Ταρώ Ανατολής 19/01 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 19/01 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 19/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιππότης των πεντάκτινων .

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά τη σημερινή μέρα! Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις χρυσές ευκαιρίες που έρχονται τώρα στο δρόμο σας. Αυτή τη στιγμή θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν. Για να επωφεληθείτε από την θεά τύχη, θα χρειαστεί να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι. Υπάρχουν πολλά να κερδίσετε!

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των κυπέλλων

Αν αφιερώνετε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι το μέλλον σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη μερικές από αυτές τις σκέψεις.

Αξιοποιήστε την φαντασία και τα όνειρά σας σαν ένα χάρτη πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Συμμετέχτε ενεργά σε όσα συμβαίνουν και μην μένετε άλλο απλοί παρατηρητές. Μόνο έτσι θα καταφέρετε όσα στοχεύετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 19/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των ξιφών

Μήπως αισθάνεστε πως έχετε αδικηθεί τελευταία; Το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αποκτήσετε μια νέα οπτική στα όσα σας συμβαίνουν. Ίσως τα γεγονότα να μην είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπετε, προσπαθήστε να αποβάλλετε τα παρορμητικά συναισθήματα και να προσεγγίσετε τη ζωή σας με έναν πιο φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των ξιφών

Έχετε πολλέες νέες ιδέες που πρόκειται να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που επιθυμείτε για την ζωή σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη της υλοποίησης τους σταδιακά, παρά στην διαρκή σκέψη και ανάλυση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην πράξη!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10μερο Ιαν ΄21 Προβλέψεις Αγάπης

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 19/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο κόσμος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βγάλετε τα πολυδουλεμένα έργα σας έξω στον κόσμο. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά έχετε πίστη στον εαυτό σας και την γενναιοδωρία του σύμπαντος προς εσάς.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 19/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

7 των πεντάκτινων

Σε ένα μεγάλο έργο σας που είναι σχεδόν έτοιμο να ολοκληρωθει, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Μην δειλιάζετε, ούτε να σκέφτεστε πως θα το κρίνουν οι άλλοι. Εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε καλύτερα από όλους πόση προσπάθεια έχετε καταβάλλει, και αυτό σας κάνει νικητές.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τρελός

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι τρελό, οι σημερινές ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ίσως να μην είναι και τόσο τρελό τελικά. Τούτου λεχθέντος, μην πέσετε από μεγάλο ύψος χωρίς αλεξίπτωτο. Ετοιμάστε τις αποσκευές σας με όλα όσα χρειάζεστε για το ταξίδι σας στο άγνωστο. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε να χαθείτε στη διαδρομή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των ράβδων

Αν περιμένατε με ανυπομονησία να ακούσετε νέα από ένα έργο που αγαπάτε ιδιαίτερα, η σημερινή μέρα θα σας φέρει καλές ειδήσεις. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Δεν ετοιμάζετε ακόμα κάτι; Μην φοβάστε να αναλάβετε δράση με σαφείς προθέσεις. Τα σημάδια είναι θετικά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

4 των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε πράγματα τα οποία νιώθετε δικά σας. Ωστόσο, μην κλείνεστε στον εαυτό σας για να προστατεύσετε όσα σας ανήκουν. Σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να σκεφτείτε αυτήν τη λεπτή αλλά σημαντική διάκριση. Εναλλακτικά, εάν αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας σε υλικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους για να διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10μερο Ιαν ΄21 Προβλέψεις Αγάπης

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή αφορά τη σκέψη και τον προγραμματισμό. Και άλλες απαιτεί τη δράση για την έναρξη νέων έργων. Σήμερα, ο ιππότης των ράβδων σας προσκαλεί να προχωρήσετε σε ό, τι νέο σχέδιο έχετε προγραμματίσει. Μην καθυστερείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Εναλλακτικά, ο ιππότης των ράβδων μπορεί να σηματοδοτεί κάποιον που σας εμπνέει να πάρετε παράδειγμα από την πορεία του και να εξελιχθείτε αντίστοιχα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Το αστέρι

Αν ψάχνετε για ένα σημάδι πως το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, σήμερα θα σας παρουσιαστεί ένα μεγάλο λαμπερό αστέρι. Αποβάλλετε οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και ανησυχίας. Όταν ακολουθείτε την ευδαιμονία σας χωρίς φόβο, να περιμένετε να εμφανιστούν απρόσμενες ευακαιρίες στο δρόμο σας. Η ελπίδα είναι φίλος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00