Ταρώ Ανατολής 18/01 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 18/01 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 18/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

4 των πεντάκτινων .

Μήπως έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή με τον φόβο ότι θα χάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς; Η σημερινή μέρα σας καλεί να αναλογιστείτε όσα χάνετε με αυτή σας την συμπεριφορά. Διαφορετικά, αν αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα αναλάβετε δράση διεκδικώντας αυτά που σας ανήκουν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των κυπέλλων

Ξέρουμε οτι σας αρέσει να απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα της ζωής, όμως αν το παρακάνετε με αυτά, ό,τι κι αν αφορούν, θα αντιμετωπίσετε πρόβληματα τώρα.

Εξισορροπήστε τις χαρές της ζωής με τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μέτρον άριστον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 18/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των κυπέλλων

Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από τα έργα σας για να εκτιμήσετε την ομορφιά που σας περιβάλλει! Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να βρεθείτε με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά ή ζωάκια. Εάν αντιμετωπίζετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, θυμηθείτε πότε βρισκόσασταν στην πιο ευτυχισμένη σας φάση. Τι μάθημα μπορείτε να πάρετε από αυτήν για να ζήσετε καλύτερα τώρα;

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ήλιος

Σε όποια εποχή κι αν βρισκόμαστε, η εμφάνιση του Ήλιου δείχνει ότι είναι καλοκαίρι στην καρδιά σας τώρα. Σήμερα, γιορτάζετε την εκτεταμένη και ζωτική ενέργεια που σας περιβάλλει. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις ισχυρές δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσής σας. Ένα ή περισσότερα παιδιά παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 18/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των πεντάκτινων

Το να μοιράζεστε πράγματα σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε για τους άλλους. Σήμερα, βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε την καλοσύνη σας με τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει να κάνετε μια δωρεά σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, είτε προσφέρετε τη βοήθειά σας στους άλλους. Δώστε πράγματα και θα σας επιστραφούν. Θα λάβετε σίγουρα ευγνωμοσύνη για τις πράξεις σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να πιάσετε δουλειά! Τη σημερινή μέρα, η εστίασή σας είναι συγκεντρωμένη στην εργασία σας, και θα ολοκληρώσετε τις τρέχουσες προθεσμίες. Είστε σίγουροι ότι αμοίβεστε σωστά για τη δουλεία που προσφέρετε; Εάν δεν λαμβάνετε την υλική αναγνώριση που θέλετε, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια καλύτερη ευκαιρία.

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Ανατολής 18/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

7 των ράβδων

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε το τελευταίο διάστημα μπορεί να έμοιαζε σαν να σκαρφαλώνετε ένα βουνό. Τώρα που βρίσκεστε στην κορυφή, μήπως υπάρχει κάτι που σας εμποδίζει να το χαρείτε. Τα καλά νέα είναι πως έχετε το πλεονέκτημα σε αυτήν την κατάσταση. Και τα κακά, πως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα που αντιτίθενται στα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Οι εραστές

Οι εραστές σας προσκαλούν να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να βρείτε την αγάπη. Ο καθένας μπορεί να την βιώσει διαφορετικά. Άλλοι τη βρίσκουν στον σύντροφό τους και άλλοι στην γενναιοδωρία των ανθρώπων. Το ιδανικό όμως είναι να την βρείτε πρώτα απ’ όλα στον εαυτό σας. Αγαπήστε τον και γίνετε ο καλύτερός σας φίλος.

zwdia-taro-astra

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να λάβετε μια απόφαση για ένα σημαντικό ζήτημα της ζωής σας; Στον διαρκή αγώνα μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να αφήσετε το μυαλό σας να κερδίσει – προς το παρόν. Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποκτήσετε κάποια απόσταση. Εάν δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, αναζητήστε κάποιον που δεν θα μασήσει τα λόγια του για να προστατεύσει τα συναισθήματά σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι ολόκληρη η αλήθεια και τίποτα άλλο πέρα από αυτήν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

9 των κυπέλλων

Τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο; Την αγάπη; Την ευημερία; Τη συναισθηματική ικανοποίηση; Ό, τι κι αν είναι, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει με έναν πολύ αρμονικό τρόπο. Απλά φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στην ικανοποίηση και των γύρω σας. Να δείχνετε ευγνωμοσύνη και να μοιράζεστε.

zodia-zvdia-75

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό μέχρι τώρα ώστε να έχετε κάτι να επιδείξετε όσον αφορά τη δουλειά σας. Όμως δεν το κάνετε. Σε αυτό το στάδιο που βρίσκεστε, είστε τόσο εξαντλημένοι που θέλετε να τα παρατήσετε όλα. Αλλά θα κάνετε λάθος. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας πριν συνεχίσετε. Θα φτάσετε σύντομα εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα. Και η σημερινή μέρα θα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να εργαστείτε με τον κατάλληλο τρόπο και να γίνετε εσείς οι ίδιοι αλχημιστές. Πώς μπορείτε να αναλάβετε δράση για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Διεκδικήστε τις δυνάμεις σας! Εναλλακτικά, μπορεί να αισθάνεστε μια νέα συνειδητοποίηση της δημιουργικότητάς σας καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν υψηλότερο σκοπό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia