Ταρώ Ανατολής 19/01 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 19/01 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 19/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Βασίλισσα των ξιφών .

Ώρα να χρησιμοποιήσετε την σκληρά κερδισμένη εμπειρία σας στα θέματα που αντιμετωπίζετε τώρα, ξεχωρίζοντας τις σωστές κινήσεις από τις λάθος. Και αν νιώθετε πως η συμπεριφορά ενός κοντινού σας ατόμου έχει αλλάξει απέναντί σας είναι καλύτερα να το συζητήσετε με το ίδιο παρά να παραπονεθείτε γι΄ αυτό σε κάποιον τρίτο. Με λίγη καλή θέληση όλα θα λυθούν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των ράβδων

Ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να λάβετε την αναγνώριση και τον θαυμασμό των γύρω σας.

Παλέψατε πολύ για να βρεθείτε εδώ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας.

Απλά φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 19/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε απ’ ό,τι σας δεσμεύει τώρα, είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε μια κατάσταση. Δεν αξίζει να ζείτε μια ζωή με συμβιβασμούς. Σιγουρευτείτε οτι εκφράζετε αυτά που θέλετε και αν οι άλλοι δεν τα σέβονται τότε έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αναλάβετε την πρωτοβουλία για να θέσετε την ζωή σας υπό έλεγχο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των ξιφών

Σε περίπτωση που περνάτε μια ιδαίτερα δύσκολη φάση, το μόνο σίγουρο είναι πως θέλετε όσο τίποτα να τελειώσει. Όμως καμιά φορά οι καταστάσεις χρειάζεται να κάνουν τον κύκλο τους πριν ολοκληρωθούν και φύγουν μια για πάντα από τη ζωή μας. Δείξτε κατανόηση και υπομονή και όλα θα επανέλθουν σταδιακά και πάλι στο φυσιολογικό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/01 – Deste Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Ιανουαρίου 2022

chartomantia-098

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Πρόκειται να σας παρουσιαστεί μια ιδανική ευκαιρία για να αξιοποιήσετε τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Χρησιμοποιήστε την έμπνευση που σας έχει γεννηθεί όλο αυτό το διάστημα και θα δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που πρόκειται είτε να σας συνοδεύσει, είτε να σας παρακινήσει σε σημαντικά επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 19/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε ιδιαίτερα εργατικοί και προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας. Σε αυτή τη φάση της ζωής σας έχετε έντονη παραγωγική ικανότητα και απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αν η εργασία σας δεν ταιρίαζει στον τρόπο ζωής σας, είτε νιώθετε να μην αναγνωρίζεται η προσπάθειά σας, μην φοβάστε να αναζητήσετε κάτι νέο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ξιφών

Ίσως περνάτε μια άσχημη περίοδο και το μόνο που επιθυμείτε τώρα είναι να βγείτε από αυτήν. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και κυρίως μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό που βιώνετε. Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχετε λάβει ένα πολύτιμο μάθημα και θα νιώσετε σοφότεροι.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των ξιφών

Η ζωή για εσάς ήταν δύσκολη το τελευταίο δίαστημα, και όσο κι αν προσπαθήσατε να ανταπεξέλθετε συνέβησαν αρκετές ατυχίες. Όμως, η σημερινή μέρα έρχεται για να σας δικαιώσει και να σας φέρει και πάλι τη χαρά. Κάτι που περιμένατε καιρό να συμβεί, ή ένα απρόσμενο καλό νέο θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε ανανεωμένοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

7 των ξιφών

Αν αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε συνεχώς έναν λόγο για να παραπονίεστε, ή ότι όλα σας φαίνονται αρνητικά και απαισιόδοξα, βάλτε τα δυνατά σας για να το σταματήσετε. Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε την θετική πλευρά όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας πηγαίνουν στραβά, όμως θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι αν έστω προσπαθήσετε. Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/01 – Deste Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Ιανουαρίου 2022

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 19/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η δύναμη

Η δύναμη ενός ανθρώπου μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις. Τι είναι αυτό που σας έχει δυσκολέψει τη ζωή τελευταία; Αν νιώθετε να έχετε φτάσει στα όριά σας, χρησιμοποιήστε αυτή την αποφασιστικότητα για να λήξετε ό,τι σας τρομοκρατεί. Είστε πιο δυνατοί από αυτό, αρκεί να το πιστέψετε και οι ίδιοι.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν νιώθετε οτι οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμένατε από αυτούς, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήμτά σας. Η σημερινή σας πρόκληση είναι να εξετάσετε αν το ποτήρι που βρίσκεται μπροστά σας είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι υπάρχει μέσα σε αυτό για να ανακάμψετε από τη θλίψη σας. Αλλάξτε την προοπτική σας και θα νιώσετε και πάλι αισιόδοξοι.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh