Ταρώ Ανατολής 19/11 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 19/11 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 19/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιεροφάντης .

Τη σημερινή μέρα έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας, όμως αντί να κρυφτείτε από ντροπή, εκμεταλλευτείτε αυτή την προσοχή για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε. Και αν νιώθετε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε, κραστήστε τα χαρτιά σας κρυφά μέχρι να φτάσει η ιδανική στιγμή.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η εμφάνιση του Βασιλιά των κυπέλλων μας τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά μας όνειρα.

Βρείτε τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας ώστε να αποδώσουν κατάλληλα.

Εναλλακτικά, αναζητήστε άτομα τα οποία θα αποτελέσουν έμπνευση για εσάς και πιάστε δουλειά.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla 20-30/11 Σκέψεις και συναισθήματα αποκαλύπτονται

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 19/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Ήλιος

Οι αχτίδες του Ήλιου ζεσταίνουν την καρδιά σας τώρα και είστε έτοιμοι να αφιερωθείτε στις δυνάμεις τις έμπνευσης και της δημιουργικότητας. Γιορτάστε την ζωτική ενέργεια που σας περιβάλλει και αξιοποιήστε τα πράγματα για τα οποία νιώθετε ευγνωμοσύνη.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσσος των πεντάκτινων

Ο άσσος των πεντάκτινων πρόκειται να σας φέρει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους σήμερα. Ετοιμαστείτε να πραγματοποιήσετε επικοινωνίες που θα σας προσφέρουν πληροφορίες για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο. Εναλλακτικά, εάν περιμένατε κάποιες καθυστερημένες πληρωμές πρόκειται να τις λάβετε σύντομα.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για το Σαββατοκύριακο 20-21/11

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά τη σημερινή μέρα, αλλά ταυτόχρονα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις σπάνιες ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Για να επωφεληθείτε από όσα πρόκειται να φέρει η μοίρα, ίσως χρειαστεί να βάλετε κι εσέις ένα χεράκι. Κάντε ό,τι χρειαστεί και να είστε έτοιμοι να λάβετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σύντομα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ξιφών

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλό να προχωράμε παρά τα σημάδια που μας παρακινούν να κάνουμε το αντίθετο, ενώ άλλες φορές χρειάζεται να ακούμε αυτά τα σημάδια και να κάνουμε ένα διάλειμμα. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδηλώνει πρέπει να εφαρμόσετε τη δεύτερη επιλογή. Αυτή τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσετε τη δράση σας και να γιατρευτείτε από ό, τι έχει βλάψει το σώμα και την ψυχή σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για το Σαββατοκύριακο 20-21/11

Ταρώ Ανατολής 19/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των ξιφών

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται να επιλυθεί στη ζωή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν, και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υπομείνουμε και να δείξουμε κατανόνηση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των κυπέλλων

Αν τελευταία νιώθετε μοναξιά, η σημερινή κάρτα έρχεται να σας πληροφορήσει ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει. Θα έρθει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα εκτιμήσει όλη την υπέροχη εσωτερική σας ομορφιά. Και αν είστε σε σχέση εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να κάνετε κάτι οι δυό σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η Σελήνη

Αν τελευταία νιώθετε ιδιαίτερα συναισθηματικοί ή βλέπετε περίεργα όνειρα, αυτό αποτελεί σημάδι πως πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για να φροντίσετε την ψυχή σας. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Διαφορετικά, δώστε προσοχή στις στιγμές διαίσθησης που σας συμβαίνουν, γιατί ίσως σας βοηθήσουν σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε αργότερα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας σας, και αφορά τον υλικό και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν χρειάζεται να παλεύετε συνεχώς για όλα. Και αν δεν μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας κατάλληλα, συμβουλευτείτε κάποιον που γνωρίζει καλά τον τομέα σας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla 20-30/11 Σκέψεις και συναισθήματα αποκαλύπτονται

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 19/11 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον μας είναι να απολαύσουμε τα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή μας. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το νόημα των κόπων σας αν δεν μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας; Αγκαλίαστε τα κοντινά σας πρόσωπα και τη φύση που σας περιβάλει.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο μάγος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αναλάβετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Διεκδικήστε τη θέση σας στον κόσμο! Αξιοποιήστε κάθε μορφή έμπνευσης που έρχεται στο δρόμο σας και κάντε πράξη τα πολυδουλεμένα σχέδιά σας.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για το Σαββατοκύριακο 20-21/11

zwdia-3-zodia