Ταρώ Ανατολής 18/04 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 18/04 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 18/04 Δευτέρα Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

4 των κυπέλλων .

Ακόμα κι αν κάτι σας είναι πολύ ευχάριστο, και καταφέρνει να αποτελέσει μια διέξοδο από τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας, είναι ώρα να αναλογιστείτε μήπως έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή σας. Βάλτε μέτρο σε ό,τι έχετε καταλάβει ότι δεν σας κάνει καλό και θα βρείτε την ισορροπία που επιθυμείτε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσσος των κυπέλλων

Μήπως τον τελευταίο καιρό δουλεύετε υπερβολικά;

Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να έρθετε σε μια νέα ισορροπία και να αναζωογονηθείτε.

Κάντε το καλύτερο δυνατό για να φέρετε την αρμονία μεταξύ του πνεύματος και του σώματος, του διανοητικού και του συναισθηματικού πεδίου. Κάντε την μετριοπάθεια την καλύτερή σας φίλη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 18/04 Δευτέρα Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Τη σημερινή μέρα είστε απόλυτα πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά. Θα πρέπει να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις πολύτιμες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας. Για να επωφεληθείτε από αυτά που σας φέρνει η μοίρα, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω. Πιάστε δουλειά γιατί υπάρχουν πολλά να κερδίσετε!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των ράβδων

Εαν το τελευταίο διάστημα επεξεργάζεστε έντονα μια ιδέα, έχει έρθει η στιγμή να βρείτε έναν συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε. Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή επιχείρηση. Και μην φοβηθείτε τη σκληρή δουλειά. Είναι ο μόνος τρόπος να κάνετε πράξη τα όνειρά σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  17-19/04 Ισχυρές δεσμεύσεις – Λόγια που ενοχλούν

taro-6-9

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τους παράγοντες της ευημερίας στη ζωή σας: την ακίνητη περιουσία, τα χρήματα, και τους οικογενειακούς σας δεσμούς. Έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν είναι ανάγκη να παλεύετε συνεχώς με στερήσεις. Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε όσα θέλετε, συμβουλευτείτε κάποιον που το έχει καταφέρει.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε, και σήμερα πρόκειται να λάβετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να δείτε πέρα από τις προκαταλήψεις σας. Υπάρχει μια οπτική την οποία δεν έχετε σκεφτεί, ή μια θεωρία που μπορείτε να εφαρμόσετε τώρα. Εναλλακτικά, σκεφτείτε να κάνετε μια βόλτα ώστε να λάβετε την απαραίτητη απόσταση από το θέμα που σας απασχολεί.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 18/04 Δευτέρα Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Οι εραστές

Σήμερα μπείτε στη διαδικασία να αναζητήσετε ξανά την αγάπη σε νέες πηγές. Κάποιοι μπορεί να τη βρούν σε έναν ερωτικό σύντροφο, άλλοι στους οικογενειακούς δεσμούς και άλλοι στους φίλους. Όποια περίπτωση και αν σας αντιπροσωπεύει, θυμηθείτε να δείχνετε την αγάπη σας πρωτίστως στον εαυτό σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Αν σήμερα αισθάνεστε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την προσοχή για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε. Με αυτο τον τρόπο θα μεταδώσετε τα μηνύματα που προσπαθείτε εδώ και καιρό, και ίσως να βοηθηθείτε ακόμα και επαγγελματικά κάνοντας τα κατάλληλά άτομα να σας προσέξουν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη και είμαστε λυπημένοι για έναν σοβαρό λόγο. Άλλες φορές, είμαστε απλά υπερευαίσθητοι από θέματα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε στο παρελθόν. Και ακόμα και αν όλα μας πηγαίνουν καλά εξακολουθούμε να βρίσκουμε αιτίες για να παραπονεθούμε. Η πρόκλησή σας για σήμερα: μάθετε ποιο από αυτά τα δύο σενάρια σας αντιπροσωπεύει. Κατανοήστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω, αλλά η ζωή σας βάζει συνεχώς εμπόδια σε αυτή την πορεία. Αντί να απογοητεύεστε από αυτή την κατάσταση, εμπιστευθείτε το πλήρωμα του χρόνου. Είναι σίγουρα αποθαρρυντικό, αλλά μερικές φορές το να παραδινόμαστε στη μοίρα είναι ο καλύτερος δρόμος για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, και προσπαθήστε να καταλάβετε το μάθημα που υπάρχει σε όλο αυτό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  17-19/04 Ισχυρές δεσμεύσεις – Λόγια που ενοχλούν

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 18/04 Δευτέρα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ξιφών

Εάν αισθάνεστε το θύμα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αφαιρέσετε τις παρωπίδες σας. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα ως έχουν, και όχι οπώς σας κάνουν να νιώθετε. Έχετε εγκλωβιστεί από τα συναισθήματά σας; Ή από κάποιον άλλο; Σκεφτείτε τρόπους για να απελευθερωθείτε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα κάντε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για να βοηθήσετε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Είτε πρόκειται για οικονομική βοήθεια, ή ψυχολογική υποστηριξη, δείξτε στους άλλους τη γενναιοδωρία σας. Οι άνθρωποι θα σας ευχαριστήσουν και θα νιώσετε την ανεκτίμητη ικανοποίηση της προσφοράς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia