Ταρώ Ανατολής 18/08 Τετάρτη

taro

Ταρώ Ανατολής 18/08 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 18/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

4 των ράβδων .

Είναι η ιδανική στιγμή για να φτιάξετε το σπιτικό που πάντα επιθυμούσατε ή να βρείτε το κατάλληλο μέρος για να εγκατασταθείτε. Είτε ψάχνετε ένα μεγάλο κα άνετο μέρος για να το διαμορφώσετε με το δικό σας γούστο, είτε θέλετε να εστιάσετε στην πρακτική οργάνωση του χώρου που μένετε, κάντε τα απαραίτητα βήματα για να το πετύχετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των ξιφών

Αν αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε συνεχώς έναν λόγο για να παραπονίεστε, ή ότι όλα σας φαίνονται αρνητικά και απαισιόδοξα, βάλτε τα δυνατά σας για να το σταματήσετε.

Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε την θετική πλευρά όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας πηγαίνουν στραβά, όμως θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι αν έστω προσπαθήσετε.

Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 18/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο τρελός

Αυτή τη μέρα τολμήστε αυτό που σκεφτόσασταν και συνεχώς διστάζατε, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Δείτε τον ευατό σας σε νέα πλαίσια και κάντε δοκιμές μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιρίαζει. Ο τολμών νικά!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των πεντάκτινων

Το τελευταίο διάστημα αφιερώσατε όλες σας τις δυνάμεις προσπαθώντας να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, είτε αυτό αφορούσε ένα προσωπικό σας έργο, είτε επρόκειτο για κάποιον ή κάποιους που αγαπάτε ιδιαίτερα. Πολύ σύντομα θα δείτε τα υπέροχα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, και θα απολαύσετε την συναισθηματική ολοκλήρωση που θα σας φέρει αυτή η διαδικασία. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/08 – Νέα από το παρελθόν – Επαγγελματικές αλλαγές

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 18/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των ξιφών

Ίσως περνάτε μια άσχημη περίοδο και το μόνο που επιθυμείτε τώρα είναι να βγείτε από αυτήν. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και κυρίως μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό που βιώνετε. Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχετε λάβει ένα πολύτιμο μάθημα και θα νιώσετε σοφότεροι.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

10 των ξιφών

Η ζωή για εσάς ήταν δύσκολη το τελευταίο δίαστημα, και όσο κι αν προσπαθήσατε να ανταπεξέλθετε συνέβησαν αρκετές ατυχίες. Όμως, η σημερινή μέρα έρχεται για να σας δικαιώσει και να σας φέρει και πάλι τη χαρά. Κάτι που περιμένατε καιρό να συμβεί, ή ένα απρόσμενο καλό νέο θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε ανανεωμένοι.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 18/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν νιώθετε οτι οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμένατε από αυτούς, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήμτά σας. Η σημερινή σας πρόκληση είναι να εξετάσετε αν το ποτήρι που βρίσκεται μπροστά σας είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι υπάρχει μέσα σε αυτό για να ανακάμψετε από τη θλίψη σας. Αλλάξτε την προοπτική σας και θα νιώσετε και πάλι αισιόδοξοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ράβδων

Σήμερα είναι μια μέρα έμπνευσης και είστε γεμάτοι με φρέσκες ιδέες. Ωστόσο μην παρασύρεστε από αυτή την έξαψη της φαντασίας σας. Φροντίστε να ισορροπήσετε την έμπνευσή σας με την πραγματικότητα. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποια μηνύματα που μπορεί να λάβετε από ένα νέο άτομο στο περιβάλλον σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/08 – Νέα από το παρελθόν – Επαγγελματικές αλλαγές

taro-zodia-098

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνα μπορείτε να σκεφτείτε, ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας ώστε να σας βοηθήσουν με την ανάπτυξη των σχεδιών σας τώρα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των κυπέλλων

Βρείτε τρόπους για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην οικία σας. Είτε χρειάζεται να δουλέψετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας με τα άλλα άτομα του σπιτιού, είτε ο χώρος σας απαιτεί κάποια ανανέωση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia