Ταρώ Ανατολής 19/02 Σάββατο

taro

Ταρώ Ανατολής 19/02 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 19/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

9 των πεντάκτινων .

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αδράξτε τη μέρα και περάστε χρόνο με τα αγαπήμενα σας πρόσωπα, η αφιερώστε την στη φροντίδα και την περιποίηση του εαυτού σας.

zodia-taro-45

 

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε απ’ ό,τι σας δεσμεύει τώρα, είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε μια κατάσταση. Δεν αξίζει να ζείτε μια ζωή με συμβιβασμούς.

Σιγουρευτείτε οτι εκφράζετε αυτά που θέλετε και αν οι άλλοι δεν τα σέβονται τότε έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

Αναλάβετε την πρωτοβουλία για να θέσετε την ζωή σας υπό έλεγχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 19/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των ράβδων

Ενώ πλησιάζετε στην ολοκλήρωση ενός έργου για το οποίο κοπιάσατε πολύ, ταυτόχρονα νιώθετε τις δυνάμεις σας να εξαντλούνται και αυτό σας απογοητεύει. Μην τα παρατήσετε όμως, γιατί όλη αυτή η προσπάθεια αξίζει να ανταμειφθεί. Κάντε το απαραίτητο διάλειμμα και επανέλθετε έτοιμοι για να διασχίσετε την γραμμή του τερματισμού.

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Σελήνη

Αν τελευταία είστε πολύ συναισθηματικοί και βλέπετε ιδιαίτερα ζωντανά όνειρα, όλα αυτά είναι σημάδια προς την ανάγκη σας για μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και φροντίστε στον εαυτό σας. Αναζητήστε τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω απασχολώντας την ψυχή σας. Μετά από αυτό θα είστε έτοιμοι να πάτε παρακάτω χωρίς έγνοιες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  19-21/02 Ρομαντικά λόγια – Ερωτικές εξελίξεις

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των πεντάκτινων

Ακόμη κι αν τώρα αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά θέματα, και δυσκολεύεσετε να παρέχετε στον εαυτό σας όσα σας είναι επιθυμητά, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που ευημερούν. Είναι η οικογένεια, η συντροφικότητα, κάποιο ταλέντο σας ή κάτι διαφορετικό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση δώστε βάση στα θετικά πράγματα γύρω σας και θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε όλα.

 

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

8 των ράβδων

Αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας τελευταία, αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα που πρόκειται να ζωηρέψουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Απλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε αυτά που πρόκειται να έρθουν και να καλωσορίσετε τις καινούργιες εμπειρίες με προθυμία.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 19/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν νιώθετε οτι οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμένατε από αυτούς, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήμτά σας. Η σημερινή σας πρόκληση είναι να εξετάσετε αν το ποτήρι που βρίσκεται μπροστά σας είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι υπάρχει μέσα σε αυτό για να ανακάμψετε από τη θλίψη σας. Αλλάξτε την προοπτική σας και θα νιώσετε και πάλι αισιόδοξοι.

 

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνα μπορείτε να σκεφτείτε, ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας ώστε να σας βοηθήσουν με την ανάπτυξη των σχεδιών σας τώρα.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των πεντάκτινων

Τι θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε ανθρώπους να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεάλιστες και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών, πραγματοποιήσημων βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο που είστε τώρα έως την τελική φάση. Η δουλειά σας για σήμερα είναι να βρείτε άτομα των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν συγκεκριμένη μορφή. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τα πράγματα που μπορούν να σας κάνουν πλούσιους: τα ακίνητα, τα χρήματα, ακόμη και τους δυνατούς οικογενειακούς σας δεσμούς. Θέλει να σας υπενθυμίσει ότι ο κόσμος είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και ό,τι και αν συμβαίνει τώρα πρόκειται να έρθουν ξανά καλές στιγμές στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  19-21/02 Ρομαντικά λόγια – Ερωτικές εξελίξεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 19/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

 

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

O ιππότης των κυπέλλων

Πρόκειται να σας παρουσιαστεί μια ιδανική ευκαιρία για να αξιοποιήσετε τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Χρησιμοποιήστε την έμπενυση που σας έχει γεννηθεί όλο αυτό το διάστημα και θα δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που πρόκειται είτε να σας συνοδεύσει, είτε να σας παρακινήσει σε σημαντικά επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66