Ταρώ Ανατολής 19/08 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 19/08 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 19/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο αυτοκράτορας .

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο και να κάνετε πράξη όσα έχετε φανταστεί. Ο τομέας σας χρειάζεται την φρέσκια ματιά σας γι’ αυτό μην φοβάστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι κάντε το πρώτο βήμα και παράλληλα ζητήστε τη βοήθεια κάποιου ανθρώπου με περισσότερη εμπειρία.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανιζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, μας λέει να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας όνειρα.

Αν υπήρχε μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με ένα επαγγελματικό εγχείρημα, είναι σήμερα. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίσει κάποιον σημαντικό καλλιτέχνη ο οποίος θα λείτουργησει σαν πρότυπο έμπνευσης για τα δικά σας έργα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 19/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των ξιφών

Σε περίπτωση που περνάτε μια ιδαίτερα δύσκολη φάση, το μόνο σίγουρο είναι πως θέλετε όσο τίποτα να τελειώσει. Όμως καμιά φορά οι καταστάσεις χρειάζεται να κάνουν τον κύκλο τους πριν ολοκληρωθούν και φύγουν μια για πάντα από τη ζωή μας. Δείξτε κατανόηση και υπομονή και όλα θα επανέλθουν σταδιακά και πάλι στο φυσιολογικό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε υπερβολική ενέργεια και ενθουσιασμό; Δεν νιώθετε ολοκλήρωση παρά τα όσα έχετε καταφέρει; Αυτό είναι κατανοητό, και σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή σημαίνει πιο ικανοποιητικές σχέσεις, πιο ουσιαστική εργασία, είτε απλά βρείτε έναν δικό σας άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει όπως είστε πραγματικά και όχι με τον τρόπο θα ήθελε εκείνος. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα Hal 20-30/08 Απομακρύνσεις και Επανενώσεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 19/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 19/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των ξιφών

Σήμερα θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε αν οι λόγοι για τους οποίους νιώθετε λυπημένοι είναι πράγματι σοβαροί ή απλά είστε ευαίσθητοι λόγω των δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος και τείνετε να βλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή την δυσάρεστη φάση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε απ’ ό,τι σας δεσμεύει τώρα, είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε μια κατάσταση. Δεν αξίζει να ζείτε μια ζωή με συμβιβασμούς. Σιγουρευτείτε οτι εκφράζετε αυτά που θέλετε και αν οι άλλοι δεν τα σέβονται τότε έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αναλάβετε την πρωτοβουλία για να θέσετε την ζωή σας υπό έλεγχο.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχιση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ράβδων

Εαν το διάστημα που πέρασε αφιερωθήκατε στην σκέψη και τον προγραμματισμό ενός έργου, τώρα είναι ώρα να αναλάβετε δράση. Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη μιας μεγάλης περιόδου δημιουργικότητας στη ζωή σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και αναζητήστε τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα Hal 20-30/08 Απομακρύνσεις και Επανενώσεις

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να λάβετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά είτε επιχειρηματικά, γι’ αυτό επιδιώξτε να επικοινωνήσετε με τα κατάλληλα άτομα σήμερα. Επίσης θα σας πιστωθούν κάποια χρήματα που περιμένετε εδώ και καιρό.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές έχουμε οι ίδιοι τον έλεγχο μιας κατάστασης. Άλλες φορές … όχι τόσο πολύ. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της τύχης καθοδηγούν τα πράγματα, όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Η πρόκλησή για εσάς: να έχετε εμπιστοσύνη στη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00