Ταρώ Ανατολής 19/12 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 19/12 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 19/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Βασίλισσα των ξιφών .

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα.

Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.

Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 19/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο πύργος

Ίσως στο παρελθόν να βιώσατε μια αποτυχία και αυτό να σας επηρεάζει μέχρι και σήμερα, όμως έχει έρθει η στιγμή να ξεπεράσετε τις άσχημες αναμνήσεις και να οικοδομήσετε και πάλι τα όνειρά σας. Η αρχή θα είναι δύσκολη όμως έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα τα καταφέρετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων μας ζητά να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας ονειρα. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε πραγματικά; Αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με τα επιχειρηματικά σας σχέδια, είναι η σημερινή. Διαφορετικά, αν νιώθετε αδρανείς και δεν ξέρετε πως να ενεργοποιηθείτε ξανά, αναζητήστε κάποιο άτομο που μπορεί να σας εμπνεύσει και να σας κινητοποιήσει δίνοντάς σας το καλό παράδειγμα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των κυπέλλων

Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ότι μπορεί να μην είστε μόνοι για πολύ. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μια νέα αγάπη ή έναν φίλο που θα σας αποδεχτεί και θα σας αγκαλιάσει για αυτό που είστε, καταφέρνοντας να διακρίνει όλη σας την υπέροχη, θαυμάσια ομορφιά. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες κινήσεις αναζωογόνησης του δεσμού σας σε αυτή τη φάση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η ενέργεια της σημερινής κάρτας πρόκειται να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν απαντήσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και εκείνους που θέλουν να ωριμάσουν πνευματικά. Αφιερώστε τον πολύτιμο ελέυθερο χρόνο σας μαθαίνοντας κάτι καινούργιο ή εξασκώντας κάποιο ταλέντο σας και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 19-21/12 Ανέλπιστες συναντήσεις – Επικοινωνίες από το παρελθόν

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 19/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

4 των ξιφών

Μερικές φορές χρειάζεται να προχωρήσετε μπροστά παρά τα σημάδια που σας δείχνουν το αντίθετο. Ενώ άλλες φορές πρέπει να ακούτε τα σημάδια και να επιβραδύνετε. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδηλώνει ότι τώρα πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση. Αυτήν τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να γιατρευτείτε από ό, τι πληγώνει το σώμα και την ψυχή σας. Η αποστολή σας είναι να βρείτε ισορροπία λαμβάνοντας μια μικρή απόσταση από τον έξω κόσμο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των ξιφών

Εαν αισθάνεστε απογοητευμένοι από τη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα όπως έχουν, όχι πώς σας κάνουν να νιώθετε. Σας επηρεάζουν τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ελευθερωθείτε από αυτή τη δέσμευση.

zwdia-zvdia-taro-00

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας έχει εξαντλήσει η σημερινή μέρα έρχεται για να βελτιώσει τα πράγματα. Χρησιμοποιήστε την ευφυία σας για να επωφεληθείτε από τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν. Και αν έχετε αδικηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, έχει φτάσει η στιγμή που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Σελήνη

Νιώθετε λίγο παραπάνω συναισθηματικοί; Βλέπετε πολύ ζωντανά όνειρα; Αυτά είναι όλα σημάδια ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα για να φροντίσετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν προσέξετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Εναλλακτικά, δώστε προσοχή σε τυχόν σημάδια διαίσθησης που μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας. Η σοφία που λαμβάνετε μπορεί να μην έχει λογική, αλλά θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 19-21/12 Ανέλπιστες συναντήσεις – Επικοινωνίες από το παρελθόν

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ανατολής 19/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των κυπέλλων

Το μάθημά σας για σήμερα είναι να εκμεταλλευτείτε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Απο την προσωπική ευτυχία, τις ικανοποιητικές σχέσεις αγάπης έως και την οικογενειακή αρμονία. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς ως αντάλλαγμα είναι να τα εκτιμάτε και να κατανοείτε τη σημασία της ύπαρξής τους.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των ράβδων

Αν έχετε εντοπίσει πως κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο στα σχέδια και την εξέλιξή σας, είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Συζητήστε μαζί του τις ανησυχίες σας, και αν δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν θέστε τα όριά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις