. Δεν αισθάνεστε υπομονετικοί με τον τρόπο του, και χρειάζεστε να αναλάβει το ρόλο του τόσο στη σχέση σας, όσο και στο σπίτι. Υπάρχουν τόσα πολλά που επιθυμείτε να ζήσετε, αλλά βλέπετε πως δεν έχει συμβιβαστική διάθεση.

Αυτό το διήμερο θα κάνετε μόνοι σας αυτό που θέλετε και δε θα περιμένετε βοήθεια από το σύντροφό σας. Αυτό είναι το μάθημα σας γι’ αυτό το διήμερο : αν θέλετε να συμβεί κάτι…κάντε το μόνοι σας!

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 17-18/10 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των κυπέλλων, ανάποδα

Δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν δοκιμάσατε Ζυγέ….γιατί το κάνατε. Δυστυχώς όμως οι προσπάθειες που καταβάλλατε στα ερωτικά σας, δεν είχαν τα αποτελέσματα που περιμένατε.

Όμως δεν ανταποκρίνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο…. και αν απορρίφθηκαν οι προσπάθειές σας, μην ανησυχείτε, γιατί δεν έχουν χαθεί όλα. Η αγάπη είναι ακόμα εκεί. Απλά δεν είναι ακόμη έτοιμο το άτομο που σας ενδιαφέρει, για να σας ανταποδώσει τα ίδια συναισθήματα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Η εσκεμμένη άγνοια θα είναι ο τρόπος που θα κινηθείτε αυτό το σαββ/κο Σκορπιέ. Που σημαίνει πως θα επιλέξετε να λειτουργείτε σαν παλιόπαιδα, απέναντι στους άλλους.

Απλώς δεν θα έχετε διάθεση και θα νιώθετε πολύ επαναστατικά αυτό το διήμερο. Η στάση σας θα αναγκάσει τους άλλους να απομακρυνθούν από κοντά σας, απλά για να ξεφύγουν από τα ευμετάβλητα νεύρα σας.

taro-zodia-76

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Αυτό το διήμερο θα έχετε ένα αίσθημα στασιμότητας, Τοξότη. Θέλετε μόνο το καλύτερο και θέλετε να εργαστείτε σκληρά. Δυστυχώς, υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον επαγγελματικό σας χώρο που σας ανησυχεί.

Είστε έτοιμοι να κάνετε ό, τι σας ζητηθεί, αλλά ο φόβος μήπως χάσετε τη δουλειά σας αρχίζει να σας στοιχειώνει. Είναι μια προσωρινή κατάσταση, οπότε δεν χρειάζεται να φοβάστε. Μην χάνετε την ελπίδα σας και προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Αυτό το διήμερο θα βιώσετε μεγάλο πόνο για μια απώλεια. Στον έρωτα, συχνά νιώθουμε πόνο, λόγω χωρισμού κι εξαπάτησης…. κι αυτό το σαββατοκύριακο θα νιώσετε πολλά απ’ αυτά τα συναισθήματα.

Δεν θα διαρκέσουν όμως…. και θα εξαρτηθεί από εσάς να καταλάβετε τι πρόκειται να κάνετε με τις πληροφορίες που έχετε στα χέρια σας. Θα το ξεπεράσετε…. κι όλα θα αποκατασταθούν, σύντομα.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Υδροχόε, φοβάστε να προχωρήσετε. Αυτό το σαββ/κο, θα βάλετε λουκέτο στην ικανότητά σας να προχωρήσετε. Θα γιορτάσετε το παρελθόν και όλες τις δυστυχίες του. Είναι ένα διήμερο με στεναχώρια και πολλές αμφιβολίες.

Έχετε κολλήσει σε ένα λάθος που κάνατε πριν από πολύ καιρό, και παρόλο που γνωρίζετε ότι πρέπει να το αφήσετε, επιστρέφετε σ’ αυτό. Αφήστε το επιτέλους πίσω σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων, ανάποδα

Θα είναι ένα σαββ/κο γεμάτος ευκαιρίες για σας. Θα είναι όμως ζωτικής σημασίας να τις εκμεταλλευτείτε σωστά Θα υπάρξουν πειρασμοί… και οι περισσότεροι θα είναι καταστροφικοί. Αποφύγετε τους αν είναι δυνατόν, αλλά ανοιχτείτε σε νέες ιδέες και σε δραστικές αλλαγές.

Η ζωή σας χρειάζεται αλλαγή και θα πάρετε μια γεύση από το καινούργιο…αυτό το διήμερο. Μη φοβάστε…. απλά κάντε την έρευνά σας, πριν «βουτήξετε στα βαθιά».

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66