Ταρώ Ανατολής 18/05 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 18/05 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 18/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η δύναμη .

Η δύναμη της ψυχής σας μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις, και οι εμπειρίες που ζήσατε το τελευταίο διάστημα σας έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα. Τα καλά νέα είναι πως είστε απόλυτα ικανοί να εξημερώσετε τις δυνάμεις που σας εκφοβίζουν και να ξαναβρείτε τη χαμένη σας γαλήνη.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των πεντάκτινων

Μήπως έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή με τον φόβο ότι θα χάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς;

Η σημερινή μέρα σας καλεί να αναλογιστείτε όσα χάνετε με αυτή σας την συμπεριφορά.

Διαφορετικά, αν αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα αναλάβετε δράση διεκδικώντας αυτά που σας ανήκουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 18/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας τονίζει την επιτακτική ανάγκη του να χαρείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας. Απολαύστε τη φύση γύρω σας, ελάτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φέρτε σε ισορροπία το πνεύμα και την ψυχή σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αφιερώστε την αγάπη και την ενέργειά σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και ταυτόχρονα εξασκείστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Η Βασίλισσα των κυπέλλων σας προτρέπει να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και να νιώσετε ψυχική ολοκλήρωση μέσα από αυτό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Τσιγγάνων 16-31/05 – Οι ερωτικές σχέσεις θα ισορροπήσουν!

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 18/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ένας νέος κύκλος ωριμότητας και δημιουργικής δυναμικής ξεκινά για εσάς, πράγμα που πρόκειται να σας φέρει την συναισθηματική ικανοποίηση που αποζητάτε. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις εμπνευσμένες ιδέες που θα σας επισκεφθούν και αξιοποιήστε τις με τον κατάλληλο τρόπο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της ζωής σας. Σε αυτά τα θέματα ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας τρομοκρατούν ώστε έπειτα να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 18/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν η τωρινή απασχόλησή σας δεν σας ταιριάζει, ή δεν σας παρέχει τη δυνατότητα να φτάσετε εκεί που θέλετε, είναι ώρα να αναζητήσετε κάτι πιο κατάλληλο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η εγκράτεια

Μήπως δουλεύετε σε εξαντλητικούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε ισορροπία μεταξύ του πνεύματος και του σώματος, και να παρέχετε μια δόση μετριοπάθειας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των ράβδων

Η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα σχετικά με ένα αγαπημένο σας έργο. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Αν δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, η περιόδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

10 των πεντάκτινων

Σας δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστείτε και να εκτιμήσετε όσα υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε πλούσιοι. Οι δικοί σας άνθρωποι, όσα έχετε καταφέρει και όσα έχετε μάθει. Αυτά είναι τα πράγματα που μπορούν να γεμίσουν την ψυχή ενός ανθρώπου, και τα υλικά αγαθά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Τσιγγάνων 16-31/05 – Οι ερωτικές σχέσεις θα ισορροπήσουν!

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο κόσμος

Μην κρατάτε άλλο κρυφά τα έργα σας τώρα, μοιραστείτε τα με τον κόσμο και δεν θα χάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές εκείνων που γνωρίζουν. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι για όσα πρόκειται να σας φέρει το μέλλον καθώς έχετε δουλέψει πολύ για όσα επιθυμείτε να μπούν στη ζωή σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον αστείρευτο ενθουσιασμό σας και θα καταφέρετε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα! Επενδύστε στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δεν θα χάσετε. Εάν αισθάνεστε έλλειψη κίνητρου, αναρρωτηθείτε ποιο άτομο το οποίο γνωρίζετε μπορεί να σας εμπνεύσει ή ακόμα και να σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66