Ταρώ Ανατολής 20/01 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 20/01 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 20/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των κυπέλλων .

Για όσους από εσάς αισθάνεστε μοναξιά η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Πρόκειται να μπεί στη ζωή σας ένας νέος σύντροφος ή φίλος που θα αγκαλίασει την ξεχωριστή και υπέροχη προσωπικότητά σας. Και αν είστε ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε την αγάπη και την τρυφερότητά σας στο άλλο σας μισό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο μάγος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αναλάβετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας.

Διεκδικήστε τη θέση σας στον κόσμο!

Αξιοποιήστε κάθε μορφή έμπνευσης που έρχεται στο δρόμο σας και κάντε πράξη τα πολυδουλεμένα σχέδιά σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 20/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον μας είναι να απολαύσουμε αυτά που υπάρχουν γύρω μας. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το νόημα της εραγσίας σας αν δεν μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας; Χαρείτε τη ζωή και αφιερώστε χρόνο σε αυτά που σας γεμίζουν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των ξιφών

Εάν αισθάνεστε το θύμα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αφαιρέσετε τις παρωπίδες σας. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα ως έχουν, και όχι οπώς σας κάνουν να νιώθετε. Έχετε εγκλωβιστεί από τα συναισθήματά σας; Ή από κάποιον άλλο; Σκεφτείτε τρόπους για να απελευθερωθείτε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/01 Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των ράβδων

Είναι ώρα να κάνετε την ιδέα που επεξεργάζεστε εδώ και καιρό πραγματικότητα. Αναζητήστε τους κατάλληλους συνεργάτες και πιάστε δουλειά άμεσα. Ο συνδυασμός των προσπαθειών σας θα φέρει ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των κυπέλλων

Μην υποκύπτετε στη θλίψη που σας δημιουργούν οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίνοται στις προσδοκίες σας. Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Διαφορετικά αν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί συζητήστε το ευθέως μαζί τους και μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 20/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από κάποιον.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

3 των ξιφών

Αν νίωθετε συνεχώς λυπημένοι και τίποτα απ’ όσα κάνετε δεν καταφέρνει να σας χαροποιήσει, είναι ώρα να σταματήσετε να αγνοείτε αυτό το πρόβλημα και να αναζητήσετε την βαθύτερη αιτία του. Βάλτε σε μια σειρά τις σκέψεις σας κρατώντας ημερολόγιο, ή ζητήστε τη βοήθεια κάποιου αντικειμενικού κριτή. Όλα θα βελτιωθούν, αρκεί να ακούσετε στην ψυχή σας.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Τη σημερινή μέρα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει στο να εξελιχθείτε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μόλις το εντοπίσετε, είτε πρόκειται για έναν ή για περισσότερους παράγοντες, βάλτε στόχο να το καταπολεμήσετε. Όσο καιρό κι αν χρειαστείτε τελικά, θα αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/01 Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 20/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των κυπέλλων

Αν νιώθετε οτι χρειάζεστε παραπάνω πράγματα από τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και αναζητάτε ουσιαστικότερη επαφή και πιο ιδιαίτερη σύνδεση, δοκιμάστε να μοιράζεστε πιο πολλά απο τα συναισθήματά σας με αυτούς που ξέρετε πως θα σας καταλάβουν. Όμως φροντίστε να μην μονοπωλείτε το ενδιαφέρον συνεχώς, ακούστε κι εσείς με τη σειρά σας τους δικούς τους προβληματισμούς.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098