Ταρώ Ανατολής 19/04 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 19/04 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 19/04 Τρίτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Βασίλισσα των ράβδων .

Σήμερα αξιοποιήστε τις δυνατότητες σας όπου κι αν βρίσκεστε γιατί αν μείνετε αδρανείς θα χάσετε την ευκαιρία να σας προσέξουν αυτοί που επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό είτε για ερωτικό ενδιαφέρον είναι ώρα να τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των ξιφών

Η σημερινή κάρτα σας προειδοποιεί πως χρειάζεστε ένα άμεσο διάλειμμα από την καθημερινότητα για να βρείτε την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας.

Βρείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να ζήσετε όπως θέλετε και αποβάλλετέ το από τη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 19/04 Τρίτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των κυπέλων

Είναι ώρα να γιορτάσετε καθώς η εμφάνιση του άσου των κυπέλλων κηρύσσει την έναρξη ενός νέου κύκλου δημιουργικής ανάπτυξης και συναισθηματικής ικανοποίησης. Θα εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας στο έπακρο και θα νιώσετε συναισθηματική ευεξία μετά από καιρό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των κυπέλλων

Αναλογίζεστε υπερβολικά το τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον; Ίσως έχετε πολλά σχέδια αλλά αδυνατείτε να τα πραγματοποιήσετε λόγω της υπερανάλυσης που συνηθίζετε να κάνετε. Τη σημερινή μέρα χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι πραγματικά, ένας χάρτης πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Περάστε από την θεωρία στην πράξη και θα δείτε ότι όλα είναι δυνατά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

taro-6-9

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η εγκράτεια

Μήπως δουλεύετε σε εξαντλητικούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε ισορροπία μεταξύ του πνεύματος και του σώματος, και να παρέχετε μια δόση μετριοπάθειας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

10 των πεντάκτινων

Ισώς τελευταία να αντιμετωπίσατε προβλήματα με τα οικονομικά σας, και να νιώσατε ότι δεν μπορείτε να προσφέρετε όσα επιθυμείτε σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Όμως πλησιάζει το τέλος αυτής της δυσάρεστης φάσης και οι κόποι σας επιτέλους θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 19/04 Τρίτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Πρόκειται να λάβετε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που θα διαλευκάνει την αλήθεια που αναζητάτε. Αυτό που θα μάθετε τώρα θα βελτιώσει τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Και αν αυτό δεν γίνει, συνομιλήστε οι ίδιοι με τους κατάλληλους ανθρώπους και πάρτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

7 των πεντάκτινων

Σε ένα μεγάλο έργο σας που είναι σχεδόν έτοιμο να ολοκληρωθει, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Μην δειλιάζετε, ούτε να σκέφτεστε πως θα το κρίνουν οι άλλοι. Εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε καλύτερα από όλους πόση προσπάθεια έχετε καταβάλλει, και αυτό σας κάνει νικητές.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των πεντάκτινων

Είναι ώρα να βρείτε τρόπους για να δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στον κόσμο. Είτε επιλέξετε να δωρίσετε χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης σε αυτούς που το χρειάζονται, είτε βοηθήσετε έμπρακτα αφιερώνοντας το χρόνο σας, στο τέλος θα νιώσετε πολύ όμορφα. Μην ανησυχείτε αν θα εκτιμηθεί η γενναιοδωρία σας, οι άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη είναι πάντα ευγνώμονες για όσα τους προσφέρουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

4 των πεντάκτινων

Αν διστάζετε να τολμήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται επειδή φοβάστε να μην χάσετε κάτι που θεωρείτε δεδομένο, ξανασκεφτείτε αυτή σας την τακτική. Μόνο μέσω της αλλαγής θα καταφέρετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε και να εξελιχθείτε σε κάτι παραπάνω από αυτό που είστε τώρα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 19/04 Τρίτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο μάγος

Σήμερα θα σας προσφερθεί η τέλεια ευκαιρία για να εργαστείτε παίρνοντας τη ζωή σας στα χέρια σας. Ποιές ευθύνες μπορείτε να αναλάβετε για να την μεταμορφώσετε; Εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας! Έρχεστε σε έπαφη με έναν ανώτερο σκοπό που σας κάνει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο θάνατος

Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε άχρηστο και παλιό και καλωσορίστε το νέο. Μην φοβηθείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά νόημα στη ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia