Ταρώ Ανατολής 18/07 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 18/07 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 18/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

4 των ξιφών .

Μερικές φορές χρειάζεται να προχωράμε μπροστά παρά τα σημάδια που μας δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές, πρέπει να περιμένουμε. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας δείχνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε την δεύτερη επιλογή σήμερα. Αυτή τη στιγμή, είναι πολύ σημαντικό να γιατρευτείτε από ό, τι ενοχλεί το σώμα και την ψυχή σας. Η αποστολή σας είναι να βρείτε ισορροπία κάνοντας ένα διάλειμμα από τον έξω κόσμο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα κάντε ένα διάλειμμα από τις ευθύνες σας και αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εαν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο σπίτι προσπαθήστε να θυμηθείτε τι είναι αυτό που θα σας φέρει την αρμονία που χρειάζεστε.

Σκεφτείτε σε ποιές περιόδους της ζωής σας πήγαιναν καλά τα πράγματα και προσπαθήστε να το επαναλάβετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 18/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό μέχρι τώρα ώστε να έχετε κάτι να επιδείξετε όσον αφορά τη δουλειά σας. Όμως δεν το κάνετε. Σε αυτό το στάδιο που βρίσκεστε, είστε τόσο εξαντλημένοι που θέλετε να τα παρατήσετε όλα. Αλλά θα κάνετε λάθος. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας πριν συνεχίσετε. Θα φτάσετε σύντομα εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Ήλιος

Όπου κι αν ζείτε, η εμφάνιση του Ήλιου δείχνει ότι είναι καλοκαίρι στην καρδιά σας τώρα. Γιορτάστε την εκτεταμένη, ζωτική ενέργεια που σας περιβάλλει σήμερα. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να εκμεταλλευτείτε τις ισχυρές δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσής σας. Τα παιδιά μπορεί να παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/07 Ερωτικές αντιδικίες

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 18/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των ξιφών

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να κυρήξετε ανακωχή με μια ενοχλητική κατάσταση. Να είστε σίγουροι ότι είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές ίσως να μην μπορούμε να φερθούμε με τον τρόπο που θέλουμε και να φτιάξουμε τα πράγματα όπως επιθυμούμε, όμως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα γίνουν όλα όπως πρέπει να είναι.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η δύναμη

Η δύναμη της ψυχής σας μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις, και οι εμπειρίες που ζήσατε το τελευταίο διάστημα σας έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα. Τα καλά νέα είναι πως είστε απόλυτα ικανοί να εξημερώσετε τις δυνάμεις που σας εκφοβίζουν και να ξαναβρείτε τη χαμένη σας γαλήνη.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 18/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Το άρμα

Σήμερα η ζωή σας πρόκειται να υποστεί μια αλλαγή ταχυτήτων. Η τύχη σας θα αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και θα συμβούν γεγονότα που περιμένατε για καιρό. Εξακολουθείτε να νιώθετε μια ανυπόφορη στατικότητα; Πάρτε την πρωτοβουλία για να στρέψετε τις πιθανότητες υπερ σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Πώς σας αντιμετωπίζουν στο περιβάλλον της εργασίας σας; Νιώθετε να αναγνωρίζεται όλη σας η σκληρή προσπάθεια; Σας γεμίζει αυτό που κάνετε στο τέλος της ημέρας; Δεν είναι ανάγκη να συμβιβάζεστε αν νιώθετε πως δεν είναι το ιδανικό για εσάς. Αναζητήστε ευκαιρίες για μια εργασία με καλύτερη προοπτική.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε στην άκρη τις βαρετές σας υποχρεώσεις για λίγο και επικεντρωθείτε στην ομορφιά την αγάπη και την τέχνη. Χαρίστε ζεστασιά και καλά συναισθήματα στους γύρω σας, και ειδικά σε αυτούς που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Όσοι έχετε καλλιτεχνικές τάσεις σήμερα πρόκειται να δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ράβδων

Ίσως νιώσατε πως η ρουτίνα της καθημερινότητάς σας έχει αρχίσει να σας κουράζει και να σας ρίχνει ψυχολογικά. Η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα θα είναι η επικοινωνία σας με άτομα, καινούργια η γνώριμα, με τα οποία θα ανταλλάξετε ιδέες και συναισθήματα και θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπά όσο θα θέλατε, κάντε εσείς το πρώτο βήμα και κανονίστε μια συνάντηση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/07 Ερωτικές αντιδικίες

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

O Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε συνεχώς απογοητευμένοι και πως κάτι σας φταίει, είναι ώρα να εξετάσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του ζητήματος. Μήπως επιλέγετε να βλέπετε πάντα τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι καλό δεν καταφέρνετε να το αιστανθείτε ουσιαστικά; Προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αρνητισμό γιατί δεν μπορεί να σας ωφελήσει πλέον. Θα είναι δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065