Ταρώ Ανατολής 18/03 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 18/03 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 18/03 Παρασκευή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

Ο κόσμος

Αυτή είναι μια ιδανική μέρα για να βγάλετε στον έξω κόσμο αυτά για τα οποία δουλεύετε εδώ και καιρό. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που ξέρετε πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά δράστε με το ένστικτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των ξιφών

Τη σημερινή μέρα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει στο να εξελιχθείτε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Μόλις το εντοπίσετε, είτε πρόκειται για έναν ή για περισσότερους παράγοντες, βάλτε στόχο να το καταπολεμήσετε.

Όσο καιρό κι αν χρειαστείτε τελικά, θα αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 18/03 Παρασκευή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

3 των κυπέλλων

Σήμερα φροντίστε να αφήσετε στην άκρη όσα σας απασχολούν, έστω και για λίγο, ώστε να γιορτάσετε μαζί με όσους αγαπάτε. Ακόμα κι αν δεν κυλούν όλα ρόδινα τώρα στη ζωή σας, έχετε εμπιστοσύνη στη μοίρα σας και προσπαθήστε να είστε θετικοί για να έλξετε έτσι τα καλά πράγματα κοντά σας. Όλα θα φτιάξουν αν το πιστέψετε αληθινά!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας. Φέρτε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πράξη και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Και αν δεν ξέρετε πως να κάνετε το πρώτο βήμα, αναζητήστε τα άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν τη σχετική εμπειρία και θα σας δώσουν την ιδανική καθοδήγηση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά  μελλούμενα και Οικονομικά

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνα, η νίκη φτάνει επιτέλους – και είναι πολύ γλυκιά! Είναι ώρα να λάβετε τη σκληρά κερδισμένη αναγνώριση και εκτίμηση από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε όπως θα θέλατε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις πιθανότητες υπέρ σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από κάποιον.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 18/03 Παρασκευή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική σας ευημερία σε όλες τις μορφές της. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι ή να κάνετε οποιοδήποτε νέο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των κυπέλλων

Είναι μια υπέροχη στιγμή για να νιώσετε την συντροφικότητα είτε αυτή προέρχεται από έναν ερωτικό δεσμό, είτε από έναν πολύ καλό σας φίλο. Περάστε χρόνο μαζί και αφήστε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Και αν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση κάντε μια έκπληξη στο άλλο σας μισό για να ανανεωθείτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

4 των ράβδων

Είναι η ιδανική στιγμή για να φτιάξετε το σπιτικό που πάντα επιθυμούσατε ή να βρείτε το κατάλληλο μέρος για να εγκατασταθείτε. Είτε ψάχνετε ένα μεγάλο κα άνετο μέρος για να το διαμορφώσετε με το δικό σας γούστο, είτε θέλετε να εστιάσετε στην πρακτική οργάνωση του χώρου που μένετε, κάντε τα απαραίτητα βήματα για να το πετύχετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά  μελλούμενα και Οικονομικά

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 18/03 Παρασκευή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

5 των κυπέλλων

Μην υποκύπτετε στη θλίψη που σας δημιουργούν οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίνοται στις προσδοκίες σας. Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Διαφορετικά αν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί συζητήστε το ευθέως μαζί τους και μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των ξιφών

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς. Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia