Ταρώ Ανατολής 19/05 Τετάρτη

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 19/05 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 19/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των ράβδων .

Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες αποδίδουν και νιώθετε δικαίωση. Όμως μήπως κάποιος επισκιάζει αυτή την καλή σας στιγμή; Αν κάποιος από το περιβάλλον σας έχει στραφεί εναντίον σας καλό θα είναι να τον αντιμετωπίσετε τώρα λέγοντάς του πως σας κάνει να νιώθετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των ξιφών

Σε περίπτωση που περνάτε μια ιδαίτερα δύσκολη φάση, το μόνο σίγουρο είναι πως θέλετε όσο τίποτα να τελειώσει.

Όμως καμιά φορά οι καταστάσεις χρειάζεται να κάνουν τον κύκλο τους πριν ολοκληρωθούν και φύγουν μια για πάντα από τη ζωή μας.

Δείξτε κατανόηση και υπομονή και όλα θα επανέλθουν σταδιακά και πάλι στο φυσιολογικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Ανατολής 19/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε απ’ ό,τι σας δεσμεύει τώρα, είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε μια κατάσταση. Δεν αξίζει να ζείτε μια ζωή με συμβιβασμούς. Σιγουρευτείτε οτι εκφράζετε αυτά που θέλετε και αν οι άλλοι δεν τα σέβονται τότε έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αναλάβετε την πρωτοβουλία για να θέσετε την ζωή σας υπό έλεγχο.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/05 – Άφιξη νέου έρωτα – ισχυρογνωμοσύνη άντρα

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 19/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ξιφών

Σήμερα θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε αν οι λόγοι για τους οποίους νιώθετε λυπημένοι είναι πράγματι σοβαροί ή απλά είστε ευαίσθητοι λόγω των δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος και τείνετε να βλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή την δυσάρεστη φάση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 19/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αδράξτε τη μέρα και περάστε χρόνο με τα αγαπήμενα σας πρόσωπα, η αφιερώστε την στη φροντίδα και την περιποίηση του εαυτού σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες πληροφορίες και ιδέες που πρόκειται να συναντήσετε τώρα, καθώς αποζητάτε να εμβαθύνετε στα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της γνώσης. Είτε σας έλκυει η πνευματική είτε η πρακτική γνώση θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να δώσετε προτεραιότητα στην χαρά και την αγάπη σήμερα. Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε μόνο στα όμορφα συναισθήματα και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Είτε θέλετε να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε, είτε νιώθετε πως χρειάζεται να επικεντωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες και να θρέψετε την ψυχή σας με τον ιδανικό τρόπο, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να το κάνετε πράξη.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/05 – Άφιξη νέου έρωτα – ισχυρογνωμοσύνη άντρα

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο θάνατος

Η ζωή σας πρόκειται να μεταμορφωθεί τώρα, και όλα όσα θυμίζουν τον παλιό σας εαυτό σιγά σιγά θα μετατραπούν σε κάτι καινούργιο. Μην φοβάστε αυτή την ανανέωση, τίποτα στη φύση δεν μπορεί να εξελιχθεί χωρίς να αλλάξει. Εμπιστευθείτε το ενστικτό σας και αποβάλλετε οτιδήποτε είναι πλέον περιττό.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των κυπέλλων

Αν αναλύτετε και σκέφτεστε συνεχώς το μέλλον σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την τάση για να δημιουργήσετε ένα πλάνο πορείας που θα εφαρμόσετε το επόμενο διάστημα. Σκεφτείτε που θέλετε να είστε σε ένα χρόνο από τώρα και σχεδιάστε τα κατάλληλα βήματα για να το πετύχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot