Ταρώ Ανατολής 18/12 Σάββατο

taro

Ταρώ Ανατολής 18/12 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 18/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

9 των κυπέλλων .

Αν νιώθετε οτι χρειάζεστε παραπάνω πράγματα από τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και αναζητάτε ουσιαστικότερη επαφή και πιο ιδιαίτερη σύνδεση, δοκιμάστε να μοιράζεστε πιο πολλά απο τα συναισθήματά σας με αυτούς που ξέρετε πως θα σας καταλάβουν. Όμως φροντίστε να μην μονοπωλείτε το ενδιαφέρον συνεχώς, ακούστε κι εσείς με τη σειρά σας τους δικούς τους προβληματισμούς.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναζητήσετε όλους τους πιθανούς βοηθούς για τα δημιουργικά έργα που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Καταγράψτε μια λίστα εποικοδομητικών, ρεαλιστικών βημάτων που θα σας φέρουν στο σημείο του τερματισμού. Αναρωτηθείτε ποιοί θα είναι αυτοί που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη με την βοήθεια και τα ταλέντα τους.

Όμως θα πρέπει κι εσείς από τη μεριά σας να είστε εκεί γι’ αυτούς όταν χρειαστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 18/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει δυσκολέψει για καιρό, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζετε πως δεν ωραιοποιεί τα πράγματα και ξέρετε οτι θα σας πεί την αλήθεια χωρίς περιττά λόγια. Αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να προχωρήσετε, γι’ αυτό βρείτε αυτό το άτομο και εκφράστε του τους προβληματισμούς σας χωρίς υπεκφυγές.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

10 των ράβδων

Ενώ πλησιάζετε στην ολοκλήρωση ενός έργου για το οποίο κοπιάσατε πολύ, ταυτόχρονα νιώθετε τις δυνάμεις σας να εξαντλούνται και αυτό σας απογοητεύει. Μην τα παρατήσετε όμως, γιατί όλη αυτή η προσπάθεια αξίζει να ανταμειφθεί. Κάντε το απαραίτητο διάλειμμα και επανέλθετε έτοιμοι για να διασχίσετε την γραμμή του τερματισμού.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-19/12 Πρόταση δέσμευσης – Νέα δουλειά

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σήμερα θα χρειαστεί να σκεφτείτε πιθανούς τρόπους για να επιτύχετε την αρμονία στο χώρο που ζείτε. Η λύση μπορεί να είναι είτε η αναδιαμόρφωση του χώρου σας, η έμπρακτη φροντίδα των αγαπημένων σας, ή μια μέρα αφιερωμένη στις δικές σας ανάγκες. Ό,τι κι αν σας αντιστοιχεί προγραμματίστε το άμεσα γιατί το έχετε ανάγκη.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 18/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα, ο ιππότης των ράβδων σας καλεί να κάνετε το μεγάλο πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε σχέδια επεξεργάζεστε. Μην χάνετε άλλο χρόνο! Αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν από το περιβάλλον σας, είτε κάποιον που δεν γνωρίζετε αλλά θαυμάζετε πολύ.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από την έλλειψη χρημάτων που ίσως αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα της ζωής σας που σας γεμίζουν αληθινά. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.

zodia-zwdia-9988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Έχετε την ευκαρία να επιλέξετε τι είναι αυτό που θέλετε να μάθετε περισσότερο, καθώς ανόιγεται ένας νέος κύκλος πνευματικής γνώσης και ανάπτυξης μπροστά σας. Είτε σας ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο,είτε θέλετε να εμβαθύνετε στην εξερεύνηση της ψυχής σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική για σας αν κάνετε ένα μικρό και απαραίτητο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και κανονίσετε κάτι όμορφο για εσάς και αυτούς που αγαπάτε. Είτε αυτό είναι ένα γεύμα, μια βραδιά ταινίας, ή μια εξόρμηση στη φύση. Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-19/12 Πρόταση δέσμευσης – Νέα δουλειά

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 18/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Αξιοποιήστε την σπάνια καλλιτεχνική σας έμπνευση και μπείτε στην διαδικασία της δημιουργίας για να διώξετε μακριά κάθε άσχημη σκέψη που σας απασχολεί. Μέσω της ενασχόλησης με αυτά που σας γεμίζουν θα καταφέρετε να βρείτε ξανά το νήμα στη ζωή και έναν καλό λόγο για να ξυπνάτε με όρεξη και ενθουσιασμό.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες μην το αγνοείτε άλλο. Φέρτε στην επιφάνεια όλους τους προβληματισμούς και τα συναισθήματά σας αντί να κάνετε πως δεν υπάρχουν. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε. Πάρτε τον χρόνο σας για να το επεξεργαστείτε και θα τα καταφέρετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia