Ταρώ Ανατολής 18/02 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 18/02 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 18/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η κρίση .

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αυτές που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να είναι για καλό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιες απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

zodia-taro-45

 

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα θα σας προσφερθούν πολλές ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητές σας ιδιαίτερα στον εργασιακό σας χώρο.

Είστε παραπάνω από ικανοί να εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους σας!

Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Έτσι θα φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε στο μισό χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 18/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των ξιφών

Η ζωή για εσάς ήταν δύσκολη το τελευταίο δίαστημα, και όσο κι αν προσπαθήσατε να ανταπεξέλθετε συνέβησαν αρκετές ατυχίες. Όμως, η σημερινή μέρα έρχεται για να σας δικαιώσει και να σας φέρει και πάλι τη χαρά. Κάτι που περιμένατε καιρό να συμβεί, ή ένα απρόσμενο καλό νέο θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε ανανεωμένοι.

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των ξιφών

Μήπως αισθάνεστε πως έχετε αδικηθεί τελευταία; Το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αποκτήσετε μια νέα οπτική στα όσα σας συμβαίνουν. Ίσως τα γεγονότα να μην είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπετε, προσπαθήστε να αποβάλλετε τα παρορμητικά συναισθήματα και να προσεγγίσετε τη ζωή σας με έναν πιο φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla και οι απορίες των Εραστών θα λυθούν!

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των ξιφών

Ίσως περνάτε μια άσχημη περίοδο και το μόνο που επιθυμείτε τώρα είναι να βγείτε από αυτήν. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και κυρίως μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό που βιώνετε. Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχετε λάβει ένα πολύτιμο μάθημα και θα νιώσετε σοφότεροι.

 

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ράβδων

Μετά από όλη την προσπάθεια που καταβάλλατε το τελευταίο διάστημα, έρχεται η δικαίωσή σας, και η αίσθηση της είναι πολύ γλυκιά. Πρόκειται να λάβετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που περιμένατε όλο αυτό τον καιρό, γι’ αυτό απολαύστε το.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 18/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των πεντάκτινων

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευετείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

 

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει: «Γιατί δεν είναι τόσο υπεύθυνοι ή τόσο στοργικοί όσο εγώ; Δεν καταλαβαίνουν πώς με δυσαρεστούν; ” Μην υποκύπτεπτε στην θλίψη και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν συμβαίνει κάτι που σας δυσαρεστεί συζητήστε το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Όλα θα λυθούν αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και δείξετε κατανόηση.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα ο ιππότης των ράβδων σάς προσκαλεί να προχωρήσετε με όποιο νέο εγχείρημα σχεδιάζετε. Μην το σκέφτεστε άλλο, γιατί είναι ώρα να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που σας γεμίζει με έμπνευση και θετική ενέργεια; Συναναστραφείτε μαζί του για να δράσετε με επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla και οι απορίες των Εραστών θα λυθούν!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 18/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε ότι κάνετε παρανοϊκές σκέψεις; Μερικές φορές το να νιώθετε άσχημα με μια κατάσταση συμβαίνει για κάποιο λόγο. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει τώρα για την αμυντική σας στάση. Ωστόσο, προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τα όπλα σας χαμηλά.

 

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο θάνατος

Η ζωή σας πρόκειται να μεταμορφωθεί τώρα, και όλα όσα θυμίζουν τον παλιό σας εαυτό σιγά σιγά θα μετατραπούν σε κάτι καινούργιο. Μην φοβάστε αυτή την ανανέωση, τίποτα στη φύση δεν μπορεί να εξελιχθεί χωρίς να αλλάξει. Εμπιστευθείτε το ενστικτό σας και αποβάλλετε οτιδήποτε είναι πλέον περιττό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia