Ταρώ Ανατολής 18/04 Κυριακή

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 18/04 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 18/04 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

9 των πεντάκτινων .

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει πως πρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή. Δεν υπάρχει νόημα στο να δουλεύουμε χωρίς να χαιρόμαστε τους καρπούς των προσπαθειών μας. Βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ελάτε σε επαφή με τη φύση και γιορτάστε τη ζωή.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε μπορεί να γνωρίζει πολλά για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό το λόγο σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις πληροφορίες που πρόκειται να φτάσουν στο δρόμο σας.

Και αν αυτό δεν συμβεί, αναζητήστε οι ίδιοι τις πιθανές επαφές σας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 18/04 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Το αστέρι

Αν ψάχνετε για ένα σημάδι ότι το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, σήμερα θα σας παρουσιαστεί ένα μεγάλο λαμπερό αστέρι. Οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας πρέπει να αποβληθούν. Όταν ακολουθείτε την ευδαιμονία σας χωρίς φόβο, να περιμένετε να εμφανιστούν απρόσμενες ευκαιρίες. Η ελπίδα είναι φίλος σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε οικονομικά προβλήματα είναι ώρα να εξετάσετε τι μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για κακή διαχείριση από μεριάς σας; Η μήπως υπήρξαν πολλές υποχρεώσεις που συσσωρεύτηκαν και σας έφτασαν εδώ; Για ό,τι κι αν πρόκειται να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η λύση. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, όλα θα βελτιωθούν με το πέρσαμα του χρόνου. Αρκεί να δείξετε υπομονή και επιμονή.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας μιλάει για αταίριαστες σχέσεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 18/04 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Ήρθε η ώρα να τολμήσετε κάνοντας πραγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα. Αν η πορεία κάποιου σας έχει εμπνεύσει να γίνετε καλύτεροι πάρτε παράδειγμα από αυτό το άτομο ή ακόμα καλύτερα ζητήστε τη συμβουλή τους για να κάνετε το ιδανικό ξεκίνημα. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 18/04 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη και είμαστε στενοχωρημένοι για κάποιο σημαντικό λόγο. Άλλες φορές, είμαστε απλά υπερευαίσθητοι από πράγματα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε στο παρελθόν. Έτσι ακόμα και αν όλα μας πηγαίνουν καλά, εξακολουθούμε να βρίσκουμε αιτίες για να παραπονεθούμε. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να μάθετε ποιο από αυτά τα δύο σενάρια σας αντιστοιχεί. Μεταμορφώστε τη θλίψη σας σε κατανόηση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Στη φάση που βρίσκεστε έχετε κατανοήσει ότι η γνώση είναι δύναμη, και επιδιώκετε να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πνευματικά εφόδια για την υπόλοιπη πορεία σας. Αναζητήστε τις κατάλληλες πηγές, τα βιβλία, τα μαθήματα ή τους ανθρώπους, που θα σας οδηγήσουν κατάλληλα στο ταξίδι της γνώσης.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των ράβδων

Υπάρχει μια ιδέα που επεξεργάζεστε εδώ και καιρό; Βρείτε έναν συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να την βγάλετε στον έξω κόσμο. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε με τα πρώτα σας βήματα. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά και αφοσίωση αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας μιλάει για αταίριαστες σχέσεις

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των πεντάκτινων

Προσπαθείστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας για να διαφυλάξετε τα όσα έχετε. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να μάθετε να αφήνεστε. Σε περίπτωση που αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σας ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε αυτά που σας αντιστοιχούν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον αστείρευτο ενθουσιασμό σας και θα καταφέρετε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα! Επενδύστε στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δεν θα χάσετε. Εάν αισθάνεστε έλλειψη κίνητρου, αναρρωτηθείτε ποιο άτομο το οποίο γνωρίζετε μπορεί να σας εμπνεύσει ή ακόμα και να σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot