Ταρώ Ανατολής 18/01 Τρίτη

taro

Ταρώ Ανατολής 18/01 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 18/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

Ο πύργος .

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε γερές βάσεις σε όποια προσπάθεια επιδιώκετε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή αλλά θα αξίζει τον κόπο. Ο πύργος θα σας βοηθήσει να μπείτε με ανανεωμένη ενέργεια σε οτιδήποτε προσπαθείτε ακόμα κι αν περάσατε μια δύσκολη φάση τελευταία.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά τη σημερινή μέρα, αλλά ταυτόχρονα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις σπάνιες ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας.

Για να επωφεληθείτε από όσα πρόκειται να φέρει η μοίρα, ίσως χρειαστεί να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι. Κάντε ό,τι χρειαστεί και να είστε έτοιμοι να λάβετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 18/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Υπάρχει ένα άτομο η μια κατάσταση που σας δημιουργεί εμπόδια το τελευταίο διάστημα; Ό, τι κι αν είναι, θα πρέπει να τελειώσει σήμερα. Διαφορετικά θα πρέπει να αναλάβετε δράση και να θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να πάρετε τις επιθυμητές απαντήσεις.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα κάντε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για να βοηθήσετε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Είτε πρόκειται για οικονομική βοήθεια, ή ψυχολογική υποστηριξη, δείξτε στους άλλους τη γενναιοδωρία σας. Οι άνθρωποι θα σας ευχαριστήσουν και θα νιώσετε την ανεκτίμητη ικανοποίηση της προσφοράς.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν  χαρτομαντεία 19-21/01 Μυστικά στην επιφάνεια – Λόγια μπερδεμένα

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Σελήνη

Αν τελευταία νιώθετε ιδιαίτερα συναισθηματικοί ή βλέπετε περίεργα όνειρα, αυτό αποτελεί σημάδι πως πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για να φροντίσετε την ψυχή σας. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Διαφορετικά, δώστε προσοχή στις στιγμές διαίσθησης που σας συμβαίνουν, γιατί ίσως σας βοηθήσουν σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε αργότερα.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 18/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των κυπέλλων

Σας αρέσουν οι αλλαγές και δεν επαναπαύεστε σε τίποτα στη ζωή σας. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ανανεωμένη προοπτική τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Αναζητήστε νέους ανθρώπους και νέα έργα που θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο ο εαυτός σας. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Ήλιος

Οι αχτίδες του Ήλιου ζεσταίνουν την καρδιά σας τώρα και είστε έτοιμοι να αφιερωθείτε στις δυνάμεις τις έμπνευσης και της δημιουργικότητας. Γιορτάστε την ζωτική ενέργεια που σας περιβάλλει και αξιοποιήστε τα πράγματα για τα οποία νιώθετε ευγνωμοσύνη.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε λύπη τώρα, είναι σημαντικό να δείτε βαθιά μέσα σας την αιτία αυτών των συναισθημάτων. Οφείλονται σε μια άσχημη κατάσταση που βιώνετε τώρα; Ή μήπως είναι κάτι που συνέβη στο παρελθόν και σας ασκεί ακόμα ψυχολογική επιρροή; Απελευθερωθείτε από οτι σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας για να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο ή να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Εάν έχετε μια επιχείρηση σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους για να αυξήσετε την πελατεία σας.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν  χαρτομαντεία 19-21/01 Μυστικά στην επιφάνεια – Λόγια μπερδεμένα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 18/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο μάγος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αναλάβετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Διεκδικήστε τη θέση σας στον κόσμο! Αξιοποιήστε κάθε μορφή έμπνευσης που έρχεται στο δρόμο σας και κάντε πράξη τα πολυδουλεμένα σχέδιά σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας σας, και αφορά τον υλικό και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν χρειάζεται να παλεύετε συνεχώς για όλα. Και αν δεν μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας κατάλληλα, συμβουλευτείτε κάποιον που γνωρίζει καλά τον τομέα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh